Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Thessaloniki – Matkat

Jos haluat suosituksia hyvistä lomakohteista, valitse seuraavaksi Thessaloniki – matkat tähän vilkkaaseen kaupunkiin antavat mahdollisuuden tutustua ainutlaatuisiin nähtävyyksiin.

Thessaloniki – Matkat

Kaupungin kaduilla kävellessäsi huomaat pian, ettet ole yksin: alueella asuu noin 350 000 ihmistä.

Valtion pääkaupunki Ateena sijaitsee kohteesta Thessaloniki 300 km etelään ja naapurikaupunki Thermi 18 km kaakkoon päin.

Olet sitten nuori iältäsi tai vain tunnet itsesi nuoreksi, Waterland (vesipuisto) on sinun paikkasi!

Elokuvamuseo tarjoaa paljon mielenkiintoista tutkittavaa. Kulje saleissa tai pelkästään rentoudu rauhallisessa ympäristössä. Olympiamuseo ja Thessalonikin sotamuseo ovat myös käymisen arvoisia paikkoja. Kysy lisätietoja erityistilaisuuksista, niin saat kaiken irti vierailustasi.

Nykypäivänä kenenkään ei enää tarvitse seilata maailman ääriin voidakseen ihmetellä luonnon ja ihmiskunnan historian aarteita ja ihmeitä. Voit sen sijaan vierailla paikoissa kuten Arkeologinen museo ja Insectopia, joissa on esillä uskomaton valikoima ainutlaatuisia näyttelyesineitä ja löydöksiä käteväsi samassa rakennuksessa.

Mitä tulee näyttelytarjontaan, taiteentuntijoilla on valinnan varaa vaikka millä mitalla. Thessalonikin nykytaiteen museo on paikka missä viettää mielenkiintoinen iltapäivä. Jos haluat nähdä lisää, Makedonian nykytaiteen museo ja Kunnallinen taidegalleria tarjoavat myöskin ihmeteltäväksesi ainulaatuisen puoleensavetäviä tauluja ja muita upeita töitä.

Kohteissa Bysanttilaisen kulttuurin museo ja Makedonian taistelun museo saat tilaisuuden tutustua tapahtumiin ja ihmisiin, jotka ovat muovanneet tämän alueen sellaiseksi kuin se on tänä päivänä. Jos haluat saada vielä syvemmän katsauksen historiaan, myös Thessalonikin juutalainen museo ja Atatürk Müzesi (museo) kannattaa ehdottomasti tarkastaa.

Historian ymmärtäminen ei missään tapauksessa ole ajan haaskausta. Thessalonikin Valkoinen torni ja Galeriuksen kaari auttavat tutustumaan kunnolla tämän alueen menneisyyteen. Galeriuksen hauta ja Bysanttilaiset muurit kannattaa myös tarkistaa.

Vain käymällä kohteessa Eptapyrgio (linna) käsität tämän ikivanhan puolustuslinnakkeen merkityksen. Se rakennettiin kestämään vihollisen hyökkäyksiä, eikä ole vaikeaa elää mielikuvissaan niitä moninaisia yhteenottoja ja taisteluja, jotka on käyty tällä samalla paikalla.

Jos ei ole lainkaan helppoa pysyä naapuriesi elintasossa, ajattelepa hetki naapureita kohteessa Galeriuksen palatsi. Tämän arvokkaan residenssin loisteliasta fasadia ja upeaa interiööriä on melkeinpä mahdotonta lyödä laudalta.

Hagios Demetrios (kirkko) ja Panagia Chalkeon (kirkko) tekevät vaikutuksen rauhallisella ilmapiirillään, vaikka et olisikaan kiinnostunut uskonnollisista paikoista. Lisäksi Hagia Sofian kirkko ja Pyhän Gregorios Palamaksen katedraali ovat suosittuja tutustumiskohteita uskonnollisista asioista kiinnostuneiden matkailijoiden parissa.

Aukiot ja torit ovat arkisten kohtaamisten lisäksi todistaneet monia historiallisia tapahtumia. Aristoteles-aukio ja Muinainen Agora ovat myös hyviä paikkoja kaupungin menneisyyteen perehtymiseen.

Etsitkö täydellistä matkamuistoa kotiin vietäväksi? Ota suunnaksi Mediterranean Cosmos (ostoskeskus), jonka lukuisat ostospaikat tarjoavat runsaasti valinnanvaraa.

Thessaloniki tarjoaa vieraille monia illanviettopaikkoja. Katso, mitä ohjelmaa tunnettu Thessalonikin konserttitalo järjestää paikalla ollessasi.

Thessaloniki – Hotellit

Varaa sopivin majoitus ilman stressiä. Valittavanasi on yli 56 ebookersin sivuston tarjoamaa majoitusliikettä, joten valinnanvaraa riittää.

Jos olet aina ajatellut, että kulutat lomallasi rahaa mieluummin ikimuistoisen kokemusten luomiseen kuin yöpymisestä maksamiseen, Tourist Hotel ja Emporikon ovat tutustumisen arvoisia majoitusliikkeitä. Ehkä haluaisit kuitenkin viettää lomasi hemmottelun ja luksuksen merkeissä? Ihanat lomapäivät odottavat kulman takana, jos yövyt lomallasi majoitusliikkeessä Daios Luxury Living tai Excelsior Hotel.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Thessaloniki

Näytä kaikki 350 majoitusliikettä kohteessa Thessaloniki
Makedonia Palace

Makedonia Palace

2, Megalou Alexandrou Avenue, Thessaloniki, Central Macedonia
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,6/5 (7 arvostelua)

  Makedonia Palace on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Aleksanteri Suuren puutarha on vain ...

  Makedonia Palace153 €

  Makedonia Palace153 €
  The Met Hotel

  The Met Hotel

  48, 26th October Street, Thessaloniki, Central Macedonia
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (6 arvostelua)

   The Met Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Thessaloniki Port. Majoitusliike ...

   The Met Hotel133 €

   The Met Hotel133 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.