Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Mäntsälä

Katso kaikki loma-asunnot kohteessa Mäntsälä
1,257 €
Vacation Home Mustijoenranta in Mäntsälä - 12 Persons, 5 Bedrooms

Vacation Home Mustijoenranta in Mäntsälä - 12 Persons, 5 Bedrooms

Address Provided by Property Manager, Mäntsälä, Uusimaa
Ainola on 22,4 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Sipoonkorven kansallispuisto ja Kuusijarvi sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Porvoon tuomiokirkko ja Fazer Experiencen vierailukeskus ovat myös 52 kilometrin päässä.
Neat two Befroom Apartment Close to Mäntsälä Downtown

Neat two Befroom Apartment Close to Mäntsälä Downtown

2.0 kautta 5.0 Hemmintie 2, Mäntsälä, Uusimaa
Mäntsälän kunnan ranta on 13,2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Ainola ja The Finnish Railway Museum sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Halosenniemen taidemuseo ja Kalliojärven uimaranta ovat myös 32 kilometrin päässä.
74 €
Forenom Aparthotel Lahti

Forenom Aparthotel Lahti

2.0 kautta 5.0 Rauhankatu 14, Lahti
3/5
(37 arvostelua)
Lahti Historical Museum ja Ristinkirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Lahti Art Museum ja Vesiurut ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Lahden rautatieasema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 4.10.2020

Sijainti hyvä. Edullinen. WC/suihkutila ahdas ja hieman nuhjuinen.

82 €
Forenom ApartHotel Vantaa Tikkurila

Forenom ApartHotel Vantaa Tikkurila

3.0 kautta 5.0 Väritehtaankatu 8, Vantaa
4/5
(25 arvostelua)
Tiedekeskus Heureka on 1 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Viihdekeskus Flamingo ja Kauppakeskus Jumbo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Kuusijarvi ja Fazer Experiencen vierailukeskus ovat myös 10 kilometrin päässä. Tikkurilan rautatieasema, Vantaa ja Tikkurilan rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 10.3.2020

Hotellin majottuminen onnistui ilman respassa käyntiä,hyvä

519 €
Villa Pescator

Villa Pescator

4.0 kautta 5.0 Kalamestarintie 6 A, Tuusula
5/5
(1 arvostelua)
Rusutjärven uimaranta on 3,1 kilometrin päässä tästä rannalle sijaitsevasta huvilasta. Halosenniemen taidemuseo ja Ainola sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Kimalaisenranta ja Matarinpuiston uimaranta ovat myös 15 kilometrin päässä.
Arvosteltu 20.8.2018

Upea talo kauniilla paikalla. Hyvin tilaa 12 majoittujalle.

195 €
Messilä Camping

Messilä Camping

2.5 kautta 5.0 Rantatie 5, Hollola
Messila Maailma Oy Ski Center, Enonsaaren Nature Reserve ja Tiirismaan Puronvarsilehdon Nature Reserve sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä golfkentän vieressä sijaitsevasta mökistä. Pirunpesan Nature Reserve ja Tiirisharjun Nature Reserve ovat myös 3 kilometrin päässä.
117 €
Spot Apartments Airport

Spot Apartments Airport

3.5 kautta 5.0 Orvokkitie 20, Vantaa
3/5
(4 arvostelua)
Tiedekeskus Heureka on 1,8 kilometrin ja Viihdekeskus Flamingo on 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kauppakeskus Jumbo ja Suomen ilmailumuseo ovat myös 10 kilometrin päässä. Hiekkaharjun rautatieasema, Vantaa on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tikkurilan rautatieasema, Vantaa on 10 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 20.8.2020

Sijainti,koko ja parkkipaikka hyvä meille. Siivota voisi paremmin, mm. ilmastointikanavien luukut/suuttimet, jotka varmaan kohta tukossa.

