Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Varaa lennot kohteesta Hyrynsalmi kätevästi

Lennot kohteesta Hyrynsalmi löytyvät helposti ja nopeasti lentohakukoneiden avulla. Etsi lentoja haluamaasi kohteeseen ja suosimillasi matkapäivillä, ja saat nopeasti listan lähtökohteessasi saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä. Jos suosit vain jotain tiettyä lentoyhtiötä, ei hätää. Voit suodattaa lentohakutuloksiasi myös lentoyhtiöiden mukaan, ja näet nopeasti, tarjoaako lentoyhtiösi lentoja kohteesta KAJ. Muita saatavilla olevia suodattimia ovat muun muassa hyvitettävät lennot ja usean kohteen matkat: löydät itsesi näköiset lennot käden käänteessä.

Näin löydät edulliset lennot kohteeseen KAJ

Edullisia lentoja kohteeseen Hyrynsalmi löytyy helposti, jos pidät pari asiaa mielessä. Voitko esimerkiksi joustaa lähtöpäivissäsi ja -ajoissasi? Matkapäivien siirtäminen vain päivällä suuntaan tai toiseen voi muuttaa hintaa huomattavasti, sillä hinnat vaihtelevat paljon eri päivien välillä. Tämän vuoksi lentoa ei kannata varata ennen kuin olet tehnyt hintavertailua lentohakukoneilla parilla eri yhdistelmällä. On olemassa myös toinen hyvä tapa säästää matkakustannuksissa. Jos varaat majoituksen matkakohteessasi lentovarauksen yhteydessä, voit säästää yhteensä jopa 15 % matkasi kokonaishinnasta. Sopivan majoitusliikkeen löytäminen on sitä paitsi helppoa tarkkojen hotellikuvausten ja asiakasarvioiden ansiosta.

Saapuminen perille

Kun lennot ja hotelli on jo varattu, on syytä tutustua myös matkakohteesi tarjoamiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. Voit etsiä niitä esimerkiksi ebookersin Aktiviteetit-sivulta, josta saatat saada hyviä ideoita jo ennen kuin varaamasi lento kohteesta KAJ on edes lähtenyt. Jos suunnitelmissasi on tehdä päiväretkiä tai liikkua isommalla alueella, kannattaa tutustua myös kohteesi autonvuokrausmahdollisuuksiin ja varata kulkupeli odottamaan saapumistasi.


Kartta

Viihtyisimmät hotellit kohteen Hyrynsalmi lähellä

Näytä kaikki 71 majoitusliikettä kohteessa Hyrynsalmi
80 €
Hotel Inn Ukkohalla

Hotel Inn Ukkohalla

3.0 kautta 5.0 Ukkohallantie 5, Hyrynsalmi
Hotel Inn Ukkohalla tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 17 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
 
266 €
Vacation Home Skivillas 47 in Hyrynsalmi - 4 Persons, 1 Bedrooms

Vacation Home Skivillas 47 in Hyrynsalmi - 4 Persons, 1 Bedrooms

unnamed road, Hyrynsalmi, Kainuu
Vonkka on 17,3 kilometrin ja Ahorannan uimaranta on 19,7 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Seitenoikean uimaranta ja Pirunkirkko ovat myös 32 kilometrin päässä.
 
457 €
Vacation Home Villa Ukkohalla in Hyrynsalmi - 6 Persons, 3 Bedrooms

Vacation Home Villa Ukkohalla in Hyrynsalmi - 6 Persons, 3 Bedrooms

unnamed road, Hyrynsalmi, Kainuu
Vonkka on 16,7 kilometrin ja Ahorannan uimaranta on 19 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Seitenoikean uimaranta ja Pirunkirkko ovat myös 32 kilometrin päässä.
 
194 €
Vacation Home Mustikkainen in Hyrynsalmi - 10 Persons, 2 Bedrooms

Vacation Home Mustikkainen in Hyrynsalmi - 10 Persons, 2 Bedrooms

Address Provided by Property Manager, Hyrynsalmi, Kainuu
Vonkka on 11,8 kilometrin ja Ahorannan uimaranta on 14,2 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Seitenoikean uimaranta ja Hepokonkaan Nature Reserve ovat myös 32 kilometrin päässä.
 
511 €
Vacation Home Uulanlinna a, Paritalo in Hyrynsalmi - 15 Persons, 5 Bedrooms

Vacation Home Uulanlinna a, Paritalo in Hyrynsalmi - 15 Persons, 5 Bedrooms

unnamed road, Hyrynsalmi, Kainuu
Vonkka on 16,5 kilometrin ja Ahorannan uimaranta on 18,8 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Seitenoikean uimaranta ja Paljakan uimaranta ovat myös 32 kilometrin päässä.
 
Hae hinnat
Vacation Home Tunturimaja 2 Mökki in Hyrynsalmi - 10 Persons, 2 Bedrooms

Vacation Home Tunturimaja 2 Mökki in Hyrynsalmi - 10 Persons, 2 Bedrooms

unnamed road, Hyrynsalmi, Kainuu
Vonkka on 16,9 kilometrin ja Ahorannan uimaranta on 19,2 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Seitenoikean uimaranta ja Pirunkirkko ovat myös 32 kilometrin päässä.
 

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.