Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.4. - 12.4.
Ensi viikonloppuna
17.4. - 19.4.

Suosituimmat IGFA Fishing Hall of Fame and Museum hotellit

121 €
Courtyard by Marriott Fort Lauderdale Airport & Cruise Port

Courtyard by Marriott Fort Lauderdale Airport & Cruise Port

3.0 kautta 5.0 400 Gulf Stream Way, Dania Beach, FL
Courtyard by Marriott Fort Lauderdale Airport & Cruise Port on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta K1 Speed. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset risteilyalusterminaalikuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 174 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja jääkaapin.
117 €
Homewood Suites by Hilton Ft. Lauderdale Airport-Cruise Port

Homewood Suites by Hilton Ft. Lauderdale Airport-Cruise Port

3.0 kautta 5.0 2061 Griffin Road, Fort Lauderdale, FL
Homewood Suites by Hilton Ft. Lauderdale Airport-Cruise Port on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta K1 Speed. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 124 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Residence Inn Fort Lauderdale Airport & Cruise Port

Residence Inn Fort Lauderdale Airport & Cruise Port

3.0 kautta 5.0 4801 Anglers Avenue, Dania Beach, FL
Residence Inn Fort Lauderdale Airport & Cruise Port on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta K1 Speed. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 156 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
112 €
Fairfield Inn & Suites Fort Lauderdale Airport-Cruise Port

Fairfield Inn & Suites Fort Lauderdale Airport-Cruise Port

2.5 kautta 5.0 2081 Griffin Road, Fort Lauderdale, FL
Fairfield Inn & Suites Fort Lauderdale Airport-Cruise Port on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta K1 Speed. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 157 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Le Méridien Dania Beach at Fort Lauderdale Airport

Le Méridien Dania Beach at Fort Lauderdale Airport

3.5 kautta 5.0 1825 Griffin Rd, Dania Beach, FL
Le Méridien Dania Beach at Fort Lauderdale Airport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta K1 Speed. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 245 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi pillowtop-patjallisen sängyn ja plasmatelevision.
104 €
Home2 Suites by Hilton Ft. Lauderdale Airport-Cruise Port

Home2 Suites by Hilton Ft. Lauderdale Airport-Cruise Port

2.5 kautta 5.0 161 SW 19th Court, Dania Beach, FL
Home2 Suites by Hilton Ft. Lauderdale Airport-Cruise Port on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta K1 Speed. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 130 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
Hae hinnat
Hyatt Place Ft. Lauderdale Airport & Cruise Port

Hyatt Place Ft. Lauderdale Airport & Cruise Port

3.0 kautta 5.0 91 Sw 18th Ave, Dania Beach, FL
Hyatt Place Ft. Lauderdale Airport & Cruise Port on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dania Pointe. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 149 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
72 €
Quality Inn & Suites Airport/Cruise Port South

Quality Inn & Suites Airport/Cruise Port South

2.5 kautta 5.0 2520 Stirling Road, Hollywood, FL
Quality Inn & Suites Airport/Cruise Port South on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Dania Pointe on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti.
58 €
Red Carpet Inn Airport/Cruiseport

Red Carpet Inn Airport/Cruiseport

2.0 kautta 5.0 2460 W State Road 84, Fort Lauderdale, FL
Red Carpet Inn Airport/Cruiseport on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Riverwalk (puistoalue). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 2 tähden hotellissa on 200 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen IGFA Fishing Hall of Fame and Museum läheltä

Haluaisitko, että IGFA Fishing Hall of Fame and Museum olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi IGFA Fishing Hall of Fame and Museum sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

IGFA Fishing Hall of Fame and Museum ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeksi varatut Fort Lauderdale Hotellit

Viimeisimmät IGFA Fishing Hall of Fame and Museum hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.