Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Trossö

118 €
Clarion Collection Hotel Carlscrona

Clarion Collection Hotel Carlscrona

3.5 kautta 5.0 Skeppsbrokajen, Karlskrona
Clarion Collection Hotel Carlscrona on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Drottningskärs Kastell. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 82 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
95 €
Scandic Karlskrona

Scandic Karlskrona

4.0 kautta 5.0 Skeppsgossegatan 2, Karlskrona
Scandic Karlskrona on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fisktorgetin lauttaterminaali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja venesataman. Tässä 4 tähden hotellissa on 180 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
106 €
Hotell Conrad

Hotell Conrad

4.0 kautta 5.0 Vastra Kopmansgatan 12, Karlskrona
Hotell Conrad on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Naval Port of Karlskrona. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 58 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
82 €
First Hotel Statt Karlskrona

First Hotel Statt Karlskrona

4.0 kautta 5.0 Ronnebygatan 37-39, Karlskrona
First Hotel Statt Karlskrona on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fredrikskyrkan (kirkko). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, konferenssikeskus ja kuivapesulapalvelu. Tässä vuonna 1890 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 107 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Hae hinnat
First Hotel JA

First Hotel JA

4.0 kautta 5.0 Borgmästaregatan 13, Karlskrona
First Hotel JA on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stortorget (aukio). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä vuonna 1700 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 88 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
55 €
Karlskrona Hostel

Karlskrona Hostel

2.0 kautta 5.0 Borgmästaregatan 5, Karlskrona
Karlskrona Hostel on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stortorget (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 23 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
83 €
Arkipelag Hotel & Brewery

Arkipelag Hotel & Brewery

3.0 kautta 5.0 Alamedan 10, Karlskrona
Arkipelag Hotel & Brewery on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amiralitetskyrkan (kirkko). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 40 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
76 €
Hotell Siesta

Hotell Siesta

3.0 kautta 5.0 Borgmästaregatan 5, Karlskrona
Hotell Siesta sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stortorget (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 1964 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 13 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
110 €
Hotell Aston, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotell Aston, Sure Hotel Collection by Best Western

3.0 kautta 5.0 Landbrogatan 1, Karlskrona
Hotell Aston, Sure Hotel Collection by Best Western sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stortorget (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3 tähden hotellissa on 41 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Drottninggatans vandrarhem

Drottninggatans vandrarhem

2.0 kautta 5.0 Drottninggatan 39, Karlskrona
Drottninggatans vandrarhem sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karlskronan kauppasatama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
1 Bedroom Accommodation in Karlskrona

1 Bedroom Accommodation in Karlskrona

Ronnebygatan 26 nr. 502, Karlskrona, Blekingen lääni
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fredrikskyrkan (kirkko). Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja television.
Hae hinnat
40 m²: n Huoneisto Karlskronan Keskustassa 100 Metrin Päässä Keskusasemalta

40 m²: n Huoneisto Karlskronan Keskustassa 100 Metrin Päässä Keskusasemalta

Bryggaregatan 3 B, Karlskrona, Blekingen lääni
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Naval Port of Karlskrona.
Hae hinnat
2 Bedroom Accommodation in Karlskrona

2 Bedroom Accommodation in Karlskrona

Alamedan 11, Karlskrona, Blekingen lääni
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amiralitetstorget (aukio). Huoneisto tarjoaa keittiön ja television.
Hae hinnat
2 Bedroom Accommodation in Karlskrona

2 Bedroom Accommodation in Karlskrona

Amiralitetsgatan 3 A nr. 127, Karlskrona, Blekingen lääni
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amiralitetstorget (aukio). Huoneisto tarjoaa keittiön ja television.
79 €
Ronneby Brunn Hotel Spa Resort

Ronneby Brunn Hotel Spa Resort

3.5 kautta 5.0 Brunnsparken, Ronneby
Ronneby Brunn Hotel Spa Resort on saanut hyvää palautetta ravintolaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ronneby Brunnspark. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 264 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Majoitus kohteessa Trossö

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Trossö, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Trossö hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Trossö suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Trossö

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Trossö. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Trossö on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Trossö ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Trossö

Kohteessa Trossö riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Trossö parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Trossö.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.