Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.4. - 12.4.
Ensi viikonloppuna
17.4. - 19.4.

Suosituimmat Riquier hotellit

95 €
Hipark by Adagio Nice

Hipark by Adagio Nice

4.0 kautta 5.0 22 Boulevard du General Louis Delfino, Nizza, Alpes-Maritimes
Hipark by Adagio Nice on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nice Acropolis'n messu- ja näyttelykeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden residenssissä on 136 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
62 €
Appart'City Nice Acropolis

Appart'City Nice Acropolis

3.0 kautta 5.0 18 bis Route de Turin, Quartier Saint-Jean d'Angely, Nizza, Alpes-Maritimes
Appart'City Nice Acropolis on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Acropolisin kongressikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden residenssissä on 129 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
106 €
Hotel Apogia Nice

Hotel Apogia Nice

4.0 kautta 5.0 26 Rue Smolett, Nizza, Alpes-Maritimes
Hotel Apogia Nice on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Nice Acropolis'n messu- ja näyttelykeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 4 tähden hotellissa on 101 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
63 €
Aparthotel Adagio access Nice Acropolis

Aparthotel Adagio access Nice Acropolis

42 boulevard Risso, Nizza, Alpes-Maritimes
Aparthotel Adagio access Nice Acropolis on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Place Massena. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä residenssissä on 121 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
70 €
Relais Acropolis

Relais Acropolis

3.0 kautta 5.0 20 Boulevard Risso, Nizza, Alpes-Maritimes
Relais Acropolis on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Place Massena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, business center ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 42 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
90 €
Hôtel Esprit d'Azur

Hôtel Esprit d'Azur

3.0 kautta 5.0 4 Rue Barberis, Nizza, Alpes-Maritimes
Hôtel Esprit d'Azur on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Place Massena. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 3 tähden hotellissa on 37 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

Viimeisimmät Riquier hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.