Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Tejeda

Holiday Club Puerto Calma 50 €
Holiday Club Puerto Calma

Holiday Club Puerto Calma

Joaquin Blanco Torrent 2, Puerto Rico, Mogan
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Holiday Club Puerto Calma on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerto Rico -huvivenesatama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 114 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Apartamentos Monte Feliz Hae hinnat
  Apartamentos Monte Feliz

  Apartamentos Monte Feliz

  Avda Pablo Picasso s/n, Bahia Feliz, San Bartolome de Tirajana
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Apartamentos Monte Feliz sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bahía Feliz. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 205 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Apartamentos Monteparaiso 58 €
   Apartamentos Monteparaiso

   Apartamentos Monteparaiso

   Calle Isla De Lobos No. 2, Mogan, Gran Canaria
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Apartamentos Monteparaiso on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkouima-altaan, ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 101 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Playa Feliz 138 €
    Playa Feliz

    Playa Feliz

      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Playa Feliz sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bahía Feliz. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 180 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     AxelBeach Maspalomas Apartments & Lounge Club - Adults Only 59 €
     AxelBeach Maspalomas Apartments & Lounge Club - Adults Only

     AxelBeach Maspalomas Apartments & Lounge Club - Adults Only

     Avenida de Tirajana, 32, (entrada por C/ Timple), San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      AxelBeach Maspalomas Apartments & Lounge Club - Adults Only on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1983 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 92 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

      Bahía Blanca 99 €
      Bahía Blanca

      Bahía Blanca

      Calle La Palma, 1, Puerto Rico, Mogan, Gran Canaria
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Bahía Blanca on saanut loistavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 108 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Cordial Green Golf 132 €
       Cordial Green Golf

       Cordial Green Golf

       Avenida Tjaereborg s/n, Maspalomas, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Cordial Green Golf on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maspalomas Golf. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 266 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

        Sol Barbacan 112 €
        Sol Barbacan

        Sol Barbacan

        Av de Tirajana, 27, Maspalomas, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sol Barbacan on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 150 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         eó Las Rosas Hae hinnat
         eó Las Rosas

         eó Las Rosas

         Avenida Estados Unidos, 8, Playa del Ingles, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Eó Las Rosas on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 28 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Bungalows Colorado Golf Maspalomas Hae hinnat
          Bungalows Colorado Golf Maspalomas

          Bungalows Colorado Golf Maspalomas

          Avenida Touroperador Vingresor, 24, Maspalomas, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Bungalows Colorado Golf Maspalomas on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Holiday World Maspalomas -huvipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 110 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittonurkkauksen ja parvekkeen.

           Bungalows Vistaflor 72 €
           Bungalows Vistaflor

           Bungalows Vistaflor

           Avda. Touroperador Neckermann, San Bartolome de Tirajana, Kanariansaaret
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Bungalows Vistaflor on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maspalomasin kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 213 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

            Las Villas de Amadores Hae hinnat
            Las Villas de Amadores

            Las Villas de Amadores

            Avda Tenerife 32, Amadores, Mogan
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Las Villas de Amadores sijaitsee lentokentän yhteydessä ja kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 51 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Tejeda

             Näytä kaikki 4 454 majoitusliikettä kohteessa Tejeda
             Parador de Cruz de Tejeda 90 €
             Parador de Cruz de Tejeda

             Parador de Cruz de Tejeda

             Cruz de Tejena, s/n, Tejeda, Gran Canaria
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Bentaygan viinitarha on 3,4 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Riscos de Tirajana ja Pico de las Nieves sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Roque Nublon vuori ovat myös 15 kilometrin päässä.

              El Refugio Hae hinnat
              El Refugio

              El Refugio

              Calle Cruz de Tejeda S/N, Tejeda, Gran Canaria
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Bentaygan viinitarha on 3,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Riscos de Tirajana ja Pico de las Nieves sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Roque Nublon vuori ovat myös 15 kilometrin päässä.

               Casa Rural Pepita de las Flores Hae hinnat
               Casa Rural Pepita de las Flores

               Casa Rural Pepita de las Flores

                 
                3.0 kautta 5.0 Tähteä

                Bentaygan viinitarha, Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Roque Nublon vuori ovat 15 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta maalaistalosta. Riscos de Tirajana ja Pico de las Nieves ovat myös 20 kilometrin päässä.

                Hotel Rural Fonda de la Tea Hae hinnat
                Hotel Rural Fonda de la Tea

                Hotel Rural Fonda de la Tea

                Calle Ezequiel Sanchez, 22, Tejeda, Gran Canaria
                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Bentaygan viinitarha on 3,8 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Roque Nublon vuori sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Riscos de Tirajana ja Pico de las Nieves ovat myös 15 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.