Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.10. - 27.10.
Ensi viikonloppuna
1.11. - 3.11.

Suosituimmat Savonlinna hotellit

Holiday Resort Harjun Portti 80 €
Holiday Resort Harjun Portti

Holiday Resort Harjun Portti

Tuunaansaarentie 2, Punkaharju, Savonlinna
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tämä mökki on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Punkaharju Ridge. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden mökissä on 18 mökkiä. Mökki tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

  Vesipuistohotellit – Savonlinna

  Jos lapsilta kysytään, kohteessa Savonlinna on ehdottomasti suunnattava hotelliin, josta löytyy vesipuisto. Keskipäivän paahteessa sen altaat ja liukumäet nousevat arvoon arvaamattomaan, ja niissä vierähtää helposti tunti poikineen. Kannattaa myös huomata, että kohteen Savonlinna vesipuistohotellit tarjoavat myös paljon muuta. Monissa tarjontaa on itse asiassa siinä määrin, ettei paikan päältä tarvitse poistua koko loman aikana mihinkään.

  Vesipuistohotelli on todellinen vesipedon unelma. Jos lapsesi tai lapsenlapsesi viihtyy kotipaikkasi uimahallissa, kuvittelepa hänet aamusta iltaan avoimeen vesipuistoon. Siellä unohtuvat jopa älylaitteet, kouluhaasteista puhumattakaan. Usein vesi vetää lasta puoleensa jopa siinä määrin, ettei loman aikana tarvitse pohtia muita harrastuksia laisinkaan. Ja jos siihen on tarvetta, aktiviteetteja ei tarvitse etsiä kaukaa. Usein vesipuistohotelli on nimittäin samalla suoranainen lomakeskus, josta löytyy myös hurja määrä muita harrasteita. Haittaa ei liene siitäkään, että paikan päällä on paljon muita lapsia, joista osan kanssa löytyy taatusti yhteinen sävel.

  Entä aikuiset? Myös heille kohteen Savonlinna vesipuistohotelli sopii paremmin kuin hyvin. Yksi tärkeimmistä syistä on tietysti itse vesipuisto, joka pitää mukana olevan lapsen tai lapset hyvällä mielellä koko loman ajan. Vähintään yhtä tärkeitä ovat kuitenkin hotellin muut palvelut, joista löytyy runsas kattaus myös aikuisille suunnattuja vaihtoehtoja. Yhtä hyvin aikuiset voivat tosin vain lepäillä ja nauttia olostaan jälkikasvun viilettäessä veden päällä ja alla. Hektiseen arkeen verrattuna sekin voi tuntua melkoisen mukavalta.

  Jos etsit hotellia tunnisteella ”Savonlinna hotelli, jossa on vesiliukumäki”, parhaiten löydät sen sivustomme hakukoneella. Sillä voit lisäksi rajoittaa haun vain sellaisiin hotelleihin, joista löytyy vesiharrasteiden lisäksi jokin tietty palvelu tai mukavuus, kuten esimerkiksi ilmastointi. Koska vesiliukumäki tai vesipuisto löytyy vain hyvin pienestä osasta hotelleja, sellaisen tarjoava hotelli on syytä varata todella hyvissä ajoin etukäteen. Kaikkein halutuimpia nämä hotellit ovat tietysti helteiden ja lomasesongin aikaan. Näinä aikoina vesipuistossa voi tosin vallita melkoinen tungos, etenkin jos se on myös ulkopuolisten asiakkaiden käytössä. Parhaiten vesipuiston palveluista pääsee nauttimaan suuntaamalla sinne joko hieman ennen kovinta lomasesonkia tai hieman sen jälkeen. Kiinnostuitko? Selaa kohteen Savonlinna vesipuistohotelleja jo tänään!

  Viimeisimmät Savonlinna hotelliarvostelut

  *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.