Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Oslo alkaen 52 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Oslo

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Oslo olivat annetulla aikavälillä 52 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 99 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

su 4.7.
HEL
Helsinki
OSL
Oslo
52 €
Norwegian Air Shuttle
to 5.8.
HEL
Helsinki
OSL
Oslo
53 €
Finnair
ti 22.6.
HEL
Helsinki
OSL
Oslo
58 €
Finnair
ti 8.6.
HEL
Helsinki
OSL
Oslo
63 €
Finnair
su 20.6.
HEL
Helsinki
OSL
Oslo
68 €
Finnair
ti 18.5.
HEL
Helsinki
OSL
Oslo
79 €
Finnair
su 1.8.
HEL
Helsinki
OSL
Oslo
80 €
Air Baltic
to 8.7. - to 29.7.
HEL
Helsinki
OSL
Oslo
99 €
Norwegian Air Shuttle
su 11.7. - pe 30.7.
HEL
Helsinki
OSL
Oslo
101 €
Finnair
to 16.9. - to 23.9.
HEL
Helsinki
OSL
Oslo
107 €
SAS
su 27.3. - ma 28.3.
HEL
Helsinki
OSL
Oslo
109 €
Finnair
to 8.7. - pe 16.7.
HEL
Helsinki
OSL
Oslo
109 €
Norwegian Air Shuttle
to 8.7. - ti 27.7.
HEL
Helsinki
OSL
Oslo
111 €
Finnair
su 11.7. - pe 30.7.
HEL
Helsinki
OSL
Oslo
115 €
Norwegian Air Shuttle

Halvat lennot Osloon

Norjan pääkaupunki Oslo on kiehtova vastakohtien kaupunki. Viihtyisässä Oslossa ei tajuakaan olevansa keskellä miljoonakaupunkia, vaikka historiallisten rakennuksien rinnalle kohoaa uutta, modernia rakennuskantaa ja perinteet yhdistyvät nykyaikaiseen kaupunkikulttuuriin. Oslo on suosittu matkakohde, joka houkuttelee erityisesti laajan kulttuuritarjontansa ansiosta, eikä lyhyt lentomatkakaan haittaa. Lennot Osloon ovat nopeita ja edullisia, joten sinne on helppo matkustaa pienelläkin budjetilla. Norjaa ei varsinaisesti pidetä budjettimatkailijan unelmakohteena, mutta etsivä löytää kyllä edullisiakin vaihtoehtoja. Halvat lennot Osloon on helppo löytää, sillä Suomesta pääsee päivittäin useilla eri yhteyksillä Norjan pääkaupunkiin. Suorat lennot Osloon kestävät Helsingistä lähtien vain noin puolitoista tuntia, ja tarjolla on paljon halpoja vaihtoehtoja. Mikäli suorien lentojen aikataulut eivät sovi yhteen omiesi kanssa, on valittavissa myös useita nopeita välilaskullisia vaihtoehtoja, jotka kulkevat pienen mutkan kautta perille. Oslo on mielenkiintoinen kaupunkikohde, joka sopii monenlaisille matkailijoille. Kulttuuria, historiaa ja aktiviteetteja löytyy joka lähtöön, ja siksi se houkutteleekin niin monia vierailijoita. Oslo on suosittu ympäri vuoden, sillä siellä eletään sesonkia myös talvikaudella: talviurheilu on Norjassa tärkeä vetonaula. Siksi lentojen hinnoissa ei ole suuria eroja vuodenaikojen välillä. Sen sijaan kannattaa muistaa, että viikonpäivissä hintaeroja voi olla aina. Viikonloppuisin matkustaminen on usein hieman kalliimpaa, ja halvimmat lennot Osloon voivatkin löytyä keskeltä viikkoa. Vertailu on aina hyvä idea, etenkin jos lähtöpäivässä on yhtään joustoa. Parhaan hinnan löytää usein tekemällä lentovarauksen ajoissa ennen matkaa. Osloon halvalla matkustaminen onnistuu vähän lyhemmälläkin varoitusajalla, sillä lento ei ole pitkä.

