Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Miami Lakes

92 €
Shula's Hotel & Golf Club

Shula's Hotel & Golf Club

3.5 kautta 5.0 6842 Main Street, Miami Lakes, FL
Shula's Hotel & Golf Club on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Palmetto General Hospital sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 3,5 tähden lomakylässä on 205 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
86 €
Courtyard Miami Lakes by Marriott

Courtyard Miami Lakes by Marriott

3.0 kautta 5.0 15700 NW 77th Court, Miami Lakes, FL
Courtyard Miami Lakes by Marriott on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Palmetto General Hospital. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 151 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
78 €
TownePlace Suites By Marriott Miami Lakes

TownePlace Suites By Marriott Miami Lakes

2.5 kautta 5.0 8079 Nw 154th St, Miami Lakes, FL
TownePlace Suites By Marriott Miami Lakes on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Palmetto General Hospital. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 94 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
72 €
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Miami Lakes

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Miami Lakes

2.5 kautta 5.0 7925 Nw 154th St, Miami Lakes, FL
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Miami Lakes on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Palmetto General Hospital. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 102 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Last Minute Super Bowl 2020 Vakautotalo Vuokrattavana !!

Last Minute Super Bowl 2020 Vakautotalo Vuokrattavana !!

9030 NW 162nd Terrace, Miami Lakes, FL
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Palmetto General Hospital. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi kuntokeskuksen. Loma-asunto tarjoaa yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Fabulous Miami House

Fabulous Miami House

17131 NW 87th Ct, Miami Lakes, FL
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta NW 57th Avenue Shopping Area (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä kattoterassin ja pyykinpesutilat. Tässä loma-asunnossa on 4 kotia. Loma-asunto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.
Hae hinnat
Rivitalo 15 Minuutin Päässä Kovasta Kivi-stadionista

Rivitalo 15 Minuutin Päässä Kovasta Kivi-stadionista

6934 NW 166th Terrace, Miami Lakes, FL
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta NW 57th Avenue Shopping Area (ostoskeskus). Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.
213 €
Fontainebleau Miami Beach

Fontainebleau Miami Beach

4.5 kautta 5.0 4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL
Fontainebleau Miami Beach on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta 41st Street. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 9 ravintolaa ja 8 baaria. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 1504 huonetta 37 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
116 €
Grand Beach Hotel

Grand Beach Hotel

4.0 kautta 5.0 4835 Collins Ave, Miami Beach, FL
Grand Beach Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Miami Beach Boardwalk. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 baaria. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 430 huonetta 20 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
298 €
The Guitar Hotel at Seminole Hard Rock

The Guitar Hotel at Seminole Hard Rock

4.5 kautta 5.0 1 Seminole Way, Hollywood, FL
The Guitar Hotel at Seminole Hard Rock on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Seminole Hard Rock Casino Hollywood. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 11 ravintolaa. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 638 huonetta 39 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja iPod-telakointiaseman.
86 €
B Ocean Resort

B Ocean Resort

4.0 kautta 5.0 1140 Seabreeze Blvd, Fort Lauderdale, FL
B Ocean Resort on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fort Lauderdale Beach Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1956 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 487 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
100 €
Royal Palm South Beach Miami, a Tribute Portfolio Resort

Royal Palm South Beach Miami, a Tribute Portfolio Resort

4.5 kautta 5.0 1545 Collins Avenue, Miami Beach, FL
Royal Palm South Beach Miami, a Tribute Portfolio Resort on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Collins Avenuen ostosalue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 393 huonetta 17 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
194 €
Eden Roc Miami Beach

Eden Roc Miami Beach

4.5 kautta 5.0 4525 Collins Ave, Miami Beach, FL
Eden Roc Miami Beach on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Miami Beach Boardwalk. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1955 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 415 huonetta 21 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
107 €
Newport Beachside Hotel & Resort

Newport Beachside Hotel & Resort

4.0 kautta 5.0 16701 Collins Avenue, Sunny Isles Beach, FL
Newport Beachside Hotel & Resort on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Newport Fishing Pier. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 4 tähden lomakylässä on 339 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi poreammeen ja pillowtop-patjallisen sängyn.
81 €
Hilton Garden Inn Ft. Lauderdale SW/Miramar

Hilton Garden Inn Ft. Lauderdale SW/Miramar

3.0 kautta 5.0 14501 Hotel Road, Miramar, FL
Hilton Garden Inn Ft. Lauderdale SW/Miramar on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Monster Mini Golf. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 149 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Miami Lakes

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Miami Lakes

Näytä kaikki

Kohteen Miami Lakes hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Miami Lakes? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 5 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Miami Lakes löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Miami Lakes, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Miami Lakes tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 5 halpaa hotellia
 • 5 lapsiystävällistä hotellia
 • 3 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Miami Lakes


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Miami Lakes, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Miami Lakes niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • TownePlace Suites By Marriott Miami Lakes
 • La Quinta Inn & Suites Miami Lakes
 • Shula's Hotel & Golf Club

Nämä kohteen Miami Lakes majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hotel Indigo Miami Lakes
 • Courtyard Miami Lakes by Marriott
 • TownePlace Suites By Marriott Miami Lakes

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä kohteen Miami Lakes hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Courtyard Miami Lakes by Marriott
 • La Quinta Inn & Suites Miami Lakes
 • Shula's Hotel & Golf Club

Kohteeseen Miami Lakes tutustuminen


Miami Lakes on tunnettu retkistä, urheilutapahtumista ja ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Miami Lakes ja sen lähellä kuuluu:

 • Aventura Mall
 • PortMiami
 • Vizcaya Museum and Gardens
 • Hard Rock Stadium
 • Frost Art Museum
 • Weston Town Center
 • Miracle Mile

Kun järjestät lomaa kohteeseen Miami Lakes, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Miami, FL (OPF-Opa Lockan lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Miami Lakes?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Miami Lakes, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Miami Lakes, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Kesäkuu ja syyskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas joulukuu ja tammikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 28°C ja öisin 14°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 196 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 32°C päivisin ja 19°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 464 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 33°C ja öisin 24°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 583 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 31°C ja 15°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 307 cm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Miami Lakes on 1550 cm.

Viimeksi varatut hotellit Miami Lakes

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.