Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Gallivare

Katso kaikki loma-asunnot kohteessa Gallivare
Camp Adventure

Camp Adventure

2.5 kautta 5.0 Poikkijärvivägen 55, Jukkasjärvi, Norrbotten
Kiirunan kirkko, Kaupungintalo ja Luossabacken ovat 20 kilometrin päässä tästä joenrantareitillä sijaitsevasta mökistä. Kiirunan kaivos sijaitsee 20,8 kilometrin päässä.
Arctic Light Guesthouse - oma Talo Maailmankuulun Icehotelin Vieressä

Arctic Light Guesthouse - oma Talo Maailmankuulun Icehotelin Vieressä

2 Fotvägen, Jukkasjärvi, Norrbottenin lääni
Kiirunan kirkko on 17,3 kilometrin ja Kaupungintalo on 18,4 kilometrin päässä tästä lomakylästä. Kiirunan kaivos ja Luossabacken ovat myös 32 kilometrin päässä.
Lapland Snow Cabin

Lapland Snow Cabin

3.0 kautta 5.0 Masugnsbyn 5053, Vittangi, Norrbottens län
Junosuvannon kirkko on 22,7 kilometrin ja Lovikka on 36,9 kilometrin päässä tästä mökistä.
208 €
Arctic Light Holiday House

Arctic Light Holiday House

3.5 kautta 5.0 2 Fotvägen, Jukkasjärvi, Norrbottens län
Kiirunan kirkko on 17,3 kilometrin ja Kaupungintalo on 18,4 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta huoneistohotellista. Kiirunan kaivos ja Luossabacken ovat myös 32 kilometrin päässä.
Talo Upea Maisema, Napapiirin Yläpuolella, Laponian Sydämessä

Talo Upea Maisema, Napapiirin Yläpuolella, Laponian Sydämessä

38B Byvägen, Nattavaara, Norrbottenin lääni
Muddusin kansallispuisto, Laponian Area ja Fjällnäsin linna ovat 52 kilometrin päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta historiallisesta loma-asunnosta. Lappkyrkan-kirkko sijaitsee 50,7 kilometrin päässä.
79 €
RIBO Apartment Triangel

RIBO Apartment Triangel

2.5 kautta 5.0 Triangelvägen 3B, Kiiruna, Norrbotten
Kiirunan kirkko ja Kaupungintalo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kiirunan kaivos sijaitsee 4,7 kilometrin päässä.
Northern Light Rental Apartments

Northern Light Rental Apartments

3.0 kautta 5.0 14 Kiruna Söderbergsgatan, Kiiruna
Kiirunan kirkko, Kaupungintalo ja Luossabacken sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kiirunan kaivos sijaitsee 4,9 kilometrin päässä.
Camp Caroli

Camp Caroli

3.0 kautta 5.0 Paksuniemivägen 225, Jukkasjärvi
Kaupungintalo, Kiirunan kirkko ja Kiirunan kaivos ovat 25 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta mökistä. Luossabacken sijaitsee 31,3 kilometrin päässä.
150 €
Kodikas Takkahuone Lapin Sydämessä, Lähellä Ice-hotellia

Kodikas Takkahuone Lapin Sydämessä, Lähellä Ice-hotellia

Masugnsbyn, Lapland Snow Cabin, Vittangi, Norrbottenin lääni
Junosuvannon kirkko on 22,5 kilometrin päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta loma-asunnosta. Isojärvi badplats ja Lovikka sijaitsevat 40 kilometrin päässä.
Kartta

Kohteen Gallivare vuokrattavat loma-asunnot

Kun lähdet lomalle kohteeseen Gallivare, voit majoittua joko perinteisesti hotelliin tai kokeilla jotain uutta ja jännittävää varaamalla oman loma-asunnon. Loma-asunnot, huoneistot, huvilat ja mökit houkuttelevat hintojenkin puolesta, sillä niiden päivähinnat ovat usein huomattavasti hotellihuoneita edullisempia. Pennien venyttäminen ei kuitenkaan ole ainoa etu, jonka loma-asunnossa yöpyminen tarjoaa.

Vuokrattavassa loma-asunnossa tunnet itsesi nopeasti ennemmin paikalliseksi kuin tavalliseksi turistiksi. Loma-asunto kohteessa Gallivare alkaa tuntua kodilta saman tien, kun astut ovesta sisään, sillä pääset rentoutumaan omassa olohuoneessa ja tekemään ruokaa omassa keittiössä – kenties tuoreista paikallisista raaka-aineista, jotka kävit hakemassa aamulla läheisiltä markkinoilta.

Kohteen Gallivare loma-asunnoissa saat nauttia myös yksityisyydestä. Valitsit majapaikaksesi sitten tyylikkään lomahuoneiston, kauniin huvilan tai kodikkaan mökin, pääset kauaksi turistitemppeleiden henkilökunnasta ja muista asiakkaista, ja nautit lomastasi omassa rauhassa ja omaan tahtiisi. Voit syödä aamiaisen ilman aikatauluja keittiöpöydän ääressä, keskustella päivän suunnitelmista olohuoneessa ja lähteä kiertelemään kaupungille ja nähtävyyksille tietäen, että pääset aina lepäämään ja rauhoittumaan lomallasi omaan asuntoon päivän päätteeksi.

Valinnanvaraa loma-asunnoissa riittää, ja ebookersin avulla löydät sopivan majoituksen helposti. Voit hakea nykyaikaisia ja modernisti sisustettuja lomahuoneistoja, jotka sopivat loistavasti romanttiselle lomalle, tai isoja huviloita, joissa jokaisella perheenjäsenellä on oma huone ja rauha.

Löydät sopivan loma-asunnon kohteesta Gallivare helposti katsomalla kartasta suosituimpien maamerkkien ja nähtävyyksien sijainnit ja valitsemalla sen mukaan huvilat, mökit tai loma-asunnot joko tapahtumien keskiöstä tai rauhallisemmalta alueelta. Syötä hakukoneeseen vain haluamasi matkapäivät, ja löydät sopivimmat ja viimeksi päivitetyt loma-asunnot kohteesta Gallivare hetkessä.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.