Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
10.7. - 12.7.

Suosituimmat Huoneistohotellit Tejeda

65 €
Aparthotel Playa del Sol - Adults Only

Aparthotel Playa del Sol - Adults Only

3.5 kautta 5.0 Avenida Tirajana, 26, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
Aparthotel Playa del Sol - Adults Only on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 140 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
69 €
AxelBeach Maspalomas Apartments & Lounge Club - Adults Only

AxelBeach Maspalomas Apartments & Lounge Club - Adults Only

3.0 kautta 5.0 Avenida de Tirajana, 32, (entrada por C/ Timple), San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
AxelBeach Maspalomas Apartments & Lounge Club - Adults Only on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1983 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 92 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Vista Bonita - Gay Only Resort

Vista Bonita - Gay Only Resort

3.0 kautta 5.0
Vista Bonita - Gay Only Resort on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maspalomas Golf. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 20 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Playa Feliz

Playa Feliz

3.0 kautta 5.0
Playa Feliz on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bahía Feliz. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 180 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Apartments at Cala Blanca by Diamond Resorts

Apartments at Cala Blanca by Diamond Resorts

3.0 kautta 5.0 Calle Abaicin, 12, Urbanizacion Costa Taurito, Mogan, Gran Canaria
Apartments at Cala Blanca by Diamond Resorts on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lago Taurito -vesipuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 93 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
75 €
Ura Jardín del Atlántico

Ura Jardín del Atlántico

3.0 kautta 5.0 San Cristóbal de la Laguna 9, San Bartolome de Tirajana, Kanariansaaret
Ura Jardín del Atlántico on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Inglésin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 3 ulkouima-allasta, 2 baaria ja ravintolan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 334 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittonurkkauksen ja kalustetun parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Holiday Club Sol Amadores

Holiday Club Sol Amadores

4.0 kautta 5.0 Avenida Tenerife 11, Puerto Rico, Mogan
Holiday Club Sol Amadores on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 38 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Holiday Club Puerto Calma

Holiday Club Puerto Calma

4.0 kautta 5.0 Joaquin Blanco Torrent 2, Puerto Rico, Mogan
Holiday Club Puerto Calma on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerto Rico -huvivenesatama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 114 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Bahía Blanca

Bahía Blanca

3.0 kautta 5.0 Calle La Palma, 1, Puerto Rico, Mogan, Gran Canaria
Bahía Blanca on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 108 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja pillowtop-patjallisen sängyn.

Suosituimmat hotellit Tejeda

Näytä kaikki 4 970 majoitusliikettä kohteessa Tejeda
Parador de Cruz de Tejeda 85 €
Parador de Cruz de Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda

Cruz de Tejena, s/n, Tejeda, Gran Canaria
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Mirador Pico de la Gorra on 1,3 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Bentaygan viinitarha ja Tejeda Health Center sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Dulceria Nublo ja Museo de esculturas Abraham Cardenes ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Casa La Solana de M. Velazquez Hae hinnat
  Casa La Solana de M. Velazquez

  Casa La Solana de M. Velazquez

  Diseminado La Solana, 9, Tejeda
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Tejeda Health Center ja Museo de esculturas Abraham Cardenes sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä maalaistalosta. Dulceria Nublo ja Bentaygan viinitarha ovat myös 5 kilometrin päässä.

   Casa del Nublo Hae hinnat
   Casa del Nublo

   Casa del Nublo

     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Dulceria Nublo, Museo de esculturas Abraham Cardenes ja Tejeda Health Center sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä mökistä. Roque Bentaygan kävijäkeskus sijaitsee 4,1 kilometrin päässä.

    Casa Cho'pino 2 Hengelle Hae hinnat
    Casa Cho'pino 2 Hengelle

    Casa Cho'pino 2 Hengelle

    Calle La culata, Tejeda, Kanariansaaret
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Roque Nublon vuori on 3,5 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta mökistä. Tejeda Health Center ja Museo de esculturas Abraham Cardenes sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Dulceria Nublo ja Bentaygan viinitarha ovat myös 10 kilometrin päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.