Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistolomakeskukset – Miami

Marriott's Villas at Doral 294 €
Marriott's Villas at Doral

Marriott's Villas at Doral

4101 NW 87th Avenue, Doral, FL
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tämä huoneistolomakeskus on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta CityPlace Doral. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.

  The Alexander Hotel 180 €
  The Alexander Hotel

  The Alexander Hotel

  5225 Collins Avenue, Miami Beach, FL
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   The Alexander Hotel on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Miami Beach Boardwalk. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja ravintola. Tässä 3,5 tähden huoneistolomakeskuksessa on 102 huoneistoa 17 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Marriott Vacation Club Pulse, South Beach 216 €
   Marriott Vacation Club Pulse, South Beach

   Marriott Vacation Club Pulse, South Beach

   1410 Ocean Drive, Miami Beach, FL
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Marriott Vacation Club Pulse, South Beach on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ocean Drive. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistolomakeskuksessa on 49 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

    Collins Apartments by Design Suites Miami 136 €
    Collins Apartments by Design Suites Miami

    Collins Apartments by Design Suites Miami

    5445 Collins Ave, Miami Beach, FL
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Collins Apartments by Design Suites Miami on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Miami Beach Boardwalk. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 2,5 tähden huoneistolomakeskuksessa on 37 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

     MIAMI O. Reserve Luxury Condos Hae hinnat
     MIAMI O. Reserve Luxury Condos

     MIAMI O. Reserve Luxury Condos

     19370 Collins Ave, Sunny Isles Beach, FL
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      MIAMI O. Reserve Luxury Condos on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Golden Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3,5 tähden huoneistolomakeskuksessa on 12 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      Private Condos at 1215 West by LMC 216 €
      Private Condos at 1215 West by LMC

      Private Condos at 1215 West by LMC

      1215 West Ave., Miami Beach, FL
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Private Condos at 1215 West by LMC sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Flamingo Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi valet-pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistolomakeskuksessa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

       Marenas Resort Condos by Ammos VR Hae hinnat
       Marenas Resort Condos by Ammos VR

       Marenas Resort Condos by Ammos VR

       18683 Collins Ave, Sunny Isles Beach, FL
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Marenas Resort Condos by Ammos VR sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Golden Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla sisäuima-allas ja ravintola. Tässä 3,5 tähden huoneistolomakeskuksessa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        The Retreat Collection at 1 Hotel South Beach 5,065 €
        The Retreat Collection at 1 Hotel South Beach

        The Retreat Collection at 1 Hotel South Beach

        2399 Collins Avenue, Miami Beach, FL
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         The Retreat Collection at 1 Hotel South Beach sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Miami Beach Boardwalk. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden huoneistolomakeskuksessa on 25 huoneistoa 17 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

         Grand Surf by the Sea Hae hinnat
         Grand Surf by the Sea

         Grand Surf by the Sea

         9195 Collins Avenue, Surfside, FL
           
          3.5 kautta 5.0 Tähteä

          Grand Surf by the Sea on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Surfside Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistolomakeskuksessa on 13 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Beach Apartments by Design Suites 225 €
          Beach Apartments by Design Suites

          Beach Apartments by Design Suites

          5445 Collins Ave, Miami Beach, FL
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Beach Apartments by Design Suites on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Miami Beach Boardwalk. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden huoneistolomakeskuksessa on 30 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

           Private Condos in SoBe by LMC Hae hinnat
           Private Condos in SoBe by LMC

           Private Condos in SoBe by LMC

           220 21st Street, Miami Beach, FL
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Private Condos in SoBe by LMC sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Collins Avenuen ostosalue. Majoitusliikkeessä on saatavilla kattoterassi. Tässä 4 tähden huoneistolomakeskuksessa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittiön ja taulutelevision.

            Soleil Apartments at Castle Beach Club Hae hinnat
            Soleil Apartments at Castle Beach Club

            Soleil Apartments at Castle Beach Club

            5445 Collins Ave, Miami Beach, FL
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Soleil Apartments at Castle Beach Club on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Miami Beach Boardwalk. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen valet-pysäköinnin sekä 2 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Miami

             Näytä kaikki 5 275 majoitusliikettä kohteessa Miami
             Fontainebleau Miami Beach 361 €
             Fontainebleau Miami Beach

             Fontainebleau Miami Beach

             4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL
               
              4.5 kautta 5.0 Tähteä

              Indian Beach Park (puisto) ja Miami Beach Boardwalk ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Collins Avenuen ostosalue ja Mount Sinain terveyskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä.

              Newport Beachside Resort 130 €
              Newport Beachside Resort

              Newport Beachside Resort

              16701 Collins Avenue, Sunny Isles Beach, FL
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Haulover Beach, Oleta Riverin valtionpuisto ja Haulover Park ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Haulover Park Marina (satama) sijaitsee 2,9 kilometrin päässä.

               Loews Miami Beach Hotel – South Beach 257 €
               Loews Miami Beach Hotel – South Beach

               Loews Miami Beach Hotel – South Beach

               1601 Collins Ave, Miami Beach, FL
                 
                4.5 kautta 5.0 Tähteä

                Collins Avenuen ostosalue, Miami Beach Boardwalk ja Española Way and Washington Avenue ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Lincoln Road Mall ja Ocean Drive ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

                Grand Beach Hotel 206 €
                Grand Beach Hotel

                Grand Beach Hotel

                4835 Collins Ave, Miami Beach, FL
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Indian Beach Park (puisto) ja Miami Beach Boardwalk ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Collins Avenuen ostosalue ja Miami Beach Convention Center ovat myös 5 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.