SAS lennot alkaen

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa


SAS – lentokentät
Hyppää lentoyhtiön SAS lennolle tänään ja matkaa moniin eri kohteisiin näiltä maan sisäisiä tai kansainvälisiä lentoja tarjoavilta lentokentiltä:
Lentoasemakoodi
Maa
Lentokentän nimi
Lentojen määrä
ORDUSAO'Hare Intl.39
OSLNORGardermoen28
IADUSAWashington Dulles Intl.21
PEKCHNCapital Intl.11
ARNSWEArlanda10
BGONORFlesland8
EWRUSALiberty Intl.8
TRDNORVaernes7
FRADEUFrankfurt Intl.7
CPHDNKKastrup6

SAS - AINA - SAS GO LIGHT
•    24 tunnin avoin kauppa*
•    Käsimatkatavarat
•    Kahvi, tee ja päivän lehti mobiilisovelluksessa
•    EuroBonus-pisteet
SAS - ENEMMÄN – SAS GO
•    24 tunnin avoin kauppa*
•    1 matkatavara à 23 kg
•    Kahvi, tee ja päivän lehti mobiilisovelluksessa
•    EuroBonus-pisteet
SAS - VIELÄKIN ENEMMÄN – SAS PLUS
•    Vaihdettava ja takaisin maksettava lippu
•    Enemmän EuroBonus-pisteitä, Fast Track**, Lounge**,
•    2 matkatavara à 23 kg
•    Ruoka- ja juomatarjoilu lennolla sekä
•    Varaa SAS PLUS -lippu muuttamalla hakuun oikealla "Premium turistiluokka"

* ebookersin palvelumaksu veloitetaan
**Saatavuudesta ja lentokohteesta riippuen.

 

Minne SAS lentää?

SAS, eli Scandinavian Airlines, on pohjoismaiden johtava lentoyhtiö. SAS:n lennot yhdistävät etenkin ruotsalaiset, tanskalaiset ja norjalaiset kaupungit muuhun maailmaan, yhteensä reilusti yli sataan kohteeseen. Suomessa SAS lentää paitsi Helsinki-Vantaalta myös useilta muilta kentiltä, kuten Turusta ja Vaasasta. Yhtiön tärkein keskuskenttä on Kööpenhaminan Kastrup, jolta se lentää yli 50 kohteeseen. Heti perässä tulee Tukholman Arlanda, jonka kautta pääset myös Suomesta nopeasti esimerkiksi Etelä-Eurooppaan, Aasiaan ja Yhdysvaltoihin. SAS ei ole halpalentoyhtiö, mutta sen lentoliput ovat silti usein erittäin edullisia. Erityisen hyvä valinta se on Suomesta USA:han suuntaaville, sillä välilasku Tukholmassa tai Kööpenhaminassa pidentää sinne kuluvan matkan lentoaikaa vain vähän.

Miten löydät parhaat ebookers-tarjoukset SAS:lle?

ebookersilta saat aina SAS-yhtiön lennot markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan. Yleensä yhdensuuntainen lento tulee aina suhteessa kalliimmaksi kuin meno-paluu, joskin aivan säännönmukaista se ei ole. SAS:n kohdalla kannattaa huomata, että se lentää moniin kohteisiin vuoden ympäri ja usein jopa monta kertaa päivässä. Koska lentoja on niin paljon, varaustilanteesta riippuen samat lennot voi saada moneen eri hintaan. Jos omissa matkapäivissä on joustoa, lentoja kannattaakin hakea mahdollisimman pitkältä ajanjaksolta. Toisinaan siirtämällä matkan viikonlopusta esimerkiksi tiistaille voi säästää hurjasti.

Kaikkein suurimmat säästöt saat varaamalla ebookersilta samalla kerralla SAS:n lentojen lisäksi myös majoituksen, vuokra-auton ja muut tarvitsemasi palvelut. Yhteishinnasta saa prosenttialennuksen, joten siihen kannattaa sisällyttää kaikki mahdollinen.

Millaista on lentää SAS:llä?