Villa Ahvenkallio, Uinti, Kajakit, Kalastus, Hevonen / Poni Ratsastus, Vaellus, Hiihto

Villa Ahvenkallio, Uinti, Kajakit, Kalastus, Hevonen / Poni Ratsastus, Vaellus, Hiihto

Ahvenkalliontie 74, Myrskylä, Uusimaa
Sopajarven Nature Reserve on 2,2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä joen rannalla sijaitsevasta mökistä. Porlammin uimaranta ja Uimaranta sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Kalliojärven uimaranta ja Rutumin kartano ovat myös 25 kilometrin päässä.
117 €
Spot Apartments Hiekkaharju

Spot Apartments Hiekkaharju

3.5 kautta 5.0 Keltavuokontie 4, Vantaa
3/5
(2 arvostelua)
Tiedekeskus Heureka on 2,5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Viihdekeskus Flamingo ja Kauppakeskus Jumbo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Suomen ilmailumuseo ja Kuusijarvi ovat myös 10 kilometrin päässä. Hiekkaharjun rautatieasema, Vantaa on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tikkurilan rautatieasema, Vantaa on 17 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 15.9.2020

En keksinyt mitään hyvää koska huone täysin siivoamatta ja ja kaikki pyyhkeet likaisena pesukoneessa

Hiisi Homes Vantaa East

Hiisi Homes Vantaa East

3.0 kautta 5.0 Rajatie 39A, Vantaa
Fazer Experiencen vierailukeskus on 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Sipoonkorven kansallispuisto ja Tiedekeskus Heureka sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Viihdekeskus Flamingo ja Kauppakeskus Jumbo ovat myös 10 kilometrin päässä.
111 €
Forenom Serviced Apartments Neilikkatie

Forenom Serviced Apartments Neilikkatie

3.5 kautta 5.0 Neilikkatie 11, Vantaa
Tiedekeskus Heureka on 0,8 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Viihdekeskus Flamingo ja Kauppakeskus Jumbo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Suomen ilmailumuseo ja Fazer Experiencen vierailukeskus ovat myös 10 kilometrin päässä. Tikkurilan rautatieasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tikkurilan rautatieasema, Vantaa on 11 minuutin kävelymatkan päässä.
Albert's Manor

Albert's Manor

4.5 kautta 5.0 Albert Edelfeltin rantatie 102, Porvoo, Uusimaa
Albert Edelfeltin Ateljeemuseo on 1,6 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta luksusluokan huvilasta. Porvoon tuomiokirkko ja Porvoon museo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Fagelmossen Nature Reserve ja Dalgardin Nature Reserve ovat myös 20 kilometrin päässä.
100 €
Pinjakoti

Pinjakoti

3.5 kautta 5.0 1 Sepänkatu, Lahti
Lahti City Theatre ja Lahti Art Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Ristinkirkko ja Lahti Harbour ovat myös 3 kilometrin päässä. Lahden rautatieasema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.
Forenom Serviced Apartments Vantaa Airport

Forenom Serviced Apartments Vantaa Airport

3.0 kautta 5.0 Pyhtaankorventie 21, Vantaa
5/5
(2 arvostelua)
Suomen ilmailumuseo, Viihdekeskus Flamingo ja Kauppakeskus Jumbo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Tiedekeskus Heureka sijaitsee 4,5 kilometrin päässä.
Arvosteltu 22.10.2017

Siisti ja täysin hiljainen. Miinus autopaikan numeroinnista jotka merkitty todella pienellä.

526 €
Perinteinen Suomalainen Talo Kauniilla Näkymillä

Perinteinen Suomalainen Talo Kauniilla Näkymillä

Kustaantie, 1, 1, Hollola, Finland
Valimaan Nature Reserve, Luhtarannan Nature Reserve ja Tikkakallion Nature Reserve löytyvät 10 kilometrin päästä tästä joen rannalla sijaitsevasta loma-asunnosta. Syrjalanmetsan Nature Reserve ja Vaha Sinkin Nature Reserve ovat myös 15 kilometrin päässä.
Two Bedroom Apartment in Porvoo, Lohentie 13

Two Bedroom Apartment in Porvoo, Lohentie 13

3.0 kautta 5.0 Lohentie 13, Porvoo, Uusimaa
Porvoon tuomiokirkko on 4,3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Nevas Golf ja Sipoonkorven kansallispuisto sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Rutumin kartano ja Fazer Experiencen vierailukeskus ovat myös 52 kilometrin päässä.
125 €
Capitano

Capitano

3.5 kautta 5.0 3 Kapteeninaukio, Lahti
Lahti Harbour ja Moottoripyörämuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Vesiurut ja Ristinkirkko ovat myös 5 kilometrin päässä.
259 €
Hiisi Homes Vantaa Sauna Airport

