Pääosion alkuosa

Suositut Huvilat – Tejeda

Par 4 Villa 9 With Pool in Salobre Hae hinnat
Par 4 Villa 9 With Pool in Salobre

Par 4 Villa 9 With Pool in Salobre

Calle Swing, San Bartolome de Tirajana, Kanariansaaret
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Palmitos Park -eläinpuisto ja kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 3,5 tähden huvilassa on 3 huvilaa 1 kerroksessa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi 2 kylpyhuonetta ja LED-television.

  Villa Ingenio paraje natural Parralito Hae hinnat
  Villa Ingenio paraje natural Parralito

  Villa Ingenio paraje natural Parralito

  Camino del Parralito, Ingenio
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nuestra Señora de la Candelarian kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

   Luxury Apartment With Terrace, Private Swimming Pool and Views Hae hinnat
   Luxury Apartment With Terrace, Private Swimming Pool and Views

   Luxury Apartment With Terrace, Private Swimming Pool and Views

   Avda. La Graciosa 2, Planta 1, Mogan, Kanariansaaret
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Angry Birds Activity Park -teemapuisto. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen uima-altaan ja keittiön.

    Eristäytynyt Suuri Perhe Villa With Altaat ja Vuoristomaisemat Hae hinnat
    Eristäytynyt Suuri Perhe Villa With Altaat ja Vuoristomaisemat

    Eristäytynyt Suuri Perhe Villa With Altaat ja Vuoristomaisemat

    Villa Palmito, El Palmito 78, Mogan, Kanariansaaret
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tämä huvila on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tauro. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen uima-altaan ja keittiön.

     Rooftop Villa Gran Canaria Hae hinnat
     Rooftop Villa Gran Canaria

     Rooftop Villa Gran Canaria

     Calle Eslovaquia 27, Mogan, Gran Canaria
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      Anfi Opal Villas Hae hinnat
      Anfi Opal Villas

      Anfi Opal Villas

        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Anfi Opal Villas on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Cura. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden huvilassa on 15 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

       Villas de Tauro Hae hinnat
       Villas de Tauro

       Villas de Tauro

       Avenida Canadá 45-61, Playa Tauro, Mogan
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Villas de Tauro on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Cura. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 7 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille yksityiset uima-altaat ja keittiöt.

        Villa Terassilla ja Uima-allas, Lähellä Rantaa Maspalomas Hae hinnat
        Villa Terassilla ja Uima-allas, Lähellä Rantaa Maspalomas

        Villa Terassilla ja Uima-allas, Lähellä Rantaa Maspalomas

        5 Calle Dr. Agustín Millares Carlo, San Bartolome de Tirajana, Kanariansaaret
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Melonerasin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkotenniskentän. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.

         Kaunis Moderni Huvila 5 ★ Golf Resort Hae hinnat
         Kaunis Moderni Huvila 5 ★ Golf Resort

         Kaunis Moderni Huvila 5 ★ Golf Resort

         Villa Los Lagos 35, Calle Swing, San Bartolome de Tirajana, Kanariansaaret
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Palmitos Park -eläinpuisto ja kasvitieteellinen puutarha. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi 2 kylpyhuonetta.

          Anfi Tauro Villa Carmela, Allas, Poreallas, Yksityinen Puutarha-keskeytymätön Merinäköala Hae hinnat
          Anfi Tauro Villa Carmela, Allas, Poreallas, Yksityinen Puutarha-keskeytymätön Merinäköala

          Anfi Tauro Villa Carmela, Allas, Poreallas, Yksityinen Puutarha-keskeytymätön Merinäköala

          Anfi Tauro Zafira, Tauro, Gran Canaria, 11B, Mogan, Kanariansaaret
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Tämä lomakeskus on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Cura. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi porealtaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

           Finca Tropical con Piscina Hae hinnat
           Finca Tropical con Piscina

           Finca Tropical con Piscina

           Calle Catela, Ingenio, Kanariansaaret
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Nuestra Señora de la Candelarian kirkko. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi yksityisen uima-altaan ja keittiön.

            Las Hortensias Hae hinnat
            Las Hortensias

            Las Hortensias

            Calle Doctor José Ponce Arias, Las Palmas de Gran Canaria
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Las Canterasin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

             Kohteen Tejeda Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

             Jos etsit kohteen Tejeda parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

             Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

             Kohteen Tejeda Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

             Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

             Kohteen Tejeda Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

             Kohteen Tejeda Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Tejeda näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

             Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Tejeda

             Kohteen Tejeda Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Tejeda Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

             Kohteen Tejeda Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

             Jos etsit kohteen Tejeda parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

             Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

             Kohteen Tejeda Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

             Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

             Kohteen Tejeda Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

             Kohteen Tejeda Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Tejeda näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

             Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Tejeda

             Kohteen Tejeda Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Tejeda Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Tejeda

             Näytä kaikki 3 611 majoitusliikettä kohteessa Tejeda
             Parador de Cruz de Tejeda 90 €
             Parador de Cruz de Tejeda

             Parador de Cruz de Tejeda

             Cruz de Tejena, s/n, Tejeda, Gran Canaria
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Bentaygan viinitarha on 3,4 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Riscos de Tirajana ja Pico de las Nieves sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Roque Nublon vuori ovat myös 15 kilometrin päässä.

              El Refugio Hae hinnat
              El Refugio

              El Refugio

              Calle Cruz de Tejeda S/N, Tejeda, Gran Canaria
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Bentaygan viinitarha on 3,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Riscos de Tirajana ja Pico de las Nieves sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Roque Nublon vuori ovat myös 15 kilometrin päässä.

               Casa Rural Pepita de las Flores Hae hinnat
               Casa Rural Pepita de las Flores

               Casa Rural Pepita de las Flores

                 
                3.0 kautta 5.0 Tähteä

                Bentaygan viinitarha, Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Roque Nublon vuori ovat 15 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta maalaistalosta. Riscos de Tirajana ja Pico de las Nieves ovat myös 20 kilometrin päässä.

                Hotel Rural Fonda de la Tea 100 €
                Hotel Rural Fonda de la Tea

                Hotel Rural Fonda de la Tea

                Calle Ezequiel Sanchez, 22, Tejeda, Gran Canaria
                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Bentaygan viinitarha on 3,8 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. Roque Bentaygan kävijäkeskus ja Roque Nublon vuori sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Riscos de Tirajana ja Pico de las Nieves ovat myös 15 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.