Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Kööpenhamina

119 €
Adina Apartment Hotel Copenhagen

Adina Apartment Hotel Copenhagen

4.0 kautta 5.0 Amerika Plads 7, Osterbro, Kööpenhamina
Adina Apartment Hotel Copenhagen on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Langelinien laituri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 128 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.
139 €
CABINN Apartments

CABINN Apartments

3.0 kautta 5.0 Arne Jacobsens Alle 4, Kööpenhamina
CABINN Apartments on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Field'sin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 517 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
177 €
Europahuset Apartments

Europahuset Apartments

3.5 kautta 5.0 H.C. Andersens Boulevard 50, 17th floor, Kööpenhamina
Europahuset Apartments on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tanskan kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Exclusive Hotel Apartment

Exclusive Hotel Apartment

drechselsgade 6, Kööpenhamina, Pääkaupunkialue
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tanskan kansallismuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja kattoterassi. Tässä huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Apron Hotel Apartments

Apron Hotel Apartments

Pustervig 8, Copenhagen
Apēron Apartment Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rundetårn. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 1895 rakennetussa huoneistohotellissa on 29 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Lyngby Hotel Apartments

Lyngby Hotel Apartments

3.0 kautta 5.0 Gammel Jernbanevej 5, Kongens Lyngby, Sealand
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Peurapuisto. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Lyngby Hotel Apartments Odin

Lyngby Hotel Apartments Odin

3.0 kautta 5.0 Odinsvej 3, Kongens Lyngby, Sealand
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Peurapuisto. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Kartta

Suosituimmat hotellit – Kööpenhamina

Näytä kaikki 734 majoitusliikettä kohteessa Kööpenhamina
Clarion Hotel Copenhagen Airport 160 €
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, Kastrup
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Den Blå Planet -akvaario on 1,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Amager Strandpark ja Field'sin ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Kööpenhaminan oopperatalo ja Nyhavn ovat myös 10 kilometrin päässä. Lufthavnenin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Københavns Lufthavnin asema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

  CPH Studio Hotel 70 €
  CPH Studio Hotel

  CPH Studio Hotel

  Krimsvej 29, Kööpenhamina
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Amager Strandpark on 0,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Nyhavn sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tanskan kansallismuseo ja Rundetårn ovat myös 5 kilometrin päässä. Øresundin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Amager Strandin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Kong Arthur 108 €
   Hotel Kong Arthur

   Hotel Kong Arthur

   Nørre Søgade 11, Kööpenhamina
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Työläismuseo (Arbejdermuseet), Kööpenhaminan yliopisto ja Kasvitieteellinen puutarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Rundetårn ja Strøget ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen 106 €
    AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

    AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

    Center Boulevard 5, Kööpenhamina
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Royal Arena on 1,9 kilometrin ja päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Rådhuspladsen ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Strøget ja Nyhavn ovat myös 10 kilometrin päässä. Bella Centerin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sundbyn asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.