Vuokraa loma-asunto tai huoneisto kohteessa Brugge

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

Ilmainen peruutus useimmissa hotelleissa, kun varaat ebookersilta!*

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Brugge

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Brugge
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Vuokraa loma-asunto Bruggessa ja sukella Euroopan keskiajalle mukavuuksista tinkimättä

Useita vuosisatoja lähes muuttumattomana säilynyt Brugge on täynnä upeaa goottilaista arkkitehtuuria. Kaupungin lumoava keskiaikainen tunnelma on tehnyt siitä yhden Länsi-Euroopan kiehtovimmista matkakohteista. Upeiden kirkkojen, asuintalojen ja torien ohella Bruggen keskustassa on myös tunnelmallisia kanavia, joiden ansiosta se on ansainnut lempinimen Pohjoisen Venetsia. Brugge tunnetaan myös lukuisista taidemuseoistaan, joissa etenkin belgialaista taidetta on esillä melkoisen kattavasti. Brugge onkin erityisen hyvä paikka siihen tutustumiseen. Yhtä hyvin voit tosin viettää lomasi vain ihaillen kaupungin upeaa keskustaa. Sen keskiaikaisilta kaduilta voit nälän yllättäessä poiketa pieniin ravintoloihin ja kahviloihin syömään sinisimpukoita ja ranskalaisia tai vaikkapa kaupungin kuuluisia suklaaherkkuja.

Miksi varata loma-asunto Bruggessa ebookersin kautta?

Vain harva meistä pääsee asumaan Bruggen kaltaisessa kaupungissa. Lähimmäs kyseistä kokemusta pääset, kun varaat loma-asunnon Bruggessa lomasi ajaksi. Sen avulla pääset edes hetkeksi kokemaan, millaista on asua keskiajan tunnelmassa täysin mukavuuksin. Tämän ohella Bruggen loma-asunnot tarjoavat myös koko joukon muita etuja. Hotelleihin verrattuna niissä on esimerkiksi huomattavasti enemmän tilaa. Lisäksi käytössäsi on aina täysin varusteltu keittiö. Etenkin juuri se vapauttaa sinut lomailemaan täysin omilla ehdoillasi, sillä ravintoloiden sijaan voit halutessasi syödä ja kahvitella myös asunnollasi. Mikäpä olisi mukavampaa kuin suunnitella päivän rientoja yöpaita päällä aamiaispöydän ääressä tai ottaa etäisyyttä kaupungin katuihin välipalan ja torkkujen merkeissä.

Parhaat aktiviteetit Bruggessa

Bruggen vaikuttavan keskustan korkein rakennus on huikea Onze-Lieve-Vrouwekerkin kirkko. Sen historia ulottuu aina 1200-luvulle asti, joskin alkuvaiheessa kirkon ulkoasu oli hieman nykyistä vaatimattomampi. Sittemmin vaatimattomuus on karissut, sillä nykyisin kirkkoon kuuluu muun muassa maailman toiseksi korkein tiilirakenteinen torni. Kirkon sisällä on muun muassa kullalla koristeltuja hautoja sekä suuri määrä uskonnollista taidetta. Tilojen kuuluisin taide-esine lienee itsensä Michelangelon veistämä Madonna ja lapsi -patsas. Kenties kaikkein kuuluisin Bruggen loma-asuntoja lähellä olevista rakennuksista on kuitenkin kaupungin keskustorin reunalla seisova Belfortin kellotorni. Moni saattaa muistaa sen Colin Farrellin ja Brendan Gleasonin tähdittämästä Kukkoilijat-elokuvasta. Mikäli jalkasi ovat kunnossa, kannattaa muuten kiivetä myös tornin huipulle. Sieltä avautuu nimittäin upea näkymä katujen ja kanavien halkoman keskustan yli. Jotta saisit kunnon käsityksen Bruggessa vuosien saatossa luodusta taiteesta, kannattaa ehdottomasti vierailla myös Groeningsmuseum-taidemuseossa. Sen kokoelmaan kuuluu lukuisia vanhan alankomaalaisen kuvataiteen mestariteoksia. Bruggen astetta kevytmielisempiin aktiviteetteihin kuuluu kierros yksinomaan ranskalaisille perunoille omistetussa Frietmuseumissa.

Liikkuminen Bruggessa

Bruggessa on helpointa liikkua jalan tai polkupyörällä. Jälkimmäisiä vuokrataan siellä täällä keskustan alueella, joten halutessasi löydät sellaisen allesi helposti. Lisäksi kannattaa painaa mieleen Bruggen legendaariset kanavaristeilyt. Sellaiselle osallistuminen kuuluu ehdottomasti kaupungin pakollisiin aktiviteetteihin, sillä kanavien vesiltä kaupungin upeisiin rakennuksiin saa täysin uusia näkökulmia. Jos haluat nähdä Belgiaa hieman laajemmalti, se onnistuu parhaiten kun käytössäsi on oma vuokra-auto.