Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lentotarjoukset – SAS

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen olivat annetulla aikavälillä 66 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 129 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.


SAS - AINA - SAS GO LIGHT
•    24 tunnin avoin kauppa*
•    Käsimatkatavarat
•    Kahvi, tee ja päivän lehti mobiilisovelluksessa
•    EuroBonus-pisteet
SAS - ENEMMÄN – SAS GO
•    24 tunnin avoin kauppa*
•    1 matkatavara à 23 kg
•    Kahvi, tee ja päivän lehti mobiilisovelluksessa
•    EuroBonus-pisteet
SAS - VIELÄKIN ENEMMÄN – SAS PLUS
•    Vaihdettava ja takaisin maksettava lippu
•    Enemmän EuroBonus-pisteitä, Fast Track**, Lounge**,
•    2 matkatavara à 23 kg
•    Ruoka- ja juomatarjoilu lennolla sekä
•    Varaa SAS PLUS -lippu muuttamalla hakuun oikealla "Premium turistiluokka"

* ebookersin palvelumaksu veloitetaan
**Saatavuudesta ja lentokohteesta riippuen.

 

Hyvä tietää SAS:ta

 

SAS eli Scandinavian Airlines on pohjoismaiden johtava lentoyhtiö. SAS:n lennot yhdistävät etenkin ruotsalaiset, tanskalaiset ja norjalaiset kaupungit muuhun maailmaan, yhteensä reilusti yli sataan kohteeseen. SAS:n lentotarjoukset palvelevat myös suomalaisia, sillä yhtiö liikennöi Suomessa monilta eri kentiltä. SAS on ylpeästi pohjoismainen yhtiö, joka kiinnittää huomiota myös ympäristöasioihin.

Minne SAS lentää kotimaassa?

SAS lentää lukuisiin kohteisiin Suomessa. Halpoja kotimaan lentoja on tarjolla useampaan kaupunkiin, mukaan lukien Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun ja Vaasaan. 

Minne SAS lentää maailmanlaajuisesti?

Suosituimmat SAS:n reitit ovat: 

  • LHR - ARN (1010 lentoa kuussa)
  • AMS - ARN (1000 lentoa kuussa)
  • IST - CPH (1000 lentoa kuussa)
  • FRA - ARN (980 lentoa kuussa)
  • AMS - OSL (960 lentoa kuussa)

Onko SAS:lla kanta-asiakasohjelmaa?

SAS:n EuroBonus on ilmainen kanta-asiakasohjelma, jonka pisteitä voi kerätä esimerkiksi lennoista, ostoksista ja hotellivarauksista. Pisteitä voi kerätä SAS:n lentojen lisäksi myös muiden Star Allianceen kuuluvien yhtiöiden lennoista sekä kumppaneiden palveluista.

Kuinka paljon matkatavaroita SAS:n lennolle voi ottaa?

SAS:n lennoilla voi koneeseen ottaa 8 kg:n painoisen käsimatkatavaran sekä pienen henkilökohtaisen tavaran. Suurimpaan osaan lentolipuista sisältyy myös kirjattuja matkatavaroita, joiden sallittu koko ja määrä riippuvat lipputyypistä ja kanta-asiakkuuden tasosta. Suuret urheiluvälineet, kuten sukset, pyörä tai golf-välineet, ovat erikoismatkatavaroita, joiden kuljetus tulee varata etukäteen. Katso varaukseesi sisältyvät matkatavarat.

Miten muutan SAS:n lentolippuja?

SAS:n Euroopan-lentojen liput voi tyypillisesti muuttaa maksua vastaan jopa lähtöselvityksen tekemisen jälkeen. Muutosmaksun lisäksi asiakkaalta peritään myös lentolippujen hinnan erotus. Varauksen voi lisäksi peruuttaa maksutta 24 tunnin sisällä sen tekemisestä.

Mitä matkustusluokkia SAS:n lennoilla on?

SAS:n matkustusluokat ovat SAS Business, SAS Plus ja SAS Go. SAS Go on luokista edullisin. SAS Plus -luokka taas tarjoaa tilavammat penkit ja enemmän jalkatilaa, paremmat muutosehdot, pääsyn SAS:n lentokenttäloungeihin sekä enemmän kirjattuja matkatavaroita. SAS:n businessluokassa pääsee nauttimaan vieläkin mukavammista istuimista ja herkullisemmista tarjoiluista.

Minkä lentoyhtiöiden kanssa SAS tekee yhteistyötä?

SAS on yksi Star Alliance -lentoyhtiöallianssin perustajajäsen. Allianssin 28 yhtiötä liikennöivät lähes 200 maahan ja yli 1 300 lentokentälle. Star Allianceen kuuluvat SAS:n lisäksi esimerkiksi Lufthansa, Turkish Airlines, United Airlines ja Air China.

Saako SAS:n lennoilla syötävää ja juotavaa?

Kaikilla SAS:n mannertenvälisillä lennoilla tarjoillaan ateria ja alkoholiton juoma. Businessluokassa ja SAS Plus -luokassa matkustavat saavat maksuttoman aterian ja juomia myös lyhyemmillä lennoilla. Muut matkustajat voivat ostaa juomia, välipaloja ja ennalta tilattuja aterioita lennon aikana kiertävästä myyntikärrystä.

Onko SAS:n koneissa Wi-Fi?

SAS pyrkii tuomaan langattoman internetyhteyden kaikille lennoillensa, mutta tällä hetkellä se on saatavilla vain uusimmissa koneissa. Wi-Fi SAS:n lennoilla kuuluu ylempien matkustusluokkien hintaan, muille se on maksullinen.

Voinko varata istuinpaikan SAS:n lennolle?

Istuinpaikan SAS:n lennoille voi varata maksua vastaan varausta tehdessä tai sen jälkeen tai ilmaiseksi lähtöselvityksen yhteydessä.

Lue istuinpaikan valinnasta.