Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.4. - 12.4.
Ensi viikonloppuna
17.4. - 19.4.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Vispin rautatieasema

161 €
Hotel Restaurant Elite Visp

Hotel Restaurant Elite Visp

3.0 kautta 5.0 Bahnhofplatz 7, Visp
Hotel Restaurant Elite Visp on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chantonin viinitarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 3 tähden hotellissa on 31 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hotel Visperhof

Hotel Visperhof

3.0 kautta 5.0 Bahnhofstrasse 2, Visp
Hotel Visperhof on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chantonin viinitarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 kahvilaa ja kuntoklubin. Tässä 3 tähden hotellissa on 53 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Centerpark Apartments

Centerpark Apartments

3.5 kautta 5.0 Kantonsstrasse 3, Visp, VS
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chantonin viinitarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kahvila ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Ainutlaatuinen Huoneisto Sydämessä Vanhan Kaupungin Visp / Wallis

Ainutlaatuinen Huoneisto Sydämessä Vanhan Kaupungin Visp / Wallis

Gräfibielgasse 1, Visp, Wallis
Tämä huoneisto on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chantonin viinitarha. Huoneisto tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
108 €
Hotel & Bildungshaus St Jodern

Hotel & Bildungshaus St Jodern

2.5 kautta 5.0 St. Jodernstrasse 17, Visp
Hotel & Bildungshaus St Jodern on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chantonin viinitarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 33 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.
Hae hinnat
Hotel Alpenblick

Hotel Alpenblick

3.0 kautta 5.0 Bielweg 4, Zeneggen
Hotel Alpenblick sijaitsee lähellä kohdetta Moosalp Express II:n hiihtohissi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
155 €
Hotel Bahnhof Ausserberg

Hotel Bahnhof Ausserberg

2.0 kautta 5.0 Dorfstrasse, Ausserberg, VS
Hotel Bahnhof Ausserberg on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Raron–Unterbächin gondolihissi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2 tähden lomamajassa on 27 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Viihtyisä Huoneisto, Jossa on Wifi, TV, Pesukone, Lemmikkieläimet ja Pysäköinti

Viihtyisä Huoneisto, Jossa on Wifi, TV, Pesukone, Lemmikkieläimet ja Pysäköinti

Kapellenweg, 22, Visperterminen, Valais
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Piste Waldegg. Huoneisto tarjoaa television ja pesukoneen.
Hae hinnat
Silence Hotel Buerchnerhof

Silence Hotel Buerchnerhof

3.0 kautta 5.0 Ronalpstrasse 86, Buerchen, VS
Silence Hotel Buerchnerhof sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Moosalp Express II:n hiihtohissi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

Lentokenttähotellit Vispin rautatieasema

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Vispin rautatieasema läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Vispin rautatieasema edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Vispin rautatieasema voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Vispin rautatieasema, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Vispin rautatieasema läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Vispin rautatieasema ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Vispin rautatieasema ajoissa

Tarjoukset lentokentän Vispin rautatieasema hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Vispin rautatieasema hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Vispin rautatieasema ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Vispin rautatieasema hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät hotelliarvostelut Visp

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.