Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Johor Bahru - Tiomanin saari

Lähtölentokentän IATA-koodi JHB
Kohdelentokentän IATA-koodi JHB

Lennot Johor Bahru–Tiomanin saari

Oletko suuntaamassa kohteeseen Tiomanin saari? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Johor Bahru–Tiomanin saari löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Tiomanin saari on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello ja myöhäisimmät .

Lennot Johor Bahru–Tiomanin saari – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Johor Bahru–Tiomanin saari etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Johor Bahru kohteeseen Tiomanin saari saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Johor Bahru–Tiomanin saari ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee

Miksi varata lento kohteeseen Tiomanin saari?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Tiomanin saari, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Tiomanin saari nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Johor Bahru–Tiomanin saari

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin . Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Johor Bahru–Tiomanin saari maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Johor Bahru – Tiomanin saari

Onko kohteiden Johor Bahru ja Tiomanin saari välillä suoria lentoja?

Haluatko varata suorat lennot kohteiden Johor Bahru ja Tiomanin saari välillä? Valitettavasti se ei ole mahdollista juuri nyt. Voit kuitenkin ostaa välilaskullisen lennon, joita tällä reitillä on saatavilla.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Johor Bahru ja Tiomanin saari välisille lennoille?

Johor Bahru (JHB-Senain kansainvälinen lentokenttä) on mitä todennäköisemmin lähtökenttäsi jos olet lentämässä kohteiden Johor Bahru ja Tiomanin saari välillä. Oletko tapaamassa ystäviä tai perheenjäseniä lennon jälkeen? Voit kertoa heille, että Johor Bahru (JHB-Senain kansainvälinen lentokenttä) on mitä todennäköisemmin saapumiskenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Johor Bahru ja Tiomanin saari välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jos olet lentämässä kohteiden Johor Bahru ja Tiomanin saari välillä, sinulla on muutama yhtiö, joista valita. Joka kuukausi 243 lentoa liikennöivä Firefly on monen matkailijan valinta. Toinen luotettava yhtiö, joka liikennöi 212 lentoa kohteiden Johor Bahru ja Tiomanin saari välillä joka kuukausi, on Malaysia Airlines. Vertaile lippujen hintoja, varaa istuinpaikkasi ja pakkaa tavarasi!

Kuinka monta lentoa kohteiden Johor Bahru ja Tiomanin saari välillä on?

Välillä Johor Bahru – Tiomanin saari lennetään keskimäärin 15 lentoa päivässä. Seuraavan loman suunnittelu onnistuu siis todella helposti.

Varatuimmat hotellit Tiomanin saari

Näytä kaikki 23 majoitusliikettä kohteessa Tiomanin saari
118 €
Tunamaya Beach & Spa Resort

Tunamaya Beach & Spa Resort

4.0 kautta 5.0
Tunamaya Beach & Spa Resort on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Asahin vesiputous. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden lomakylässä on 54 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet ja taulutelevisiot.
20 €
Peladang Tioman Chalet

Peladang Tioman Chalet

2.5 kautta 5.0
Peladang Tioman Chalet on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tiomanin meripuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kokoushuoneet. Tässä 2,5 tähden lomamajassa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kahvinkeittimet.
204 €
Japamala Resort

Japamala Resort

4.5 kautta 5.0
Japamala Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pulau Tokong Bahara. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.