Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.9. - 20.9.

Varatuimmat hotellit Antalya

105 €
Akra Hotel

Akra Hotel

5.0 kautta 5.0 Lara Yolu, Antalya, Antalya
Akra Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Karnaval Park on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 471 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
135 €
Rixos Downtown Antalya

Rixos Downtown Antalya

5.0 kautta 5.0 Sakip Sabanci Boulevard, Konyaalti Beach, Antalya, Antalya
Rixos Downtown Antalya on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Atatürk Culture Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 360 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Liberty Hotels Lara - All Inclusive

Liberty Hotels Lara - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Kemeragzi Mevkii, Lara Kundu, Antalya, Antalya
Liberty Hotels Lara - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Antalium Premium Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 311 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
207 €
Lara Barut Collection - All Inclusive

Lara Barut Collection - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Güzeloba Mah., Yasar Sobutay Mah. No:30, Lara, Antalya, Antalya
Lara Barut Collection - All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Kelebek Park Antalya -perhospuisto on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 463 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
44 €
DoubleTree By Hilton Antalya City Centre

DoubleTree By Hilton Antalya City Centre

5.0 kautta 5.0 Adnan Menderes Bulvari No 61 Etiler, Antalya
DoubleTree By Hilton Antalya City Centre on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kellotorni. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 150 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
216 €
Limak Lara De Luxe Hotel - All Inclusive

Limak Lara De Luxe Hotel - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Kemeragzi Mevkii P.K. 34 Lara, Antalya, Antalya
Limak Lara De Luxe Hotel - All Inclusive on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Antalium Premium Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 446 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
349 €
Delphin Imperial - All Inclusive

Delphin Imperial - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Kemeragzi Mevkii Lara Beach, Kundu Antalya Lara, Antalya, Antalya
Delphin Imperial - All Inclusive on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aksu Belediyesi Halk Plajı. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 650 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Adalya Elite Lara Hotel - All Inclusive

Adalya Elite Lara Hotel - All Inclusive

Kemeragzi Mah. Tesisler Cad. No: 416/ 1, Aksu / Kundu, Antalya
Adalya Elite Lara Hotel - All Inclusive on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aksu Belediyesi Halk Plajı. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen valet-pysäköinti. Tässä vuonna 2016 rakennetussa lomakeskuksessa on 525 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
345 €
Aska Lara Resort & Spa

Aska Lara Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 Kundu Lara, Antalya, Antalya
Aska Lara Resort & Spa on saanut hyvää palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Aksu Belediyesi Halk Plajı on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 5 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 545 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LED-televisiot ja minibaarit.
81 €
Hotel Su & Aqualand

Hotel Su & Aqualand

5.0 kautta 5.0 Meltem Mah., Dumlupinar Bulvar No:205, Antalya, Antalya
Hotel Su & Aqualand on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Konyaaltin rantapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 294 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
101 €
Club Hotel Sera - All Inclusive

Club Hotel Sera - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Lara, Antalya
Club Hotel Sera - All Inclusive on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laran ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen valet-pysäköinti, 3 ulkouima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 540 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja satelliittikanavat.
156 €
Swandor Hotels & Resort Topkapi Palace - All Inclusive

Swandor Hotels & Resort Topkapi Palace - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Kundu Aksu, Lara, Antalya, Antalya
Swandor Hotels & Resort Topkapi Palace - All Inclusive sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aksu Belediyesi Halk Plajı. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 908 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Titanic Beach Lara - All Inclusive

Titanic Beach Lara - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Lara Turizm Merkezi, Lara, Antalya, Antalya
Titanic Beach Lara - All Inclusive on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kelebek Park Antalya -perhospuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 586 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Titanic Mardan Palace - All Inclusive

Titanic Mardan Palace - All Inclusive

Ozlu Mah. Tesisler Cad. No 450 Lara Aksu, Antalya, Antalya
Titanic Mardan Palace - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aksu Belediyesi Halk Plajı. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 10 ravintolaa. Tässä vuonna 2009 rakennetussa hotellissa on 543 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
75 €
La Boutique Hotel Antalya-Adults Only

La Boutique Hotel Antalya-Adults Only

Eski Lara Yolu Sirinyali Mahallesi, 1537 Sok. No. 16, Antalya, Antalya
La Boutique Hotel Antalya-Adults Only on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta S'hemallin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2011 rakennetussa hotellissa on 78 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Antalya

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Antalya

Näytä kaikki

Kohteen Antalya hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Antalya? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Kellotorni, Yivli Minare Camii ja Üçkapılarin kaariportti. Voit valita 377 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Antalya löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Antalya, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Antalya tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 140 lentokenttähotellia
 • 28 halpaa hotellia
 • 202 lapsiystävällistä hotellia
 • 48 luksushotellia
 • 28 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Antalya


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Antalya, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Antalya niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Adalya Port Hotel
 • Antalya Madi Hotel
 • Antalya Marina Hostel

Nämä kohteen Antalya hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Onkel Residence
 • Titanic Beach Lara - All Inclusive
 • Kaleiçi Hotel

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Antalya hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Akra Hotel
 • Concorde De Luxe Resort - All Inclusive
 • Bilem High Class Hotel

Kohteeseen Antalya tutustuminen


Antalya on tunnettu rannoistaan, akvaariostaan ja viihteestään. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Antalya ja sen lähellä kuuluu:

 • Kellotorni
 • Yivli Minare Camii
 • Üçkapılarin kaariportti
 • Hıdırlıkin torni
 • Karaalioglu-puisto
 • Antalyan arkeologinen museo
 • Glass Pyramid Congress and Exhibition Centre

Kun järjestät lomaa kohteeseen Antalya, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Antalya (AYT-Antalyan kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Antalya?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Antalya, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Antalya, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Joulukuu ja tammikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas kesäkuu ja huhtikuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 20°C ja öisin 5°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 487 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 33°C päivisin ja 9°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 41 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 29°C ja öisin 6°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 441 cm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Antalya on 969 cm.

Viimeksi varatut hotellit Antalya

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.