Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Savonlinna

Halvat lennot Savonlinnaan

Oopperakaupunki Savonlinna tunnetaan Itä-Suomen kulttuurihelmenä. Kaunis ja kiehtova kaupunki tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden. Saimaan rannalla sijaitsevan kaupungin tarjonta on laaja, ja siksi Savonlinna sopii matkakohteeksi monenlaisille matkailijoille. Saimaan järviluonto on ainutlaatuinen nähtävyys, ja se houkutteleekin paljon vierailijoita nauttimaan puhtaan suomalaisen luonnon antimista. Aktiivilomailijoiden näkökulmasta Savonlinna onkin yksi Suomen ykköskohteista monipuolisten luontoelämystensä ansiosta. Järvi-Suomen kauneus ei hiivu missään vaiheessa, sillä luonto tarjoaa parastaan ympäri vuoden. Kesän tapahtumat houkuttelevat paljon kulttuurivieraita, ja järvialueet vetävät lukuisia kalastajia sekä harrastajia luokseen magneetin lailla, mutta myös syksyn ruskat, talven hiihto- ja lumikenkäilymaastot sekä kevään vehreys kiehtovat ulkoilmaihmisiä. Siksi aina on hyvä aika matkustaa Savonlinnaan. Savonlinnan kaupunki on itsessään rakennettu saarille, joten vesistöt ja luonto ovat aina läsnä myös kaupunkialueella. Lennot Savonlinnaan tuovat upean kaupungin nopeiden yhteyksien päähän. Kulkuyhteydet Itä-Suomeen ovat saaneet ihanan lisän yhä suositummaksi kasvavasta lentomatkailusta myös kotimaan sisällä. Halvat lennot Savonlinnaan houkuttelevat sujahtamaan kaupunkiin ilmojen halki, jolloin matka taittuu nopeasti. Maaliikenteeseen verrattuna lentämällä pääsee perille vain murto-osassa matkustusaikaa, ja Suomen sisäiset lentoyhteydet ovat lisääntyneet niin, että lentämällä pääsee näppärästi siirtymään eri puolille maata. Suorat lennot Savonlinnaan lähtevät Helsingistä, mutta koska lentoja on tarjolla paljon ympäri maata, myös vaihtoyhteydellä pääsee sujuvasti perille sellaisistakin kaupungeista, joista suoria lentoja ei ole tarjolla.

Savonlinnaan halvalla

Lennot Savonlinnaan kuljettavat ympäri vuoden vierailijoita nopeasti ja kohtuuhintaan. Lento Savonlinnaan kestää esimerkiksi Helsingistä vain noin tunnin, eli tuntikaupalla vähemmän kuin maata pitkin matkustaminen. Koska lentomatkustamisen hintataso on tullut varsin kohtuulliseksi, monet valitsevat lentämisen sen helppouden vuoksi autoilun sijaan. Vaikka lentäessä matka-aikaan toki joutuu lisäämään lentoasemalle ajoissa saapumisen, on aikaa silti enemmän käytettävissä liikennemerkkien tuijottamisen sijaan vaikkapa asioiden hoitamiseen tai shoppailuun lentoasemalla. Halvalla Savonlinnaan pääsee lentämään ympäri vuoden, sillä hinnoissa ei ole merkittäviä piikkejä sesonkien mukaan. Hinnat nousevat käytännössä vain lähtöpäivän lähestyessä, joten on hyvä olla ajoissa asialla lentoja varatessa. Parhaan hinnan lennoille Savonlinnaan saa tekemällä varauksen vähintään kuukausi ennen lähtöpäivää, sillä mitä lähemmäs matkustuspäivä tulee, sitä korkeammalle hinnat kipuavat. Viime hetken varaajien onneksi lennoille yleensä kuitenkin mahtuu vielä hyvin lähellä lähtöpäivääkin, joten mattimyöhäisetkin pääsevät lennolle Savonlinnaan. Savonlinnan-lennot ovat yhä suositumpia, joten hyvissä ajoin varaamalla saa valita parhaat päältä halvimmalla hinnalla. Oopperajuhlien aikaan reittiä Helsingistä Savonlinnaan lennetään tiheämmin ja tarjolla on yhteyksiä myös ulkomailta. Tähän aikaan lipuille on myös merkittävästi enemmän kysyntää, joten lennon varaaminen ajoissa on järkevää.

Lennot Savonlinnan lentoasemalle

Lennot Savonlinnaan saapuvat Savonlinnan lentoasemalle (SVL), joka sijaitsee noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasemalle on hyvät liikenneyhteydet, sillä se sijaitsee sekä suuren seututien 471 että julkisen liikenteen linja-autoreittien varrella. Savonlinnaan matkaavat pääsevätkin kätevästi ja nopeasti liikkumaan lentoasemalta keskustaan joko autolla, taksilla tai linja-autolla omien tarpeidensa mukaisesti. Edullisin vaihtoehto on paikallisbussi, jonka pysäkki sijaitsee hieman lentoaseman ulkopuolella sinne johtavan tien varressa. Suosituin tapa siirtyä lentoasemalta keskustaan lienee taksi, jolla pääsee suoraan ovelta ovelle. Lentoasemalta keskustaan siirtyviä palvelee myös tilausperiaatteella toimiva minibussi, joka kuljettaa matkailijoita paikallisbussien tapaan määrättyä reittiä pitkin. Matkat Savonlinnaan on helppo järjestää erinomaisten kulkuyhteyksien ansiosta. Halvat lennot Savonlinnaan löytyvät kätevästi hakukoneemme avulla ja päivittäiset vuorot palvelevat varmasti kaikkia alueella matkailevia. Varaa edulliset lennot Savonlinnaan hyvissä ajoin ja nauti Järvi-Suomen ainutlaatuisesta luonnosta kauniissa maisemissa.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Savonlinna?Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.