Lennot kohteesta Henningsvaer

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Viihtyisimmät hotellit kohteen Henningsvaer lähellä

Tobiasbrygga

Tobiasbrygga

3.5 out of 5
Hellandsgata 11, Vagan, Nordland
Hinta on 164 € per yö ajalle 25. tammik. viiva 26. tammik.
Tobiasbrygga on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Henningsværin silta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja venesatama. Tässä vuonna 1935 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
4.5/5 Wonderful! (2 arvostelua)
"We stayed in Svolværgeita apartment which was lovely. The kitchen had everything we might need, and the private terrace was perfect for enjoying the evening sun. There was even a grill on the terrace which we didn’t use though as it seemed like it hadn’t been cleaned in a while and we didn’t find ..."

Arvosteltu 31.7.2020

Tobiasbrygga
Lofoten Arctic Henningsvær Hotel

Lofoten Arctic Henningsvær Hotel

3 out of 5
Sauøya 2, Vagan
Lofoten Arctic Henningsvær Hotel on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Henningsværin silta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 28 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
4.3/5 Excellent! (4 arvostelua)
"Rauhallinen ja hyvällä paikkaa oleva hotelli. Hyvällä aamupalalla"

Arvosteltu 8.7.2020

Lofoten Arctic Henningsvær Hotel
Henningsvær Guesthouse

Henningsvær Guesthouse

3 out of 5
Dreyersgate 8, Vagan
Hinta on 132 € per yö ajalle 24. tammik. viiva 25. tammik.
Henningsvær Guesthouse on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Galleri Lofoten. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1892 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 7 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
1/5 (1 arvostelu)
Betrug
"Wir haben das Arctic Hotel im Dorf Henningsvaer gebucht und bezahlt. Untergebracht wurden wir ausserhalb in einem anderen Arctic Hotel."

Arvosteltu 8.8.2018

Henningsvær Guesthouse

Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Jäsenhinnoilla voit säästää heti vähintään 10 % tuhansista majoituspaikoista.
Henningsvær Bryggehotell - by Classic Norway Hotels

Henningsvær Bryggehotell - by Classic Norway Hotels

3 out of 5
Hjelleskjæret, Misværveien 13, Vagan
Hinta on 143 € per yö ajalle 1. helmik. viiva 2. helmik.
Henningsvær Bryggehotell on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Galleri Lofoten. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 30 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
Henningsvær Bryggehotell - by Classic Norway Hotels
Gammelskola Apartments

Gammelskola Apartments

3 out of 5
13 Kirkeveien, Vagan, Nordland
Gammelskola Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Galleri Lofoten. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Gammelskola Apartments
Trevarefabrikken

Trevarefabrikken

2.5 out of 5
Dreyers gate 72, Vagan
Trevarefabrikken on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Galleri Lofoten. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupään.
Trevarefabrikken
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Henningsvaer
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.