Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suosituimmat Antalyan keskusta hotellit

Hae hinnat
Eski Masal Hotel - Special Class

Eski Masal Hotel - Special Class

Barbaros Mah. Mescit Sok. No:25/1, Kaleiçi, Antalya, Muratpasa
Eski Masal Hotel - Special Class on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vanha basaari. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintola. Tässä hotellissa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
26 €
Oscar Pansion

Oscar Pansion

Ataturk Cad. 1302 Sk. No:12, Antalya, Antalya
Oscar Pansion on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Üçkapılarin kaariportti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä pensionaatissa on 42 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
60 €
Alp Pasa Hotel

Alp Pasa Hotel

4.0 kautta 5.0 Barbaros Mah. Hesapçi Sk. No:30, Kaleiçi, Antalya
Alp Pasa Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Üçkapılarin kaariportti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 50 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi plasmatelevision ja minibaarin.
82 €
Puding Marina Residence - Special Class

Puding Marina Residence - Special Class

Mermerli Sokak No 15, Kaleiçi, Antalya, Antalya
Puding Marina Residence - Special Class on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vanha basaari. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä hotellissa on 67 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
42 €
Sky Kamer Hotel

Sky Kamer Hotel

Kisla Mh. 53 Sk. No:4/a, Muratpasa, Antalya
Sky Kamer Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kellotorni. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2015 rakennetussa hotellissa on 29 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
34 €
Mediterra Art Hotel

Mediterra Art Hotel

4.0 kautta 5.0 Barbaros Mah. Zafer Sok., No. 5 Kaleici, Antalya, Antalya
Mediterra Art Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Üçkapılarin kaariportti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1869 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 33 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
Hae hinnat
Tuvana Hotel - Special Class

Tuvana Hotel - Special Class

4.0 kautta 5.0 Tuzcular Karanlik Sok. No:18, Kaleici, Antalya, Antalya
Tuvana Hotel - Special Class on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Vanha basaari on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 46 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Minyon Hotel

Minyon Hotel

4.0 kautta 5.0 Kılınç aslan mah Tabakhane Sokak No.31, Antalya, Antalya
Minyon Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Üçkapılarin kaariportti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä allasbaarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 19 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
77 €
Prime Hotel

Prime Hotel

Genclik Mah. Tevfik Isik Cad. No: 25, Antalya, Antalya
Prime Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Üçkapılarin kaariportti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä hotellissa on 35 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Viimeisimmät Antalyan keskusta hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.