Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Suosituimmat hotellit Sippolan kirkko

Hae hinnat
Guest House Ugrin Paikka

Guest House Ugrin Paikka

2.5 kautta 5.0 Sippolantie 5, Kouvola, Kouvola
Guest House Ugrin Paikka sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Taidekeskus Antares. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 3 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
50 €
Hotel Leikari

Hotel Leikari

3.0 kautta 5.0 Haminantie 261, Kotka
Hotel Leikari sijaitsee lähellä kohdetta Jokipuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3 tähden hotellissa on 93 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
97 €
Scandic Kouvola

Scandic Kouvola

3.5 kautta 5.0 Kouvolankatu 11, Kouvola
Scandic Kouvola on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kouvolan keskuskirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 98 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
100 €
Majatalo Torppa

Majatalo Torppa

3.5 kautta 5.0 Mäenpääntie 144, Kotka
Majatalo Torppa sijaitsee lähellä kohdetta Jokipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
59 €
Leikari "Nature" Bungalows with Terrace

Leikari "Nature" Bungalows with Terrace

3.0 kautta 5.0 Haminantie 261, Kotka
Tämä mökki on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Jokipuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden mökissä on 15 mökkiä. Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
120 €
SpaHotel Hamina

SpaHotel Hamina

3.0 kautta 5.0 Sibeliuskatu 32, Hamina
SpaHotel Hamina sijaitsee lähellä kohdetta Pitkäthiekat. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä 3 tähden hotellissa on 31 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
144 €
Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola

Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola

4.0 kautta 5.0 Hovioikeudenkatu 2, Kouvola
Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kouvolan keskuskirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 172 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Three Bedroom Apartment in Hamina, Konttikuja 4

Three Bedroom Apartment in Hamina, Konttikuja 4

3.5 kautta 5.0 Konttikuja 4, Hamina
Three Bedroom Apartment in Hamina, Konttikuja 4 sijaitsee lähellä kohdetta Pitkäthiekat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittonurkkauksen.
Hae hinnat
One Bedroom Apartment in Hamina, Ilveskalliontie 2

One Bedroom Apartment in Hamina, Ilveskalliontie 2

3.0 kautta 5.0 Ilveskalliontie 2, Hamina
One Bedroom Apartment in Hamina, Ilveskalliontie 2 sijaitsee lähellä kohdetta Pitkäthiekat. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittonurkkauksen.
Hae hinnat
One Bedroom Apartment in Hamina, Ilveskalliontie 2

One Bedroom Apartment in Hamina, Ilveskalliontie 2

3.0 kautta 5.0
One Bedroom Apartment in Hamina, Ilveskalliontie 2 sijaitsee lähellä kohdetta Pitkäthiekat. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Three Bedroom Apartment in Hamina, Ilveskalliontie 2

Three Bedroom Apartment in Hamina, Ilveskalliontie 2

3.5 kautta 5.0
Three Bedroom Apartment in Hamina, Ilveskalliontie 2 sijaitsee lähellä kohdetta Pitkäthiekat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Two Bedroom Apartment in Hamina, Riekontie 8

Two Bedroom Apartment in Hamina, Riekontie 8

2.5 kautta 5.0 Riekontie 8, Hamina
Two Bedroom Apartment in Hamina, Riekontie 8 sijaitsee lähellä kohdetta Pitkäthiekat. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käytettäväksi keittonurkkauksen.
Hae hinnat
One Bedroom Apartment in Hamina, Riekontie 8

One Bedroom Apartment in Hamina, Riekontie 8

2.5 kautta 5.0 Riekontie 8, Hamina
One Bedroom Apartment in Hamina, Riekontie 8 sijaitsee lähellä kohdetta Pitkäthiekat. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Studio Apartment in Hamina, Riekontie 8

Studio Apartment in Hamina, Riekontie 8

2.5 kautta 5.0
Studio Apartment in Hamina, Riekontie 8 sijaitsee lähellä kohdetta Pitkäthiekat. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Two Bedroom Apartment in Hamina, Riekontie 8

Two Bedroom Apartment in Hamina, Riekontie 8

2.5 kautta 5.0 Riekontie 8, Hamina
Two Bedroom Apartment in Hamina, Riekontie 8 sijaitsee lähellä kohdetta Pitkäthiekat. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittonurkkauksen.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Sippolan kirkko läheltä

Haluaisitko, että Sippolan kirkko olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Sippolan kirkko sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Sippolan kirkko ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Kouvola hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.