Thessaloniki matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Thessaloniki – Lennot ja hotelli

Thessaloniki kutsuu. Kun olet valmis lähtemään liikkeelle, ebookers-asiantuntijatiimi on valmiina viemään sinut edullisilla lennoilla tasokkaaseen majoituspaikkaan.

Taskuusi jää enemmän käyttörahaa, kun varaat lentoliput ja majoituksen palvelustamme kerralla. Saat alennusta jopa !

Toteuta elämäsi lomamatka valitsemalla haluamasi yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500000 majoitusliikkeen joukosta.

Muistathan, että jos satut huomaamaan edullisemman paketin jossakin muualla 48 tunnin sisällä ebookers-pakettivarauksestasi, me palautamme tarjousten välisen erotuksen tilillesi. Mitä siis vielä mietit?

Nyt on aika etsiä passi ja toteuttaa unelmat. Tahdoitpa sitten nähdä suurkaupungin huuman tai nauttia luonnon rauhasta, meidän avullamme voit lähteä matkalle vaikka heti. Varausehtoja sovelletaan.

Thessaloniki – Matkat

Jos haluat suosituksia hyvistä lomakohteista, valitse seuraavaksi Thessaloniki – matkat tähän vilkkaaseen kaupunkiin antavat mahdollisuuden tutustua ainutlaatuisiin nähtävyyksiin.

Kaupungin kaduilla kävellessäsi huomaat pian, ettet ole yksin: alueella asuu noin 350 000 ihmistä.

Valtion pääkaupunki Ateena sijaitsee kohteesta Thessaloniki 300 km etelään ja naapurikaupunki Thermi 18 km kaakkoon päin.

Olet sitten nuori iältäsi tai vain tunnet itsesi nuoreksi, Waterland (vesipuisto) on sinun paikkasi!

Elokuvamuseo tarjoaa paljon mielenkiintoista tutkittavaa. Kulje saleissa tai pelkästään rentoudu rauhallisessa ympäristössä. Olympiamuseo ja Thessalonikin sotamuseo ovat myös käymisen arvoisia paikkoja. Kysy lisätietoja erityistilaisuuksista, niin saat kaiken irti vierailustasi.

Nykypäivänä kenenkään ei enää tarvitse seilata maailman ääriin voidakseen ihmetellä luonnon ja ihmiskunnan historian aarteita ja ihmeitä. Voit sen sijaan vierailla paikoissa kuten Arkeologinen museo ja Insectopia, joissa on esillä uskomaton valikoima ainutlaatuisia näyttelyesineitä ja löydöksiä käteväsi samassa rakennuksessa.

Mitä tulee näyttelytarjontaan, taiteentuntijoilla on valinnan varaa vaikka millä mitalla. Thessalonikin nykytaiteen museo on paikka missä viettää mielenkiintoinen iltapäivä. Jos haluat nähdä lisää, Makedonian nykytaiteen museo ja Kunnallinen taidegalleria tarjoavat myöskin ihmeteltäväksesi ainulaatuisen puoleensavetäviä tauluja ja muita upeita töitä.

Kohteissa Bysanttilaisen kulttuurin museo ja Makedonian taistelun museo saat tilaisuuden tutustua tapahtumiin ja ihmisiin, jotka ovat muovanneet tämän alueen sellaiseksi kuin se on tänä päivänä. Jos haluat saada vielä syvemmän katsauksen historiaan, myös Thessalonikin juutalainen museo ja Atatürk Müzesi (museo) kannattaa ehdottomasti tarkastaa.

Historian ymmärtäminen ei missään tapauksessa ole ajan haaskausta. Thessalonikin Valkoinen torni ja Galeriuksen kaari auttavat tutustumaan kunnolla tämän alueen menneisyyteen. Galeriuksen hauta ja Bysanttilaiset muurit kannattaa myös tarkistaa.

Vain käymällä kohteessa Eptapyrgio (linna) käsität tämän ikivanhan puolustuslinnakkeen merkityksen. Se rakennettiin kestämään vihollisen hyökkäyksiä, eikä ole vaikeaa elää mielikuvissaan niitä moninaisia yhteenottoja ja taisteluja, jotka on käyty tällä samalla paikalla.

Jos ei ole lainkaan helppoa pysyä naapuriesi elintasossa, ajattelepa hetki naapureita kohteessa Galeriuksen palatsi. Tämän arvokkaan residenssin loisteliasta fasadia ja upeaa interiööriä on melkeinpä mahdotonta lyödä laudalta.

Hagios Demetrios (kirkko) ja Panagia Chalkeon (kirkko) tekevät vaikutuksen rauhallisella ilmapiirillään, vaikka et olisikaan kiinnostunut uskonnollisista paikoista. Lisäksi Hagia Sofian kirkko ja Pyhän Gregorios Palamaksen katedraali ovat suosittuja tutustumiskohteita uskonnollisista asioista kiinnostuneiden matkailijoiden parissa.

Aukiot ja torit ovat arkisten kohtaamisten lisäksi todistaneet monia historiallisia tapahtumia. Aristoteles-aukio ja Muinainen Agora ovat myös hyviä paikkoja kaupungin menneisyyteen perehtymiseen.

Etsitkö täydellistä matkamuistoa kotiin vietäväksi? Ota suunnaksi Mediterranean Cosmos (ostoskeskus), jonka lukuisat ostospaikat tarjoavat runsaasti valinnanvaraa.

Thessaloniki tarjoaa vieraille monia illanviettopaikkoja. Katso, mitä ohjelmaa tunnettu Thessalonikin konserttitalo järjestää paikalla ollessasi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Thessaloniki

Miten löytää kohteen Thessaloniki matkat vuodelle 2023?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Thessaloniki. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Thessaloniki lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Thessaloniki pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Thessaloniki?

Juuri nyt kohteeseen Thessaloniki saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Thessaloniki itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Thessaloniki ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Thessaloniki?

Kohteen Thessaloniki suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Thessaloniki halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Thessaloniki

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Thessaloniki
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Thessaloniki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.