TAP Portugal lennot alkaen

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat TAP Portugal lentotarjoukset – 2022 / 2023

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen olivat annetulla aikavälillä 275 € (yhdensuuntaiset lennot) ja (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentoyhtiön TAP Portugal tarjoukset vuosille 2022 ja 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

TAP Portugal
TAP Portugal
TAP Portugal
TAP Portugal

TAP Portugal – lentokentät
Hyppää lentoyhtiön TAP Portugal lennolle tänään ja matkaa moniin eri kohteisiin näiltä maan sisäisiä tai kansainvälisiä lentoja tarjoavilta lentokentiltä:
Lentoasemakoodi
Maa
Lentokentän nimi
Lentojen määrä
DMERUSDomodedovo Intl.8
FCOITAFiumicino - Leonardo da Vinci Intl.6
FRADEUFrankfurt Intl.5
LISPRTHumberto Delgado3
CAGITAElmas2
LHRGBRHeathrow2
BOSUSALogan Intl.1
JFKUSAJohn F. Kennedy Intl.1
TXLDEUTegel1
ADDETHBole Intl.1

Minne TAP Portugal lentää?

Portugalin kansallinen lentoyhtiö TAP Portugal tarjoaa kattavan määrän lentoja Eurooppaan, Afrikkaan ja Etelä- ja Pohjois-Amerikkaan. Suomesta pääset sillä kätevästi Lissaboniin sekä lukuisiin kaukokohteisiin, kuten Rioon, Cap Verdelle ja Gambiaan. Eniten yhtiö lentää Portugalin lähialueelle sekä maan entisiin siirtomaihin, joista muutamiin se on itse asiassa ainoa vaihtoehto. Yhteensä yhtiö liikennöi hieman alle sataa reittiä. Osaa niistä se on operoinut jo vuosikymmeniä. Lähes kaikkia liikennöidään kuitenkin vuoden ympäri. Siitä johtuen TAP Portugal on hyvä valinta niille, jotka eivät tule ja mene loma-aikojen mukaan. Esimerkiksi edellä mainittuun Rioon pääset TAP:n siivillä juuri silloin, kun haluat.

Miten löydän parhaat ebookers-tarjoukset TAP Portugalille?

Asiakasmäärämme ansiosta pystymme tarjoamaan TAP Portugalin lennot markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan. Muista lentoyhtiöistä tuttuun tapaan myös TAP Portugalin lentojen hinta vaihtelee kysynnän mukaan. Edullisimpia ovat yleensä keskellä viikkoa liikennöitävät lennot, ja varsinkin sellaiset, joiden lähtöaika on tavalla tai toisella hankala. Kovinta kysyntä on puolestaan loma-aikoina ja perjantaista maanantaihin. Suomesta moni suuntaa TAP Portugalilla Lissaboniin viikonloppulomalle, mistä johtuen myös torstai voi olla verrattain kallis. Onpa matkasi ajankohta sitten mikä tahansa, sekä meno- että paluulentoja kannattaa aina selata vähintään muutaman päivän ajalta. Vain siten näet niiden koko hintahaitarin, joka voi olla hyvinkin laaja.

Jos haluat saada matkasi mahdollisimman halvalla, sinun kannattaa varata kaikki tarvitsemasi palvelut kerralla. Esimerkiksi lento+hotelli-pakettiin saat ebookersilta usein tuntuvan alennuksen, minkä lisäksi pystyt keräämään BONUS+-etua. Lennoilla voit puolestaan säästää matkatavara- ja muista maksuista. BONUS+-ohjelma on täysin ilmainen ja siihen voi liittyä kuka tahansa.

Millaista on lentää TAP Portugalilla?

TAP Portugal on tasokas, niin sanottu perinteinen lentoyhtiö, joka panostaa täysillä myös mukavuuksiin. Yhtiön koneissa on kaksi matkustusluokkaa, Economy ja Executive, sekä peräti kuusi eritasoista aliluokkaa: Discount, Basic, Classic, Plus, Executive ja Top Executive. Palvelut ja mukavuudet paranevat edellisessä järjestyksessä siten, että halvin Discount-luokka sisältää niistä vain pakolliset ja Top Executive puolestaan kaiken mahdollisen. Economy-pääluokassa istuimet ja palvelut ovat yleisesti ottaen ne perinteiset; Executive-tasolla tilaa on puolestaan huomattavasti enemmän, minkä lisäksi istuimen voi muuntaa sängyksi. Discount- ja Basic-luokissa juomat ja ateriat on ostettava erikseen, muissa luokissa ne sisältyvät lentolipun hintaan. Plus- ja Executive-lipuilla pääset myös käyttämään TAP Portugalin loungetiloja.

