Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Johor Bahru – Tiomanin saari Lentotiedot

Lähtölentokentän IATA-koodi JHB
Kohdelentokentän IATA-koodi JHB

Tiomanin saari lentotiedot

LähtöpaikkaJohor Bahru
Lähtölentokentän IATA-koodiJHB
Matkustaminen kohteeseenTiomanin saari
Kohdelentokentän IATA-koodiJHB
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Etäisyys
Suoran lennon kesto
Lentohinta

Lennot Johor Bahru – Tiomanin saari

Onko kohteiden Johor Bahru ja Tiomanin saari välillä suoria lentoja?

Haluatko varata suorat lennot kohteiden Johor Bahru ja Tiomanin saari välillä? Valitettavasti se ei ole mahdollista juuri nyt. Voit kuitenkin ostaa välilaskullisen lennon, joita tällä reitillä on saatavilla.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Johor Bahru ja Tiomanin saari välisille lennoille?

Johor Bahru (JHB-Senain kansainvälinen lentokenttä) on mitä todennäköisemmin lähtökenttäsi jos olet lentämässä kohteiden Johor Bahru ja Tiomanin saari välillä. Oletko tapaamassa ystäviä tai perheenjäseniä lennon jälkeen? Voit kertoa heille, että Johor Bahru (JHB-Senain kansainvälinen lentokenttä) on mitä todennäköisemmin saapumiskenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Johor Bahru ja Tiomanin saari välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jos olet lentämässä kohteiden Johor Bahru ja Tiomanin saari välillä, sinulla on muutama yhtiö, joista valita. Joka kuukausi 243 lentoa liikennöivä Firefly on monen matkailijan valinta. Toinen luotettava yhtiö, joka liikennöi 212 lentoa kohteiden Johor Bahru ja Tiomanin saari välillä joka kuukausi, on Malaysia Airlines. Vertaile lippujen hintoja, varaa istuinpaikkasi ja pakkaa tavarasi!

Kuinka monta lentoa kohteiden Johor Bahru ja Tiomanin saari välillä on?

Välillä Johor Bahru – Tiomanin saari lennetään keskimäärin 15 lentoa päivässä. Seuraavan loman suunnittelu onnistuu siis todella helposti.


Tiomanin saari – vuokra-autotarjoukset


Varatuimmat hotellit Tiomanin saari

Näytä kaikki 23 majoitusliikettä kohteessa Tiomanin saari
Japamala Resort

Japamala Resort

  4.5 kautta 5.0
   
   

  Monkey Beach on 0,1 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakylästä. Pulau Tokong Bahara sijaitsee 0,1 kilometrin päässä.

  Japamala Resort224 €

  Japamala Resort224 €
  Paya Beach Spa & Dive Resort

  Paya Beach Spa & Dive Resort

   4.0 kautta 5.0
    
    

   Rannalla sijaitseva lomakylä. Tiomanin meripuisto, Asahin vesiputous ja Kampung Juara Beach (ranta) ovat myös lähistöllä. Alueella sijaitsee myös Juara Turtle ...

   Paya Beach Spa & Dive Resort38 €

   Paya Beach Spa & Dive Resort38 €
   Tunamaya Beach & Spa Resort

   Tunamaya Beach & Spa Resort

    4.0 kautta 5.0
     
     
    4,0/5 (1 arvostelua)

    Monkey Beach on 0,1 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakylästä. Mersingin ranta ja Mersingin sairaala sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Asahin ...

    Tunamaya Beach & Spa Resort128 €

    Tunamaya Beach & Spa Resort128 €
    1511 Coconut Grove

    1511 Coconut Grove

     3.0 kautta 5.0
      
      

     Kampung Juara Beach (ranta) ja Juara Turtle Project -merikilpikonnaprojekti sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. ...

     Berjaya Tioman Resort

     Berjaya Tioman Resort

     Kampong Lalang, Mersing, Tiomanin saari, Johor
      4.0 kautta 5.0
       
       
      3,3/5 (7 arvostelua)

      Tiomanin meripuisto on 4,2 kilometrin ja Bukit Parang Panjang on 4,3 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakylästä. ABC Beach ja Monkey Beach ovat ...

      Bagus Place Retreat

      Bagus Place Retreat

       3.0 kautta 5.0
        
        

       Asahin vesiputous on 0,3 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Tiomanin meripuisto ja ABC Beach sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Ali's ...


       ^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.