Lennot kohteesta Muurame

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Perillä Turussa

Lennot Muurame – Turku välillä laskeutuvat noin kahdeksan kilometrin päässä Turun keskustasta sijaitsevalle lentoasemalle. Kulkuyhteydet keskustaan ovat hyvät, ja myös Raisio ja Naantali ovat parinkymmenen kilometrin säteellä, joten niihinkin pääsee erittäin helposti. Turun keskustaan pääsee helposti paikallisbussilla, mutta jos sinulla on kiire, kannattaa varata taksi jo etukäteen terminaalin eteen.

Mikäli aiot liikkua enemmän Turussa ja sen ympäristössä, vuokra-auto on näppärin valinta. Voit vuokrata auton kauttamme samalla kertaa lentojesi varaamisen yhteydessä, joten sekin on kerralla kunnossa.

Turku on todella kaunis kaupunki ympäri vuoden. Kesällä Aurajoen varrella sijaitsevat kahvilat ja ravintolalaivat houkuttelevat niin turisteja kuin paikallisiakin nauttimaan antimistaan ja kauniista maisemista, ja joulun aikaan kaupunki muuttuu idylliseksi talven ihmemaaksi. Turusta löytyy paljon erittäin tasokkaita ravintoloita, joten lähde rohkeasti makumatkalle tutustumaan tarjontaan. Osta siis vaikka samantien Muurame – Turku lennot ja ihastu tähän Aurajoen helmeen!

Viihtyisimmät hotellit kohteen Muurame lähellä

Vacation home Ylä-hannala in Muurame - 8 persons, 4 bedrooms

Vacation home Ylä-hannala in Muurame - 8 persons, 4 bedrooms

Muurame, Central Finland
Hinta on 982 € per yö ajalle 5. lokak. viiva 6. lokak.
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Keinolan uimaranta. Loma-asunto tarjoaa takan ja television.
5/5 Exceptional! (1 arvostelu)
Beautiful house
"The house is huge and beautiful. Very clean when we got there. Could have used more towels. It had everything else we needed and more. The bedrooms are average size (plenty of room), the closets are big. The living area is great for entertaining. The indoor sauna seats 7 or so people. The owner/property ..."

Arvosteltu 26.12.2019

Budget Hotel Vuorikelo

Budget Hotel Vuorikelo

2.5 out of 5
Riihivuorentie 313, Muurame, 40630
Hinta on 78 € per yö ajalle 4. lokak. viiva 5. lokak.
Budget Hotel Vuorikelo sijaitsee lähellä kohdetta Keinolan uimaranta. Majoituspaikassa on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti.
4,7/5 Exceptional! (10 arvostelua)
Edullista yöpymistä hyvällä sijainnilla
"Ensisijainen prioriteetti oli löytää majoitus ystäväni mökin läheltä, joka olisi suht edullinen. Se täyttyi tämän kohdalla. Positiivista oli että majoituksen vieressä oli hiihtokeskus ja majoitukseen kuului laadukkaiden saunojen ja keittiötilojen käyttö."

Arvosteltu 24.2.2020

Vacation home Mariantupa in Muurame - 4 persons, 1 bedrooms

Vacation home Mariantupa in Muurame - 4 persons, 1 bedrooms

Muurame, Central Finland
Hinta on 281 € per yö ajalle 4. lokak. viiva 5. lokak.
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Keinolan uimaranta. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa takan ja television.

Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Jäsenhinnoilla voit säästää heti vähintään 10 % tuhansista majoituspaikoista.
Vacation home Villa mirage in Muurame - 16 persons, 4 bedrooms

Vacation home Villa mirage in Muurame - 16 persons, 4 bedrooms

Muurame, Central Finland
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Keinolan uimaranta. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille television ja mikroaaltouunin.
Vacation home Hannala in Muurame - 3 persons, 1 bedrooms

Vacation home Hannala in Muurame - 3 persons, 1 bedrooms

Muurame, Central Finland
Hinta on 301 € per yö ajalle 18. lokak. viiva 19. lokak.
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Keinolan uimaranta. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja mikroaaltouunin.
Vacation home Hiekkapirtti in Jyväskylä - 6 persons, 3 bedrooms

Vacation home Hiekkapirtti in Jyväskylä - 6 persons, 3 bedrooms

Jyväskylä, Central Finland
Hinta on 362 € per yö ajalle 4. lokak. viiva 5. lokak.
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Keinolan uimaranta. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille takan ja television.
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Muurame
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.