Kuinka paljon matkatavaroita TAP Portugalin lennoille voi ottaa?

TAP Portugalin lennoille myydään kuuden eri luokan lippuja, joista kullekin on määritetty hieman eri rajoitukset. Lisäksi ne saattavat vaihdella myös lennon pituuden ja kohdemaan mukaan. Jälkimmäisestä johtuen sinun kannattaa aina tarkistaa oman lentolippusi matkatavararajoitukset asianmukaisesta ebookersin matkasuunnitelmastasi.

Lipputyypistä riippumatta kaikille lennoille saa tuoda yhden enintään 8 kg painavan käsimatkalaukun. Basic-luokasta ylöspäin lippuun sisältyy yleensä myös vähintään yksi enintään 23 kg painava kirjattava matkatavara, jonka ulkomittojen summa saa olla enintään 158 cm. Executive- ja Top Executive -luokissa sekä käsi- että kirjattavia matkatavaroita saa yleensä tuoda kaksi. Budget-luokan lippuun ei sisälly lainkaan kirjattavia matkatavaroita, vaan niistä on aina maksettava lisämaksu. Jos mukaan aikoo ottaa kirjattavia matkatavaroita, kannattaa aina ostaa myös ne sisältävä matkalippu. Myöhemmin matkatavaroista joutuu lähes aina maksamaan enemmän.

Miten teen lähtöselvityksen ja mistä löydän TAP Portugal -lentojeni tiedot?

TAP Portugalin lentojen lähtöselvitys onnistuu helpoiten verkossa. Sen voi tehdä joko yhtiön verkkosivuilla tai TAP Portugalin sovelluksen kautta. Osalle lennoista voi valita myös automaattisen lähtöselvityksen, jolloin et joudu tekemään mitään, vaan koneeseennousukortti lähetetään sinulle automaattisesti. Jos teet lähtöselvityksen mieluummin kentällä, sekin onnistuu. Osalla kentistä on automaattisia lähtöselvitysautomaatteja, joissa pystyt tulostamaan koneeseennousukortin sekä kirjattaviin matkatavaroihin lisättävät tunnistelaput. Automaattien lisäksi lähtöselvityksen voi tehdä myös kentän tiskeillä. Niitä käyttävän on kuitenkin suunnattava kentälle ajoissa, sillä tiskeille voi joutua jonottamaan pitkään. Ebookersin lentovarauksen tehtyäsi löydät lentosi tiedot käyttäjätilisi kohdasta Matkani.

Voinko ansaita TAP Portugalin lentopisteitä, jos varaan lentoni ebookersin kautta?

Kyllä. Saat kaikki TAP:n Miles&Go-ohjelman edut myös ebookersin kautta varatuista lennoista. Muista kuitenkin, että sinun on oltava ohjelman jäsen jo ennen lentojen varaamista. Jäseneksi ei voi liittyä ebookersin kautta, vaan se on aina tehtävä TAP Portugalin verkkosivustolla.

Voinko perua ebookersin kautta varaamani TAP Portugalin lennot?

Kyllä voit. Edellytyksenä tosin on, että olet varannut sellaisen lipputyypin, johon sisältyy muutos- ja peruutusoikeus. TAP Portugalin kohdalla sellaisia ovat ainoastaan Plus-, Executive- ja Top Executive -luokkien liput. Classic-lippuja voit muuttaa, mutta hyvitystä niistä ei makseta. Ennen lippujesi perumista muista myös, että ebookers perii niiden hyvityssummasta aina pienen peruutusmaksun. Yleensä peruutus kannattaa tehdä suoraan lentoyhtiön oman verkkosivuston kautta. Tarkempia tietoja ja ajantasaiset peruutusehtomme löydät sivustomme asiakaspalveluportaalista.

TAP:n lennoin edullisesti Portugaliin ja Etelä-Amerikkaan

TAP Portugal on perustettu vuonna 1945 ja on Star Alliancen jäsen.

TAP lentää 64 kohteeseen 30 maassa. TAP:n kotikenttä on Lissabon, josta Portugalin kohteiden lisäksi hyvät yhteydet myös Afrikkaan sekä Etelä-Amerikkaan.

 

Varaa lentosi jo tänään!

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.