Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Varatuimmat hotellit Zakynthos

96 €
Kymothoe Elite

Kymothoe Elite

4.0 kautta 5.0 Tsilivi, Akrotiri, Zakynthos, Zakynthos Island
Kymothoe Elite on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tsilivi Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Varres Hotel

Varres Hotel

3.0 kautta 5.0 Bochali - Varres, Zakynthos, Zakynthos Island
Varres Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Solomosin ja Kalvosin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 64 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Lesante Blu - The Leading Hotels of the World

Lesante Blu - The Leading Hotels of the World

5.0 kautta 5.0 Tragaki, Zakynthos, Zakynthos
Lesante Blu - The Leading Hotels of the World on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Amboula-ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 5 tähden lomakylässä on 92 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Calypso Villas Zakynthos

Calypso Villas Zakynthos

4.0 kautta 5.0 Amoudi - Ano Gerakari, Zakynthos, Zakynthos Island
Calypso Villas Zakynthos on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amoudi Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pääsyn vesipuistoon (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huvilassa on 6 huvilaa 2 kerroksessa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Contessina Suites and Spa

Contessina Suites and Spa

5.0 kautta 5.0 Planos, Zakynthos, Zakynthos Island
Contessina Suites and Spa sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tsilivi Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 64 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Olea All Suite Hotel

Olea All Suite Hotel

5.0 kautta 5.0 Zante, Zakynthos, Zakynthos
Olea All Suite Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Solomoun aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 93 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Marelen Hotel

Marelen Hotel

4.0 kautta 5.0 Unnamed Rd, Kalamaki, Zakynthos, Zakynthos Island
Marelen Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kalamaki Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 118 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Emerald Villas & Suites

Emerald Villas & Suites

4.0 kautta 5.0 Agios Nikolaos, Volimes, Zakynthos, Zakynthos Island
Emerald Villas & Suites on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Agios Nikolaos-Volimes beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden huvilassa on 8 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Gloria Maris Hotel Suites & Villas

Gloria Maris Hotel Suites & Villas

4.0 kautta 5.0 Agios Sostis, Koukla, Zante Island, Zakynthos, Zakynthos Island
Gloria Maris Hotel Suites & Villas on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta National Marine Park of Zakynthos. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 69 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Hotel Contessina

Hotel Contessina

4.0 kautta 5.0 Tsilivi, Zakynthos, Zakynthos Island
Hotel Contessina on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tsilivi Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkouima-altaan, ravintolan ja allasbaarin. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 90 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Balcony Hotel - Adults Only

Balcony Hotel - Adults Only

2.0 kautta 5.0 Tsilivi, Zakynthos, Zakynthos Island
Balcony Hotel - Adults Only on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tsilivi Beach (ranta). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 28 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Ionian Hill Hotel

Ionian Hill Hotel

4.0 kautta 5.0 Vassilikos Road, Xirokastello, Zakynthos
Ionian Hill Hotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Argassi (ranta). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 28 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
105 €
Cavo Orient Beach Hotel

Cavo Orient Beach Hotel

4.0 kautta 5.0 Tsilivi, Kypseli, Zakynthos
Cavo Orient Beach Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Amboula-ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 87 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
Hae hinnat
Aeon Hotel

Aeon Hotel

3.0 kautta 5.0 Laganas, Zakynthos, Zakynthos Island
Aeon Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta National Marine Park of Zakynthos. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 27 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat keittonurkkaukset ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Garden Palace Hotel

Garden Palace Hotel

4.0 kautta 5.0 Laganas, Zakynthos
Garden Palace Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laganásin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 53 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Zakynthos

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Zakynthos

Näytä kaikki

Kohteen Zakynthos hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen Zakynthos? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Tsilivi Beach (ranta), Kalamaki Beach (ranta) ja Laganásin ranta. Voit valita 2379 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Zakynthos löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Zakynthos, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Zakynthos tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 61 lentokenttähotellia
 • 7 halpaa hotellia
 • 224 lapsiystävällistä hotellia
 • 16 luksushotellia
 • 104 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Zakynthos

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Zakynthos, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Zakynthos niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Planos Villa
 • Keri Village & Spa by Zante Plaza - Adults Only
 • Castelli Hotel Adults Only - All Inclusive

Nämä kohteen Zakynthos hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Plagos Beach - All Inclusive
 • Lesante Blu - The Leading Hotels of the World
 • Elegance Luxury Executive Suites-Adults Only

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Zakynthos hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Lesante Classic - Preferred Hotels & Resorts
 • Cactus Hotel
 • Elegance Luxury Executive Suites-Adults Only

Kohteeseen Zakynthos tutustuminen

Rentouttava Zakynthos on tunnettu rannoistaan, merinäköaloista ja huvivenesatamastaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Zakynthos ja sen lähellä kuuluu:

 • Tsilivi Beach (ranta)
 • Kalamaki Beach (ranta)
 • Laganásin ranta
 • Banana-ranta
 • Alykanas-ranta
 • Navágion ranta
 • Zákynthosin satama

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Zakynthos, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Zákynthos (ZTH-Zákynthosin kansainvälinen lentoasema). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Zakynthos?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Zakynthos, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Zakynthos, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Marraskuu ja joulukuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja elokuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 16 °C ja öisin 7 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 205 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 29 °C päivisin ja 9 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 96 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 31 °C ja öisin 16 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 65 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 25 °C ja 8 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 248 mm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Zakynthos on 614 cm.

Viimeksi varatut hotellit Zakynthos

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.