Lennot Norja

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Norja suosituimpiin kaupunkeihin

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Norja

Norja – Lomat Economy-lennoilla

Reenskaug Hotel
Clarion Hotel The Hub
Vinger Hotell
THE THIEF
Farris Bad

Nopeat ja kätevät Norjan-matkat on mukava varata lyhyellekin lomalle.

Lomakohde läheltä mutta silti yllin kyllin upeaa luontoa, paljon urheilua ja aktiviteetteja ja kiinnostavia nähtävyyksiä? Valitse seuraavaksi matkakohteeksi Norja, avaa kätevä varausjärjestelmä vain yhdellä klikkauksella ja selaa heti esiin Norjan-matkat vailla vertaa. Lippujen hinnat ovat viime vuosina tulleet alas tasaisesti, kun kilpailu reitillä kahden Pohjoismaan välillä on koventunut. Halvat lennot Norjaan myydään tätä nykyä kenties jopa muutamalla kympillä, mikä mahdollistaa mukavan lomailun usein maailman kalleimmaksi tituleeratussa maassa. Matkakassaa jää näin myös käytettäväksi esimerkiksi majoitukseen, joka ei ole erityisen edullista. Kuitenkin jos toimit hyvissä ajoin, löydät takuulla kohtuuhintaisen majoituksen Norjasta. Perinteisten hotellien lisäksi voit valita loma-asunnon, aamiaismajoituksen tai vaikkapa mukavan vuokramökin. Myös edullisempaa hostellimajoitusta on tarjolla.

Halvat lennot Norjaan

Lennot Norjaan tehdään tietenkin pohjoismaisin ponnistuksin, joko Finnairilla, SASilla tai Norwegianilla. Jos matkustat Osloon, ei muuta kuin suoraa lentoa kannata harkitakaan. Suoria lentoja Osloon löytyy ympäri vuoden, ja kesäkaudella niitä on myös Bergeniin. Välilaskullisilla lennoilla pääset Norjassa nopeasti Altaan, Andenesiin, Bardufossiin, Bodöhön, Harstad/Narvikiin, Haugesundiin, Kirkenesiin (Kirkkoniemeen), Kristiansandiin, Lakselviin, Longyearbyen-Svalbardiin Huippuvuorilla, Moldeen, Stavangeriin, Tromssaan, Trondheimiin ja Ålesundiin. Lienee sanomattakin selvää, että loistavat yhteydet Norjan pikkupaikkakunnille tarjoaa tietenkin Norwegian. Suomesta ei ole koskaan ennen ollut näin loisteliaita yhteyksiä eri puolille Norjaa, joten lentojen ja upean reittivalikoiman tuomaa nopeutta ja mukavuutta kannattaa todellakin käyttää nyt hyväksi. Vähintään yhtä kätevästi yhdistät reissuusi kotimaanlennot Helsinkiin muualta Suomesta. Lentoaika Helsingistä Osloon on lyhyt, vain noin puolitoista tuntia. Koneenvaihtoon ei tuhraannu kovinkaan paljon aikaa, koska jatkolennot lähtevät yleensä varsin lyhyen odottelun jälkeen. Välissä ehdit ehkä nauttia Norjan lentoasemien erinomaisesta palvelutasosta ja levähtää lyhyesti. Norjan sisäiset lennot ovat varsin nopeita pyrähdyksiä.

Finnairin ja SASin lennot liikennöivät Oslon lentoasemista suuremmalle ja tunnetummalle, Gardermoenin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee 48 kilometrin päässä Oslon keskustasta. Norwegianilla on lentoja sekä Gardermoenille että Torp-Sandefjordin lentoasemalle, joka puolestaan on noin 110 kilometrin päässä Oslosta etelään. Matka voi kuulostaa pitkältä, mutta Torp Expressen -bussi kulkee lentoasemalta suorinta tietä Oslon linja-autoasemalle. Matkan voi taittaa myös NSB:n junalla, joka lähtee lentokentän juna-asemalta. Junalle on ilmainen bussikuljetus terminaalista aina 8 minuuttia ennen junan lähtöä.

Norja sopii hyvin ympärivuorokautiseksi lomakohteeksi, täysin riippuen siitä, mitä kukin Norjan-matkaltaan eniten toivoo ja haluaa. Norjalaisten sanotaan rakastavan luontoa ja ulkoilmaa, eikä sitä ole mitään syytä kyseenalaistaa. Jylhät vuoret, idylliset vuonot, laajat metsät – mikä voisi olla parempi ympäristö vaeltaa, patikoida tai tehdä kävelyretkiä? Norjalaiset ovat erityisen taitavia pakkaamaan mukaan herkulliset eväät. Matkailijan kannattaa ottaa mallia parhaansa mukaan, sillä luontokohteissa ei välttämättä ole lounaspaikkoja, kahviloita tai kioskeja. Metsän siimeksessä kuuluu levittää maahan viltti tai kasattavat retkituolit, istua alas ja kaivaa esille mahtavat retkieväät, jotka nautitaan kaikessa rauhassa, luonnon hiljaisuudesta nauttien. Kevät, kesä ja syksy sopivat hyvin patikointi- ja retkeilylomien ajankohdaksi, talviaikaan nautitaan talviurheilusta. Lennot esimerkiksi Osloon ovat edullisimmillaan tammi–helmikuussa, kalleimmillaan marras–joulukuussa. Lento Norjaan kannattaa hankkia hyvissä ajoin, mielellään noin pari kuukautta ennen matkaa. Toisaalta viime hetken tarjouksista voi joskus löytää myös edulliset lennot Norjaan, etenkin jos voi valita tarkat matkustuspäivät joustavasti hintojen mukaan. Viikonpäivistä sunnuntai on suosituin päivä lennolle Norjaan, joten se on myös kallein. Norjan halvimmat lennot myydään tiistaille. Jos etsit halvimpia lentoja Norjaan, odottaminen ei kannata. Vertaile ja varaa halvat lennot Norjaan.

Autonvuokraustarjoukset Norja

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.