Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Tukholma

Biz Apartment Hammarby Sjostad 63 €
Biz Apartment Hammarby Sjostad

Biz Apartment Hammarby Sjostad

Heliosgången 20, Tukholma
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Biz Apartment Hammarby Sjostad on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hammarbybackenin hiihtokeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 168 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Ramilton Apartments Hotel Danderyd 67 €
  Ramilton Apartments Hotel Danderyd

  Ramilton Apartments Hotel Danderyd

  19 Domherrevägen, Sollentuna, Stockholms län
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Hamilton Apartments Hotel Danderyd on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Täbyn keskusta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 70 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   2Home Hotel Apartments 57 €
   2Home Hotel Apartments

   2Home Hotel Apartments

   Rasundavaegen 175, Solna
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    2Home Hotel Apartments on saanut hyvää palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Solna Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä välipalabaarin/delin ja kattoterassin. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

    Forenom Aparthotel Stockholm Flemingsberg 63 €
    Forenom Aparthotel Stockholm Flemingsberg

    Forenom Aparthotel Stockholm Flemingsberg

    Regulatorbron 8, Flemingsberg, Huddinge, Stockholm
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Forenom Aparthotel Stockholm Flemingsberg on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Karoliininen yliopistosairaala (Karolinska Universitetssjukhuset). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 205 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

     Chefens Hotell 43 €
     Chefens Hotell

     Chefens Hotell

     Stockholmsvägen 10A, Södertälje, Södertälje
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Chefens Hotell on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tom Tits Experiment. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 14 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      The Studio Hotel 59 €
      The Studio Hotel

      The Studio Hotel

      Skalholtsgatan 2, Kista
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       The Studio Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja kattoterassin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 160 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

       Arkaden Hotel - Long Stay Hae hinnat
       Arkaden Hotel - Long Stay

       Arkaden Hotel - Long Stay

       Nymärstagatan 2, Märsta
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Arkaden Hotel - Long Stay sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Märsta Centrumin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

        ApartDirect Sundbyberg Hae hinnat
        ApartDirect Sundbyberg

        ApartDirect Sundbyberg

        Sturegatan 35, 172 31, Sundbyberg, Stockholm
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         ApartDirect Sundbyberg sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Solvallan ravirata. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 36 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Niro Hotel Apartments 81 €
         Niro Hotel Apartments

         Niro Hotel Apartments

         Mariebergsgatan, Tukholma
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Niro Hotel Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 19 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

          Forenom Aparthotel Stockholm Alvik 76 €
          Forenom Aparthotel Stockholm Alvik

          Forenom Aparthotel Stockholm Alvik

          Vidaengsvaegen 9, Bromma
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Forenom Aparthotel Stockholm Alvik on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Bromman golfkerho sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuntokeskus. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 182 huoneistoa 16 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

           Stockholm Hotel Apartments Sollentuna 62 €
           Stockholm Hotel Apartments Sollentuna

           Stockholm Hotel Apartments Sollentuna

           7 Djupdalsvägen, Sollentuna
             
            3.5 kautta 5.0 Tähteä

            Stockholm Hotel Apartments Sollentuna on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sollentuna Centrumin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, pyykinpesutilat ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 60 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

            Biz Apartment Solna 72 €
            Biz Apartment Solna

            Biz Apartment Solna

            Huvudstagatan 5, Solna
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Biz Apartment Solna on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Solna Centrumin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, pyykinpesutilat ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 106 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Tukholma

             Näytä kaikki 579 majoitusliikettä kohteessa Tukholma
             Radisson Blu Waterfront Hotel 113 €
             Radisson Blu Waterfront Hotel

             Radisson Blu Waterfront Hotel

             Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

              Downtown Camper by Scandic 128 €
              Downtown Camper by Scandic

              Downtown Camper by Scandic

              Brunkebergstorg 9, Tukholma
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

               Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 104 €
               Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

               Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

               Vasagatan 1, Tukholma
                 
                4.5 kautta 5.0 Tähteä

                Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

                Connect Hotel Arlanda 49 €
                Connect Hotel Arlanda

                Connect Hotel Arlanda

                Lindberghs Gata 10, Arlandastad
                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Eurostopin ostoskeskus on 0,7 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Märsta Centrumin ostoskeskus ja Arlandastadin golfkerho sijaitsevat 5 kilometrin päässä. SkyCity ja Steningen linna ovat myös 10 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.