Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Rochester

68 €
Best Western Rochester Marketplace Inn

Best Western Rochester Marketplace Inn

2.5 kautta 5.0 940 Jefferson Rd, Rochester, NY
Best Western Rochester Marketplace Inn on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bill Gray's Regional Iceplex. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuntokeskus. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 94 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
142 €
Hyatt Regency Rochester

Hyatt Regency Rochester

3.5 kautta 5.0 125 East Main Street, Rochester, NY
Hyatt Regency Rochester on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Blue Cross Arena on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 341 huonetta 25 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
90 €
Country Inn & Suites by Radisson, Rochester-Pittsford/Brighton, NY

Country Inn & Suites by Radisson, Rochester-Pittsford/Brighton, NY

3.0 kautta 5.0 2835 Monroe Avenue, Rochester, NY
Country Inn & Suites by Radisson, Rochester-Pittsford/Brighton, NY on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nazareth College. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 68 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
81 €
Country Inn & Suites by Radisson, Rochester-University Area, NY

Country Inn & Suites by Radisson, Rochester-University Area, NY

3.0 kautta 5.0 797 E. Henrietta Rd, Rochester, NY
Country Inn & Suites by Radisson, Rochester-University Area, NY on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bill Gray's Regional Iceplex. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3 tähden hotellissa on 89 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
156 €
Woodcliff Hotel and Spa

Woodcliff Hotel and Spa

4.0 kautta 5.0 199 Woodcliff Dr, Fairport, NY
Woodcliff Hotel and Spa on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Powder Mills Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 236 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
94 €
Home2 Suites by Hilton Rochester Henrietta, NY

Home2 Suites by Hilton Rochester Henrietta, NY

2.5 kautta 5.0 999 Jefferson Road, Rochester, NY
Home2 Suites by Hilton Rochester Henrietta, NY on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bill Gray's Regional Iceplex. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 89 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
107 €
DoubleTree by Hilton Rochester

DoubleTree by Hilton Rochester

3.5 kautta 5.0 1111 Jefferson Rd, Rochester, NY
DoubleTree by Hilton Rochester on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bill Gray's Regional Iceplex. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 248 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
58 €
Red Roof Inn Rochester - Henrietta

Red Roof Inn Rochester - Henrietta

2.0 kautta 5.0 4820 W Henrietta Road, Henrietta, NY
Red Roof Inn Rochester - Henrietta on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Veterans Memorial Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden motellissa on 108 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
165 €
The Strathallan Rochester Hotel & Spa- A DoubleTree by Hilton

The Strathallan Rochester Hotel & Spa- A DoubleTree by Hilton

4.0 kautta 5.0 550 East Ave, Rochester, NY
The Strathallan Rochester Hotel & Spa- A DoubleTree by Hilton on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rochester Museum and Science Center. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 155 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
45 €
Microtel Inn by Wyndham Henrietta/Rochester

Microtel Inn by Wyndham Henrietta/Rochester

2.0 kautta 5.0 905 Lehigh Station Road, Henrietta, NY
Microtel Inn by Wyndham Henrietta/Rochester on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Rochester Institute of Technology (koulu). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden hotellissa on 98 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
92 €
Hampton Inn Rochester Irondequoit

Hampton Inn Rochester Irondequoit

2.5 kautta 5.0 1323 E Ridge Rd, Rochester, NY
Hampton Inn Rochester Irondequoit on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rochester General Hospital. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 77 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
106 €
Hampton Inn & Suites Rochester/Henrietta

Hampton Inn & Suites Rochester/Henrietta

2.5 kautta 5.0 280 Clay Rd, Rochester, NY
Hampton Inn & Suites Rochester/Henrietta on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bill Gray's Regional Iceplex. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 126 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
106 €
Homewood Suites by Hilton Rochester/Greece, NY

Homewood Suites by Hilton Rochester/Greece, NY

3.0 kautta 5.0 400 Center Place Dr, Rochester, NY
Homewood Suites by Hilton Rochester/Greece, NY on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Highland Hospital of Rochester. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 95 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
70 €
Extended Stay America - Rochester - Greece

Extended Stay America - Rochester - Greece

2.5 kautta 5.0 600 Center Place Dr, Rochester, NY
Extended Stay America - Rochester - Greece on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Highland Hospital of Rochester. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 125 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
107 €
Hilton Garden Inn Rochester Downtown

Hilton Garden Inn Rochester Downtown

3.0 kautta 5.0 155 E Main St, Rochester, NY
Hilton Garden Inn Rochester Downtown on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Blue Cross Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 106 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Rochester

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Rochester

Näytä kaikki

Kohteen Rochester hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Rochester? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Genesee River's High Falls. Voit valita 125 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Rochester löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Rochester, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Rochester tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 28 lentokenttähotellia
 • 40 halpaa hotellia
 • 84 lapsiystävällistä hotellia
 • 36 luksushotellia
 • 39 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Rochester


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Rochester, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Rochester niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Homewood Suites by Hilton Rochester/Greece, NY
 • Holiday Inn Express Rochester - Greece
 • Super 8 by Wyndham Canandaigua

Nämä kohteen Rochester majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Best Western Plus Victor Inn & Suites
 • Homewood Suites by Hilton Rochester - Victor
 • Hampton Inn & Suites Rochester/Henrietta

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Rochester pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Hampton Inn & Suites Rochester/Henrietta
 • Hyatt Regency Rochester
 • Hampton Inn Rochester-Greece

Kohteeseen Rochester tutustuminen


Rochester on tunnettu tanssimisesta, viihteestään ja elävästä musiikista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Rochester ja sen lähellä kuuluu:

 • Genesee River's High Falls
 • Blue Cross Arena
 • Monroe Community College
 • Geva Theatre Center
 • Manhattan Square Park and Ice Rink
 • Strong
 • Eastman School of Music

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Rochester, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Rochester, New York (ROC-Suur-Rochesterin kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Rochester?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Rochester, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Rochester, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Elokuu ja syyskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja tammikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 9°C ja öisin -8°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 175 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 27°C päivisin ja 0°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 227 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 27°C ja öisin 8°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 259 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 19°C ja -7°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 211 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Rochester on 872 cm.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.