Ukraine International Airlines lennot alkaen

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa


Ukraine International Airlines – lentokentät
Hyppää lentoyhtiön Ukraine International Airlines lennolle tänään ja matkaa moniin eri kohteisiin näiltä maan sisäisiä tai kansainvälisiä lentoja tarjoavilta lentokentiltä:
Lentoasemakoodi
Maa
Lentokentän nimi
Lentojen määrä
LISPRTHumberto Delgado

Lentoale alkoi!

Myyntiaika: 8.2. - 21.2.2016
Matkustusaika: 29.2. - 30.6.2016


Lentohintaan sisältyy aina ruumaan menevä matkatavara myös turistiluokassa (1PC 23kg), käsimatkatavara (1PC 7 kg) sekä palvelu lennolla alkoholittomine juomineen.

Varaa heti!

Ukraine International airlinesin lentotarjoukset

Ukraine International Airlines (UIA) on Ukrainan johtava lentoyhtiö, perustettu 1992. UIA on kokonaan yksityisomistuksessa. UIA:n päätavoite on tarjota asiakkaille turvallista ja luotettavaa lentomatkustusta sekä rahtikuljetuksia. Ukraine International Airlines oli ensimmäinen IVY-maiden lentoyhtiö, jolle myönnettiin IOSA Safety and Security –sertifiointi jo vuonna 2005.

UIA:n laivasto sisältää 22 nykyaikaista Boeing 737 lentokonetta. Kiev Boryspil Intl. on UIA:n kotilentokenttä, josta on kätevä lähteä jatkolennolle esim. Almatyyn, Astanaan, Tbilisiin, Istanbuliin, Dubaihin ja Tel Aviviin.

Ukraina on nyt Euroopan nouseva ykköskohde, kertovat monet matkailualan sivustot mielipidemittauksissaan. Euroopan toiseksi suurimmassa maassa Venäjän jälkeen onkin paljon nähtävää: tuhatvuotista kulttuuria ja historiaa, eri kansojen, kielten ja uskontojen monipuolisuutta ja luonnon rikkautta. Ukrainassa on paljon muutakin kuin muutaman vuosikymmenen neuvostomenneisyys… Kiova vietti viime toukokuussa 1530-vuotisjuhlia, Mustanmeren rannikolta löytyy muinaisia kreikkalaisraunioita. Ukrainan matkailun helmet ovatkin Kiova, Lviv, Odessa ja Krimin niemimaa.

UIA:n lentohinnat sisältävät ruumaan menevän matkatavaran, käsimatkatavaran, välipalatarjoilun lennolla, lähtöselvityksen tiskillä ja istuinpaikan ennakkovarauksen.

Hyvää matkaa!

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.