Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Suosituimmat hotellit Alaçatın basaari

52 €
İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort

İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort

5.0 kautta 5.0 Boyalik Mevkii Ilica, Cesme, Izmir
İlica Hotel Spa & Wellness Thermal Resort on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Aqua Toy City on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 kahvilaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 240 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
180 €
The Stay Alacati Warehouse - Adults Only

The Stay Alacati Warehouse - Adults Only

4001. Sk., Cesme, Izmir
The Stay Alacati Warehouse - Adults Only sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alaçatın basaari. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 24 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
35 €
Maison d'Azur Alacati

Maison d'Azur Alacati

Alacati Mah., 13053 Sk., No. 15, Cesme, Izmir
Maison d'Azur Alacati on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä vuonna 1890 rakennetussa hotellissa on 13 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
34 €
Nano Hotel

Nano Hotel

Alaçati Mahallesi, 2017. Sk. No: 5, Cesme, Izmir
Nano Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 8 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
81 €
Viento Hotel Alacati - Special Class

Viento Hotel Alacati - Special Class

Yeni Mecidiye Mah. 11039 Sok. No:18, Alaçati, Cesme, Izmir
Viento Hotel Alacati - Special Class on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa hotellissa on 20 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Cassiopeia Hotel Alacati

Cassiopeia Hotel Alacati

11059 Sk. No. 3, Alacati, Cesme, Izmir
Cassiopeia Hotel Alacati on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alaçatın basaari. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja allasbaari. Tässä vuonna 2016 rakennetussa hotellissa on 11 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Karyada Hotel

Karyada Hotel

1069 Sokak 7, Cesme, Izmir
Karyada Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alaçatın basaari. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelut. Tässä hotellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
38 €
Alacati Yamac Evi Butik Otel, Adults Only

Alacati Yamac Evi Butik Otel, Adults Only

Alacati Mah 12100 sok No 10, Alacati Cesme, Cesme
Alacati Yamac Evi Butik Otel, Adults Only on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Alaçatın basaari. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kuivapesulapalvelut. Tässä hotellissa on 11 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Alacati Degirmen Hotel

Alacati Degirmen Hotel

1057 Street No: 7 Alacati, Cesme, Izmir
Alacati Degirmen Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alaçatın basaari. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2004 rakennetussa aamiaismajoituksessa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Alacati Eski Ev Hotel

Alacati Eski Ev Hotel

Alaçati Mahallesi, 1008. Sk. No 5, Cesme
Alacati Eski Ev Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alaçatın basaari. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä hotellissa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Alura Boutique Hotel

Alura Boutique Hotel

Yeni Mecidiye Mah 3005 Sk No3 Alacati, Cesme, Izmir
Alura Boutique Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja allasbaarin. Tässä hotellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Rue d’Azur Alacati

Rue d’Azur Alacati

Alaçati Mahallesi, 13053 Sokak No13, Cesme
Rue d’Azur Alacati on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 5 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Alasonya Otel Alacati by Lamira

Alasonya Otel Alacati by Lamira

Alacati Mh Ataturk Bulv 11058 Sk No5, Alacati, Cesme, Izmir
Alasonya Otel Alacati by Lamira sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alaçatın basaari. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä hotellissa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Perla Rossa Alacati

Perla Rossa Alacati

13053-54 Sokak No.25/26, Alaçati Mah., Cesme, Izmir
Perla Rossa Alacati on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä hotellissa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
52 €
Cumbalı Konak Alaçatı

Cumbalı Konak Alaçatı

3013 Sok. No: 6, Alaçati, Cesme, Izmir
Cumbalı Konak Alaçatı on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä hotellissa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Alaçatın basaari läheltä

Haluaisitko, että Alaçatın basaari olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Alaçatın basaari sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Alaçatın basaari ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Tokoğlu hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.