Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Lisätietoja hotellista Villa Rannalla, oma Vene ja Sauna. Lepo Suomessa

Sijainti Mikkeli, 52320

Lisätietoja majoitusliikkeestä

  • 1 huone

Liikenneyhteydet

  • Pys√§k√∂inti:

Hotellin käytännöt

Tulopäivä

  • Sis√§√§nkirjautumisaika alkaa kello 16.00

Sisäänkirjautumisen erikoisohjeet:

Asiakkaat saavat ohjeet sisään- ja uloskirjautumiseen sähköpostitse majoitustilan välittäjältä.

Asiakkaat saavat majoitusliikkeen johtajalta sisään- ja uloskirjautumisohjeet sähköpostitse.

Lähtöpäivä

  • Uloskirjautuminen klo 11.00 menness√§

Maksutavat

Lapset ja lisävuoteet

  • Lapset ovat tervetulleita.

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan periä maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeittäin.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä vaaditaan virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteistalletus mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityisvaatimusten toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan periä lisämaksuja. Erityisvaatimusten täyttymistä ei voida taata. Juhlien tai ryhmätapahtumien järjestäminen majoitusliikkeessä kielletty.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeen käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä vaaditaan virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteistalletus mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Juhlien tai ryhmätapahtumien järjestäminen majoitusliikkeessä kielletty.

  • Tapahtumat/juhlat ei sallittu
  • Sopii vain aikuisille

Hotellin nimet

url importing https://www.ebookers.fi/Mikkeli-Hotels-Villa-Rannalla,-oma-Vene-ja-Sauna.-Lepo-Suomessa.h35886520-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Mikkeli-Hotels-Villa-Rannalla,-oma-Vene-ja-Sauna.-Lepo-Suomessa.h35886520-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspException: Problem accessing the absolute URL "https://www.ebookers.fi/Mikkeli-Hotels-Villa-Rannalla,-oma-Vene-ja-Sauna.-Lepo-Suomessa.h35886520-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&". java.io.FileNotFoundException: https://www.ebookers.fi/Mikkeli-Hotels-Villa-Rannalla,-oma-Vene-ja-Sauna.-Lepo-Suomessa.h35886520-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.