Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suosituimmat Israel hotellit

125 €
Spa Club Dead Sea

Spa Club Dead Sea

Spa Club Dead Sea on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 98 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Cnaan Village - Boutique and Spa Villa

Cnaan Village - Boutique and Spa Villa

13, Ramat Hagolan, Had Nes
Cnaan Village - Boutique and Spa Villa on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Yehudia-luonnonsuojelualue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä hotellissa on 5 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.
Hae hinnat
Dream Time

Dream Time

Harimonim St. 6, Merom HaGalil
Dream Time on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Galilee Mountains. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä majatalossa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
292 €
Mizpe Hayamim

Mizpe Hayamim

Safed Road 89, Rosh Pinna
Mizpe Hayamim on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nimrodin näköalapaikka. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 115 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
306 €
Carmel Forest Spa Resort

Carmel Forest Spa Resort

5.0 kautta 5.0 Carmel Forest, Haifa, Hof HaCarmel
Carmel Forest Spa Resort on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sites of Human Evolution at Mount Carmel: The Nahal Me’arot/Wadi el-Mughara Caves. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 126 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
229 €
Isrotel King Solomon

Isrotel King Solomon

5.0 kautta 5.0 North Shore, Eilat
Isrotel King Solomon on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mifratsin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden hotellissa on 415 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
110 €
Crowne Plaza Dead Sea

Crowne Plaza Dead Sea

Crowne Plaza Dead Sea on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ravintolaa. Tässä hotellissa on 304 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
116 €
Palm Beach Hotel Acre

Palm Beach Hotel Acre

Seashore, Acre
Palm Beach Hotel Acre on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Treasures in the Walls -etnografiamuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 125 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
96 €
Jerusalem Gardens Hotel & SPA

Jerusalem Gardens Hotel & SPA

Ze Ev Vilnai Street,4, Jerusalem, JRS
Jerusalem Gardens Hotel & SPA on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jerusalemin heprealainen yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1992 rakennetussa hotellissa on 180 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Viimeisimmät Israel hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.