Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Varatuimmat hotellit Visp

167 €
Hotel Visperhof

Hotel Visperhof

3.0 kautta 5.0 Bahnhofstrasse 2, Visp
Hotel Visperhof on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chantonin viinitarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 kahvilaa ja kuntoklubin. Tässä 3 tähden hotellissa on 53 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
105 €
Hotel & Bildungshaus St Jodern

Hotel & Bildungshaus St Jodern

2.5 kautta 5.0 St. Jodernstrasse 17, Visp
Hotel & Bildungshaus St Jodern on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chantonin viinitarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 33 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.
176 €
Hotel Restaurant Elite Visp

Hotel Restaurant Elite Visp

3.0 kautta 5.0 Bahnhofplatz 7, Visp
Hotel Restaurant Elite Visp on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chantonin viinitarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 3 tähden hotellissa on 31 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Ainutlaatuinen Huoneisto Sydämessä Vanhan Kaupungin Visp / Wallis

Ainutlaatuinen Huoneisto Sydämessä Vanhan Kaupungin Visp / Wallis

Gräfibielgasse 1, Visp, Valais
Tämä huoneisto on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chantonin viinitarha. Huoneisto tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Centerpark Apartments

Centerpark Apartments

3.5 kautta 5.0 Kantonsstrasse 3, Visp, VS
Centerpark Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chantonin viinitarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kahvila ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
110 €
Good Night Inn

Good Night Inn

3.0 kautta 5.0 Englisch-gruss-strasse 6, Brig, VS
Good Night Inn on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Stockalperin linna on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 167 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
166 €
Phoenix

Phoenix

3.0 kautta 5.0 Untere Wiestistrasse 11, Zermatt, VS
Phoenix on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Matterhornin hiihtoparatiisi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 27 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
149 €
Thermalhotels & Walliser Alpentherme Spa

Thermalhotels & Walliser Alpentherme Spa

4.0 kautta 5.0 Dorfplatz, Leukerbad, VS
Thermalhotels & Walliser Alpentherme Spa on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leukerbad Thermen kylpylä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 sisäuima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1645 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 135 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
198 €
Parkhotel Beau Site

Parkhotel Beau Site

4.5 kautta 5.0 Brunnmattgasse 9, Zermatt, VS
Parkhotel Beau Site on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Matterhornin hiihtoparatiisi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1907 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 88 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarit.
158 €
Belle Epoque Hotel Victoria

Belle Epoque Hotel Victoria

3.0 kautta 5.0 Äussere Dorfstrasse 2, Kandersteg, BE
Belle Epoque Hotel Victoria on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Swiss Alps Jungfrau-Aletsch. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 70 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja ylelliset vuodevaatteet.
171 €
Hotel Ambassador Zermatt

Hotel Ambassador Zermatt

4.0 kautta 5.0 Spissstrasse 10, Zermatt, VS
Hotel Ambassador Zermatt on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Matterhornin hiihtoparatiisi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 84 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
93 €
Matterhorn Inn

Matterhorn Inn

3.0 kautta 5.0 Bahnhofstrasse / Neue Kantonsstrasse, Taesch, VS
Matterhorn Inn on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Matterhornin golfkerho. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 29 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Hotel Continental

Hotel Continental

3.0 kautta 5.0 Brantschenhaus 3, Zermatt, Valais
Hotel Continental on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Matterhornin hiihtoparatiisi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 36 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
150 €
Sunstar Hotel Zermatt

Sunstar Hotel Zermatt

4.0 kautta 5.0 Untere Mattenstrasse 50, Zermatt, VS
Sunstar Hotel Zermatt on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Matterhornin hiihtoparatiisi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja ravintola. Tässä vuonna 1961 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 44 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
129 €
Alpen Resort Zermatt

Alpen Resort Zermatt

4.0 kautta 5.0 Spissstrasse 50, Zermatt
Alpen Resort Zermatt on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Matterhornin hiihtoparatiisi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja sisäuima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 26 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.

Kohteen Visp hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Visp? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä.


Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Visp


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Visp, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Visp niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Restaurant Elite Visp
 • Hotel Visperhof

Asiakkaat, jotka yöpyivät tässä hotellissa kohteessa Visp, pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Hotel Visperhof

Kohteeseen Visp tutustuminen


Visp tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Visp ja sen lähellä kuuluu:

 • Chantonin viinitarha
 • Sveitsin Alpit
 • Thermalbad Brigerbad -kylpylä
 • Moosalp Express II:n hiihtohissi
 • Unterbäch–Brandalpin hiihtohissi
 • Raron–Unterbächin gondolihissi
 • Raron–Eischollin gondolihissi

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Visp, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Sion (SIR). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Visp?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Visp, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Visp, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Heinäkuu ja elokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja tammikuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 14°C ja öisin -4°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 4 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 25°C päivisin ja 3°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 8 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 27°C ja öisin 8°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 19°C ja -3°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 7 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Visp on 28 cm.

Viimeksi varatut hotellit Visp

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.