Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kauppakeskus Capri. Tässä huoneistohotellissa on 2 huoneistoa.

  • Sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä kohteesta Kauppakeskus Capri ja 7 minuutin kävelymatkan päässä kohteesta Angry Birds Activity Park

Huoneisto, Tupakointi kielletty

Sänkyjen määrä 4 yhden hengen sänkyä Huoneessa yöpyvien maksimimäärä 6 maks.

Lisätietoja hotellista SResort Sauna Villa w 2 bedrooms & beach

Sijainti Kiurunkiventie 13 B, Lappeenranta, 55320

Lisätietoja majoitusliikkeestä

  • 2 huonetta

Liikenneyhteydet

  • Juna-asema: Imatran rautatieasema (8,1 km)
  • Pysäköinti:

Huoneen palvelut/mukavuudet

Tämä huoneisto tarjoaa 2 huonetta.

Hotellin käytännöt

Tulopäivä

  • Sisäänkirjautumisaika alkaa kello 7.00
  • Sisäänkirjautumisaika päättyy kello 8.30

Sisäänkirjautumisen erikoisohjeet:

Tässä majoitusliikkeessä ei ole vastaanottoa. Ota majoitusliikkeeseen yhteyttä käyttäen varausvahvistuksessa olevia tietoja järjestääksesi sisäänkirjautumisen.

Tässä majoitusliikkeessä ei ole vastaanottoa. Sisäänkirjautumisen järjestämiseksi asiakkaiden tulee ottaa yhteyttä majoitusliikkeeseen etukäteen varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.

Lapset ja lisävuoteet

  • Lapset ovat tervetulleita.

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan periä maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeittäin.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä vaaditaan virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteistalletus mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityisvaatimusten toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan periä lisämaksuja. Erityisvaatimusten täyttymistä ei voida taata.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeen käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä vaaditaan virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteistalletus mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

Hotellin nimet

url importing https://www.ebookers.fi/Lappeenranta-Hotels-SResort-Sauna-Villa-w-2-bedrooms-&-beach.h33804408-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Lappeenranta-Hotels-SResort-Sauna-Villa-w-2-bedrooms-&-beach.h33804408-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspException: Problem accessing the absolute URL "https://www.ebookers.fi/Lappeenranta-Hotels-SResort-Sauna-Villa-w-2-bedrooms-&-beach.h33804408-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&". java.io.FileNotFoundException: https://www.ebookers.fi/Lappeenranta-Hotellit-SResort-Sauna-Villa-W-2-Bedrooms-Beach.h33804408.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.