Pääosion alkuosa

Suositut Mökit – Unterseen

152 €
Joen Edessä Studiohuoneisto. Yksityinen Parveke Upealla Näköalalla. Romanitc!

Joen Edessä Studiohuoneisto. Yksityinen Parveke Upealla Näköalalla. Romanitc!

Aareweg, Ringgenberg, BE
Tämä mökki on saanut hyvää palautetta mökin tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brienzjärvi. Mökki tarjoaa asiakkaille parvekkeen ja television.
Hae hinnat
Beautiful Holiday Home in Brienz With Lake View

Beautiful Holiday Home in Brienz With Lake View

2.5 kautta 5.0 Flielti 1253A, Brienz
Tämä mökki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brienzjärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin.

Kohteen Unterseen Mökit sijaitsevat luonnon helmassa

Jätä taaksesi arkipäivän kiireet sekä autoja ja ihmisiä kuhisevat kadut. Majoittuminen mökkiin kohteessa Unterseen on hieno tapa päästä viettämään aikaa luonnon ympäröimänä.

Mökit sijaitsevat yleensä kohteen Unterseen hieman syrjäisemmillä seuduilla. Näillä alueilla ei yleensä liiku paljoa matkailijoita, mikä tekee ympäristöstä rauhallisen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi oma piilopirtti kansallispuistossa tai viihtyisä mökki keskellä vihreitä niittyjä? Majoittuminen mökkiin sopii erityisesti matkailijoille, jotka pitävät ulkoilmaelämästä ja haluavat nauttia luonnon rauhasta.

Löydä parhaat kohteen Unterseen Mökit helposti. Käytä apuna ebookersin karttatoimintoa, jonka avulla myös syrjemmässä olevien mökkien etsiminen käy kätevästi. Vaihtoehtoja on runsaasti, joten eteen saattaa tulla valinnan vaikeus.

Mökit kohteessa Unterseen – vietä erilainen perheloma

Kohteen Unterseen Mökit ovat erityisen suosittuja lapsiperheiden keskuudessa, ja ne tarjoavat mahdollisuuden yhdessäolosta ja ulkoilmaelämästä nauttimiseen. Näiden majoituspaikkojen yhteydessä on yleensä ruonlaittotilat, viihtyisiä oleskelualueita ja terasseja, grillausmahdollisuus ja laajat piha-alueet. Niissä majoittuvien käytössä on usein myös muita, etenkin lapsille suunnattuja aktiviteetteja, kuten leikkikenttiä ja pelihuoneita.

Kohteen Unterseen Mökit soveltuvat monenlaisten matkailijoiden tarpeisiin. Pienemmät mökit sopivat erityisesti pariskunnille romanttisen loman viettoon. Isompiin mökkeihin voi puolestaan majoittua suurempikin porukka, jos makuuhuoneita on useampi. Mökeissä on usein myös kerrossänkyjä, jotka ovat etenkin lasten mieleen. Perheen kesken vietetty loma kohteessa Unterseen vaikkapa metsän tai järven läheisyydessä saa varmasti arkipäivän kiireet unohtumaan.

Löydä ebookersin avulla parhaimmat kohteen Unterseen Mökit

Jos haluat viettää loman perheesi tai kumppanisi kanssa luonnon keskellä, löydät ebookersilta runsaasti tähän sopivia majapaikkoja. Voit tutkia vaihtoehtoja yksitellen tai käyttää apuna kätevää hakukonettamme vaihtoehtojen rajaamiseen toiveidesi mukaan. Jos olet jo päättänyt matkakohteesi, tällöin apuna kannattaa käyttää karttatoimintoamme. Se sisältää kaikki kohteen Unterseen Mökit, ja näet sen avulla helposti, missä majoituspaikat sijaitsevat.

Kartta

Suosituimmat hotellit – Unterseen

Näytä kaikki 703 majoitusliikettä kohteessa Unterseen
Central Continental Hotel 104 €
Central Continental Hotel

Central Continental Hotel

Bahnhofstrasse 43, Unterseen, BE
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Höheweg (ostoskatu) on 0,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Thuninjärvi ja Brienzjärvi sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Kletterhalle Interlaken ja Kunsthaus Interlaken ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Interlaken Westin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Interlaken Ostin asema 19 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Rössli 86 €
  Hotel Rössli

  Hotel Rössli

  Hauptstrasse 10, Interlaken-Unterseen, Unterseen, BE
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Höheweg (ostoskatu) ja Kletterhalle Interlaken sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Kunsthaus Interlaken ja MysteryRooms ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Interlaken Westin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Interlaken Ostin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Beausite 145 €
   Hotel Beausite

   Hotel Beausite

   Seestrasse 16, Unterseen, BE
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Höheweg (ostoskatu) on 0,8 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. Thuninjärvi ja Brienzjärvi sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Kletterhalle Interlaken ja Kunsthaus Interlaken ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Interlaken Westin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Interlaken Ostin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Aarburg Hae hinnat
    The Aarburg

    The Aarburg

    Beatenbergstrasse 1, Unterseen
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Thuninjärvi on 2,5 kilometrin ja Brienzjärvi on 2,8 kilometrin päässä tästä majatalosta. Trummelbachin putoukset ja Kleine Scheidegg ovat myös 32 kilometrin päässä. Interlaken Westin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Interlaken Ostin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.