Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lauhanvuori National Park.

  • Sijaitsee 2,1 km:n päässä kohteesta Lauhanvuori National Park ja 28 km:n päässä kohteesta Kauhaneva-Pohjankangas National Park

Lisätietoja hotellista Vacation Home Honkalinna in Isojoki - 6 Persons, 2 Bedrooms

Sijainti Isojoki, Southern Ostrobothnia 64900

Lisätietoja majoitusliikkeestä

  • 1 huone
  • Savuton hotelli

Hotellin käytännöt

Tulopäivä

  • Sisäänkirjautumisaika alkaa kello 16.00
  • Sisäänkirjautumisen vähimmäisikä: 18

Sisäänkirjautumisen erikoisohjeet:

Saat majoittajalta ohjeet sisään- ja uloskirjautumiseen sähköpostitse. Saat myös Vrbolta sähköpostitse linkin Vrbo-tilille, jonka kautta voit hallita varaustasi.

Saat majoittajalta sisään- ja uloskirjautumisohjeet sähköpostitse. Saat myös Vrbolta sähköpostitse linkin Vrbo-tilille, jonka kautta voit hallita varaustasi.

Lähtöpäivä

  • Uloskirjautuminen klo 10.00 mennessä

Lapset ja lisävuoteet

  • Lapset ovat tervetulleita.

Lemmikit

  • Lemmikkejä ei sallita

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeittäin

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta

Erityispyyntöjen toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata.

Juhlien tai ryhmätapahtumien järjestäminen majoitusliikkeessä kielletty

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeen käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

Juhlien tai ryhmätapahtumien järjestäminen majoitusliikkeessä kielletty.

  • Tapahtumat/juhlat ei sallittu

Hotellin nimet

  • FI1150.607.1
url importing http://www.ebookers.fi/Isojoki-Hotels-Vacation-Home-Honkalinna-in-Isojoki---6-Persons,-2-Bedrooms.h64147951-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Isojoki-Hotels-Vacation-Home-Honkalinna-in-Isojoki---6-Persons,-2-Bedrooms.h64147951-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspTagException: 301 http://www.ebookers.fi/Isojoki-Hotels-Vacation-Home-Honkalinna-in-Isojoki---6-Persons,-2-Bedrooms.h64147951-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.