Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Norra Nynäshamn

Hae hinnat
First Camp Nickstabadet Nynäshamn

First Camp Nickstabadet Nynäshamn

2.0 kautta 5.0 Nickstabadsvägen 17, Nynäshamn
First Camp Nickstabadet Nynäshamn sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nickstabadet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 28 majoitustilaa. Kaikki majoitustilojen tarjoavat jääkaapit.
100 €
Skärgårdshotellet

Skärgårdshotellet

3.5 kautta 5.0 Kaptensgatan 2, Nynäshamn
Skärgårdshotellet on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nynäshamnin lauttaterminaali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 70 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
70 €
Nynäsgården Hotell & Konferens

Nynäsgården Hotell & Konferens

3.5 kautta 5.0 Telegrafgatan 41, Nynäshamn
Nynäsgården Hotell & Konferens on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mopedumin nostalgiamuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 75 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
124 €
Trosa Stadshotell & Spa

Trosa Stadshotell & Spa

4.0 kautta 5.0 Västra Långgatan 19, Trosa, Sodermanland
Trosa Stadshotell & Spa on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Trosa Havsbad. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 44 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
89 €
Quality Hotel Winn Haninge

Quality Hotel Winn Haninge

3.5 kautta 5.0 Rudsjoterrassen 3, Handen
Quality Hotel Winn Haninge on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ågestan golfkerho. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 119 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LED-television ja Wi-Fi-yhteyden.
188 €
Bomans Hotell i Trosa

Bomans Hotell i Trosa

4.0 kautta 5.0 Ostra Hamnplan 1, Trosa, Sodermanland
Bomans Hotell i Trosa sijaitsee lähellä kohdetta Tullgarnin linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 42 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
94 €
Ytterjärna Hotell & Konferens

Ytterjärna Hotell & Konferens

3.0 kautta 5.0 Kulturhuset Ytterjärna PL 1800, Järna
Ytterjärna Hotell & Konferens sijaitsee lähellä kohdetta Kallforsin golfkerho. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden hotellissa on 34 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja kahvinkeittimet.
145 €
Nynäs Havsbad

Nynäs Havsbad

4.0 kautta 5.0 Oskarsgatan 9, Nynäshamn
Nynäs Havsbad on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nynäshamnin lauttaterminaali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 73 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
202 €
Häringe Slott

Häringe Slott

4.0 kautta 5.0 Vasterhaninge, Västerhaninge
Häringe Slott on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1657 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 67 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Utö Värdshus

Utö Värdshus

3.0 kautta 5.0 Gruvbryggan, Utö
Utö Värdshus sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Utö Gruvbrygganin laituri. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä 3 tähden hotellissa on 21 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
144 €
Hotell Torpa Pensionat

Hotell Torpa Pensionat

3.0 kautta 5.0 Torpavägen 4, Södertälje
Hotell Torpa Pensionat on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Tom Tits Experiment. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 17 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Trosa Bed & Breakfast

Trosa Bed & Breakfast

2.5 kautta 5.0 8 Lundagatan, Trosa, Södermanlands län
Trosa Bed & Breakfast sijaitsee lähellä kohdetta Trosa Golf Club. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille jääkaapit ja espressokoneet.
Hae hinnat
Åda Golf & Country Club

Åda Golf & Country Club

3.0 kautta 5.0 Åda Säteri, Trosa
Åda Golf & Country Club sijaitsee lähellä kohdetta Tullgarnin linna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 18 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut patiot.
Hae hinnat
Lövhagens Café & Vandrarhem

Lövhagens Café & Vandrarhem

2.0 kautta 5.0 Hamnviksvägen 80, Nynäshamn
Lövhagens Café & Vandrarhem sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jarflottan luonnonsuojelualue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kahvila. Tässä vuonna 1918 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 14 huonetta 2 kerroksessa.
118 €
Körunda Golf & Konferenshotell

Körunda Golf & Konferenshotell

4.0 kautta 5.0 Körunda 31, Ösmo
Körunda Golf & Konferenshotell sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nynäshamnin golfkerho. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 51 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Majoitus kohteessa Norra Nynäshamn

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Norra Nynäshamn, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Norra Nynäshamn hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Norra Nynäshamn suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Norra Nynäshamn

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Norra Nynäshamn. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Norra Nynäshamn on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Norra Nynäshamn ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Norra Nynäshamn

Kohteessa Norra Nynäshamn riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Norra Nynäshamn parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Norra Nynäshamn.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Norra Nynäshamn

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.