Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Tukholma

Biz Apartment Hammarby Sjostad 56 €
Biz Apartment Hammarby Sjostad

Biz Apartment Hammarby Sjostad

Heliosgången 20, Tukholma
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Biz Apartment Hammarby Sjostad on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hammarbybackenin hiihtokeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 168 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Corporate Apartments Lidingö Hae hinnat
  Corporate Apartments Lidingö

  Corporate Apartments Lidingö

  11 Agavägen, Lidingö, Stockholms län
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Corporate Apartments Lidingö sijaitsee lähellä kohdetta Millesgårdenin taidekeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 103 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Hamilton Apartments Hotel Danderyd 66 €
   Hamilton Apartments Hotel Danderyd

   Hamilton Apartments Hotel Danderyd

   19 Domherrevägen, Sollentuna, Stockholms län
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Hamilton Apartments Hotel Danderyd on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Täbyn keskusta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 70 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    2Home Hotel Apartments 58 €
    2Home Hotel Apartments

    2Home Hotel Apartments

    Rasundavaegen 175, Solna
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     2Home Hotel Apartments on saanut hyvää palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Solna Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja välipalabaarin/delin. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 90 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

     Forenom Aparthotel Stockholm Flemingsberg 94 €
     Forenom Aparthotel Stockholm Flemingsberg

     Forenom Aparthotel Stockholm Flemingsberg

     Regulatorbron 8, Flemingsberg, Huddinge, Stockholm
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Forenom Aparthotel Stockholm Flemingsberg on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Karoliininen yliopistosairaala (Karolinska Universitetssjukhuset). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 205 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

      ApartDirect Sundbyberg Hae hinnat
      ApartDirect Sundbyberg

      ApartDirect Sundbyberg

      Sturegatan 35, 172 31, Sundbyberg, Stockholm
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       ApartDirect Sundbyberg sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Solvallan ravirata. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 36 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Forenom Aparthotel Stockholm Alvik 114 €
       Forenom Aparthotel Stockholm Alvik

       Forenom Aparthotel Stockholm Alvik

       Vidaengsvaegen 9, Bromma
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Forenom Aparthotel Stockholm Alvik on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Bromman golfkerho sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuntokeskus. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 182 huoneistoa 16 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

        The Studio Hotel 58 €
        The Studio Hotel

        The Studio Hotel

        Skalholtsgatan 2, Kista
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         The Studio Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja kattoterassin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 160 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

         Chefens Hotell 42 €
         Chefens Hotell

         Chefens Hotell

         Stockholmsvägen 10A, Södertälje, Södertälje
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Chefens Hotell sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tom Tits Experiment. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 14 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Stockholm Hotel Apartments Sollentuna 86 €
          Stockholm Hotel Apartments Sollentuna

          Stockholm Hotel Apartments Sollentuna

          7 Djupdalsvägen, Sollentuna
            
           3.5 kautta 5.0 Tähteä

           Stockholm Hotel Apartments Sollentuna sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sollentuna Centrumin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, pyykinpesutilat ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 60 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

           Niro Hotel Apartments 88 €
           Niro Hotel Apartments

           Niro Hotel Apartments

           Mariebergsgatan, Tukholma
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Niro Hotel Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 19 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

            Forenom Aparthotel Stockholm Bromma 78 €
            Forenom Aparthotel Stockholm Bromma

            Forenom Aparthotel Stockholm Bromma

            Voltavägen 2-4, Bromma
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Forenom Aparthotel Stockholm Bromma on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bromma Blocksin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, pyykinpesutilat ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 82 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Tukholma

             Näytä kaikki 563 majoitusliikettä kohteessa Tukholma
             Radisson Blu Waterfront Hotel 120 €
             Radisson Blu Waterfront Hotel

             Radisson Blu Waterfront Hotel

             Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

              Connect Hotel Arlanda 58 €
              Connect Hotel Arlanda

              Connect Hotel Arlanda

              Lindberghs Gata 10, Arlandastad
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Eurostopin ostoskeskus on 0,7 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Arlandastadin golfkerho ja Märsta Centrumin ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä. SkyCity ja Steningen linna ovat myös 10 kilometrin päässä.

               Downtown Camper by Scandic Hae hinnat
               Downtown Camper by Scandic

               Downtown Camper by Scandic

               Brunkebergstorg 9, Tukholma
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

                Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport 127 €
                Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport

                Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport

                Between Terminal 4 and 5, Box 82, Arlanda
                  
                 4.5 kautta 5.0 Tähteä

                 SkyCity on 0,3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Arlandastadin golfkerho ja Steningen linna sijaitsevat 15 kilometrin päässä. International Golf Club ja Rosersbergin linna ovat myös 15 kilometrin päässä. Arlandan päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Arlanda Norran asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.