Hiisi Homes Vantaa Sauna Airport

3.0 kautta 5.0 Lautamiehentie 4, Vantaa
4/5
(1 arvostelua)
Kauppakeskus Jumbo on 1,1 kilometrin ja Viihdekeskus Flamingo on 1,3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Suomen ilmailumuseo sijaitsee 2,5 kilometrin päässä.
Arvosteltu 21.2.2019

Viinilasit olisi kivat ja makuuhuoneeseen yölamppu

One Bedroom Apartment in Hyvinkää, Uudenmaankatu 2

One Bedroom Apartment in Hyvinkää, Uudenmaankatu 2

3.0 kautta 5.0 Uudenmaankatu 2, Hyvinkää, Uusimaa
The Finnish Railway Museum on 0,7 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Herusten uimaranta ja Riihimäen kaupunginmuseo sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Riihimäen taidemuseo ja Kytäjä Golf ovat myös 20 kilometrin päässä. Hyvinkään rautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.
Three-bedroom Apartment With a Terrace and Sauna in Nikkilä, Sipoo - Kirkkoniityntie 28

Three-bedroom Apartment With a Terrace and Sauna in Nikkilä, Sipoo - Kirkkoniityntie 28

3.0 kautta 5.0 Kirkkoniityntie 28 C 19, Sipoo, Uusimaa
Savijarven Sipoo Nature Reserve on 3,7 kilometrin ja Savijarven Nature Reserve on 4,2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Hofvetin Nature Reserve ja Sipoonkorven kansallispuisto ovat myös 10 kilometrin päässä.
Kartta

Kohteen Mäntsälä vuokrattavat loma-asunnot

Kun lähdet lomalle kohteeseen Mäntsälä, voit majoittua joko perinteisesti hotelliin tai kokeilla jotain uutta ja jännittävää varaamalla oman loma-asunnon. Loma-asunnot, huoneistot, huvilat ja mökit houkuttelevat hintojenkin puolesta, sillä niiden päivähinnat ovat usein huomattavasti hotellihuoneita edullisempia. Pennien venyttäminen ei kuitenkaan ole ainoa etu, jonka loma-asunnossa yöpyminen tarjoaa.

Vuokrattavassa loma-asunnossa tunnet itsesi nopeasti ennemmin paikalliseksi kuin tavalliseksi turistiksi. Loma-asunto kohteessa Mäntsälä alkaa tuntua kodilta saman tien, kun astut ovesta sisään, sillä pääset rentoutumaan omassa olohuoneessa ja tekemään ruokaa omassa keittiössä – kenties tuoreista paikallisista raaka-aineista, jotka kävit hakemassa aamulla läheisiltä markkinoilta.

Kohteen Mäntsälä loma-asunnoissa saat nauttia myös yksityisyydestä. Valitsit majapaikaksesi sitten tyylikkään lomahuoneiston, kauniin huvilan tai kodikkaan mökin, pääset kauaksi turistitemppeleiden henkilökunnasta ja muista asiakkaista, ja nautit lomastasi omassa rauhassa ja omaan tahtiisi. Voit syödä aamiaisen ilman aikatauluja keittiöpöydän ääressä, keskustella päivän suunnitelmista olohuoneessa ja lähteä kiertelemään kaupungille ja nähtävyyksille tietäen, että pääset aina lepäämään ja rauhoittumaan lomallasi omaan asuntoon päivän päätteeksi.

Valinnanvaraa loma-asunnoissa riittää, ja ebookersin avulla löydät sopivan majoituksen helposti. Voit hakea nykyaikaisia ja modernisti sisustettuja lomahuoneistoja, jotka sopivat loistavasti romanttiselle lomalle, tai isoja huviloita, joissa jokaisella perheenjäsenellä on oma huone ja rauha.

Löydät sopivan loma-asunnon kohteesta Mäntsälä helposti katsomalla kartasta suosituimpien maamerkkien ja nähtävyyksien sijainnit ja valitsemalla sen mukaan huvilat, mökit tai loma-asunnot joko tapahtumien keskiöstä tai rauhallisemmalta alueelta. Syötä hakukoneeseen vain haluamasi matkapäivät, ja löydät sopivimmat ja viimeksi päivitetyt loma-asunnot kohteesta Mäntsälä hetkessä.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.