SAS on todellinen huippuyhtiö, sillä se on samanaikaisesti sekä edullinen että tasokas. Koneissa on kolme matkustusluokkaa: SAS Go, SAS Plus ja USA:n ja Aasian lennoilla SAS Business. SAS Go on yhtiön edullisin luokka, jossa hintaan kuuluu kahvi ja tee (Euroopan lennoilla) sekä ateriat ja viihdetarjonta (vain pitkillä lennoilla). SAS Plus on niin sanottu väliluokka, jossa asiakas saa edellisten lisäksi myös kaikki muut perustason mukavuudet, kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden, ja pääsee lisäksi käyttämään SAS:n loungetiloja. Lisäksi SAS Plus -luokan istuin on hieman perusluokan vastaavaa tilavampi. SAS Business on puolestaan yhtiön ykkösluokka. Sen hintaan sisältyy muun muassa à la carte -ateriat sekä tilava, sängyksi muuntuva istuin. Onpa matkustusluokka mikä tahansa, SAS:n palvelu on aina erinomaista. Erityiseen arvoon se nousee pitkillä lennoilla.

Kuinka paljon matkatavaroita SAS:n lennoille voi ottaa?

Kaikissa SAS:n matkustusluokissa lipun hintaan sisältyy aina yksi 8 kg:n käsimatkalaukku sekä yksi pieni henkilökohtainen tavara, kuten kannettava tietokone tai käsilaukku. USA:n- ja Aasian-lennoilla SAS Plus- ja SAS Business -luokkien rajoitus on lievempi, ja matkustamoon saa tuoda edellisten lisäksi myös toisen 8 kg:n käsimatkalaukun. Huomaathan, että lentokentällä tehdyt tax-free-ostokset kuuluvat näiden rajoitusten piiriin.

SAS Go -luokassa lipun hintaan sisältyy lisäksi yksi enintään 23 kg:n ruumaan kirjattava matkatavara. Muissa luokissa kokoraja on sama, mutta matkatavaroita saa tuoda yhden sijaan kaksi. Tietyille lennoille myydään myös edullisia SAS Go Light -lippuja, joihin ei sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Sellaisen ostanut joutuu aina maksamaan ruumaan kirjattavista matkatavaroita erillisen lisämaksun.

Miten teen lähtöselvityksen ja mistä löydän SAS-lentojeni tiedot?

SAS-lentojen lähtöselvityksen voi tehdä joko verkossa tai lentoasemalla. Ensin mainittu on näistä kätevämpi vaihtoehto, sillä se helpottaa kentällä asiointia huomattavasti. Lähtöselvitys aukeaa verkossa 30 tuntia ennen lennon virallista lähtöaikaa; kentällä se on mahdollista vain lähtöpäivänä. Jos lippusi hintaan ei sisälly varattua istumapaikkaa, sen voi yleensä valita lähtöselvityksen yhteydessä. Jos teet lähtöselvityksen vasta kentällä, sinne on saavuttava viimeistään kaksi tuntia ennen koneen lähtöä. Jos puolestaan teet sen jo etukäteen verkossa, kentälle voi suunnata hieman myöhemmin. Muista kuitenkin, että myös matkatavaroiden kirjaaminen ja turvatarkastukset vievät aikaa.

SAS-lentojesi tiedot löydät helposti ebookersin sivuston käyttäjätililtä ja ebookersin sovelluksesta. Niiden kautta voit myös perua, muuttaa ja muokata kaikkia ebookers-varauksiasi.

Voinko ansaita SAS:n lentopisteitä, jos varaan lentoni ebookersin kautta?

Ehdottomasti. SAS:n kanta-asiakasohjelma on nimeltään SAS Eurobonus. Sen jäsenet voivat kerätä pisteitä SAS-lentojen ohella myös muun muassa luottokorttiostoksista. Jos olet ohjelman jäsen, saat kaikki sen perusteella sinulle kuuluvat pisteet, edut ja bonukset myös ebookersin kautta varatuista lennoista.

Voinko perua ebookersin kautta varaamani SAS:n lennot?

Totta kai. Ennen matkan peruuttamista sinun kannattaa kuitenkin tarkistaa lippujesi peruutusehdot käyttäjätilisi matkasuunnitelmasta tai SAS:n sivustolta. Jos lippusi ovat hyvitettävät, voit perua ne milloin tahansa käyttäjätilisi kautta. Huomaa kuitenkin, että ebookers perii peruutuksesta aina pienen lisämaksun. Edullisimpien, ei-hyvitettävien lippujen hinta korvataan yleensä vain, jos asianmukainen lento on peruutettu. Lisätietoja löydät helposti asiakaspalveluportaalistamme.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.