Halvalla Osloon

Lento Osloon on nopea ja helppo tapa päästä edullisesti tutustumaan naapurimaan kulttuuriin ja historiaan sekä tietenkin monipuoliseen ostostarjontaan. Parasta matkustusaikaa Osloon on melkeinpä vuoden ympäri, sillä vaikka kesällä nautitaan lämmöstä ja auringosta, talven lumiset pakkassäät ovat yhtä suuri houkutin Oslon-matkailussa. Kaikki neljä vuodenaikaa tarjoavat upeat olosuhteet Oslossa, ja siksi sinne matkustetaankin mielellään ympäri vuoden. Vuonomaisemat, vilkas kulttuurielämä ja monet urheilutapahtumat ovat tärkeimpiä Oslon vetonauloista. Viihtyisä tunnelma saa monet ihastumaan kaupunkiin ja palaamaan takaisinkin – ja mikäs siinä, kun lentoja Osloon saa helposti ja edullisesti. Matkanteko on nopeaa ja sujuvaa, joten pyrähdys naapurimaan pääkaupunkiin voi olla vaikkapa pikainen piristys keskellä arkea. Viehättävä kaupunki upeine maisemineen ja ympäristöineen toimii myös hyvänä tukikohtana muualla Norjassa matkailulle, jos toiveissa on päästä tutustumaan maahan laajemminkin. Oslon korkea palvelutaso täyttää varmasti vaativimmankin matkailijan tarpeet täydellisesti.

Nopeasti perille

Lennot Osloon laskeutuvat kaupungin vilkkaalle kansainväliselle lentoasemalle. Oslo-Gardermoenin lentoasema on Norjan tärkein lentoliikenteen keskittymä, ja sen kautta kulkee päivittäin paljon lentoja. Lentoasemalta on muutaman kymmenen kilometrin matka Oslon keskustaan, mutta nopeiden julkisen liikenteen yhteyksien ansiosta välimatka taittuu kätevästi. Gardermoenin lentoasemalta pääsee nimittäin hyvin nopealla junalla suoraan ydinkeskustaan. Airport Express Train tai Flytoget kuljettaa vierailijan lentoasemalta keskustaan tai toisinpäin alle 20 minuutissa. Myös lentokenttäbussit kulkevat säännöllisin väliajoin, ja taksilla pääsee tietenkin sujuvasti suoraan majapaikan ovelle. Julkinen liikenne on kohtuuhintaista, taksista saa tietenkin maksaa hieman enemmän. Oslon lentoasemalta pääsee myös sujuvasti junalla muualle Norjaan, sillä lentoaseman laiturin kautta kulkee junia suosittuihin matkakohteisiin Norjan sisällä. Norjaan matkustaminen on helppoa ja nopeaa, eikä lompakkokaan pääse rasittumaan liiaksi. Lennot Osloon ovat edullisia, ja pääkaupungista on helppo päästä myös muihin Norjan kaupunkeihin. Oslon sisällä liikkuminen on helppoa kävellenkin, sillä etäisyydet ovat varsin lyhyitä. Paikallisliikenne auttaa tietenkin tarvittaessa.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Oslo?

✔️ Lennot kohteeseen Oslo maksavat yleensä 99 €–115 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Oslo, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 52 €. Halpaa lentoa kohteeseen Oslo etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että heinäkuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Oslo?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Oslo on heinäkuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Oslo?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Oslo helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Oslo saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Oslo?

✔️ Voit muuttaa kohteen Oslo lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Oslo?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Oslo helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Oslo lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Oslo, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Norwegian Air Shuttle, Finnair, Air Baltic, SAS. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Oslo Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi OSL
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air Shuttle, Finnair, Air Baltic, SAS
Halvin lento 99 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Oslo?

Norwegian Air Shuttle, Finnair, Air Baltic, SAS

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.