Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Mediterranean Sea

72 €
Hotel Los Rosales

Hotel Los Rosales

3.0 kautta 5.0 Av. Miramar 55, Es Pujols, Formentera
Hotel Los Rosales on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Es Pujolsin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 45 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja taulutelevisiot.
100 €
Hotel La Floridiana

Hotel La Floridiana

4.0 kautta 5.0 Via Campo Di Teste 16, Capri, NA
Hotel La Floridiana on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazzetta Capri (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 36 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
145 €
Villino Sabiana

Villino Sabiana

LOCALITA GROTTONE DI CALA PICCOLA, Monte Argentario
Villino Sabiana sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cala Piccola Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä majatalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
169 €
A Point Porto Ercole Resort & Spa

A Point Porto Ercole Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 Via Caravaggio Int. Via Tramontana, Monte Argentario, GR
A Point Porto Ercole Resort & Spa on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Feniglian ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 65 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
69 €
Labranda Sandy Beach Resort - All Inclusive

Labranda Sandy Beach Resort - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Agios Georgios Argyradon, Kompítsion, Korfu, Corfu Island
Labranda Sandy Beach Resort - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Issoksen uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 684 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi kalustetun parvekkeen ja LCD-television.
85 €
Hotel Weber Ambassador

Hotel Weber Ambassador

4.0 kautta 5.0 Via Marina Piccola 118, Capri, NA
Hotel Weber Ambassador on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Campanian Archipelago on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 74 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
83 €
Hotel Le Acacie

Hotel Le Acacie

4.0 kautta 5.0 Spiaggia di Neregno, Capoliveri, LI
Hotel Le Acacie on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arcipelago Toscanon kansallispuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 78 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Camping Village Green Garden

Camping Village Green Garden

3.0 kautta 5.0 Via Peschiera, 3, Sirolo, AN
Camping Village Green Garden sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parco Regionale del Còneron puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 3 tähden lomapuistossa on 60 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat asiakkaille patiot ja taulutelevisiot.
175 €
Hotel Mamela

Hotel Mamela

4.0 kautta 5.0 Via Campo di Teste 8, Capri
Hotel Mamela on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazzetta Capri (aukio). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 46 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
89 €
Kairaba Mythos Palace - Adults Only - All Inclusive

Kairaba Mythos Palace - Adults Only - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Boukari, Korfu
Kairaba Mythos Palace - Adults Only - All Inclusive sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Boukarin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 276 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
116 €
Iberostar Mehari Djerba

Iberostar Mehari Djerba

4.0 kautta 5.0 B.p 242 Route Touristique, Djerba Midun
Iberostar Mehari Djerba on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Djerba Explore Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 300 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaiset hygieniatuotteet.
95 €
Hotel Torre dei Borboni

Hotel Torre dei Borboni

3.0 kautta 5.0 Salita Madonna, Ponza, LT
Hotel Torre dei Borboni on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grotte di Pilaton luolat. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja allasbaarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 48 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Centro Vacanze De Angelis

Centro Vacanze De Angelis

4.0 kautta 5.0 Via Castelfidardo, Numana, AN
Centro Vacanze De Angelis on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parco Regionale del Còneron puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 220 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa kalustetun parvekkeen/pation ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Eden

Eden

3.0 kautta 5.0 Via Garibaldi 1 - Isolotto Di San Domino, Tremiti-saaret, FG
Eden on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parco nazionale del Gargano. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 1964 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 54 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja jääkaapin.
Hae hinnat
Insotel Club Maryland - All Inclusive

Insotel Club Maryland - All Inclusive

3.0 kautta 5.0 Playa Migjorn, San Francisco Javier, Formentera, Formentera
Insotel Club Maryland - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Es Cupina. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 3 tähden lomakeskuksessa on 325 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja satelliittikanavat.

Halvat hotellit kohteessa Mediterranean Sea

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Mediterranean Sea? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Mediterranean Sea. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 69 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 175 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Mediterranean Sea?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Mediterranean Sea löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Mediterranean Sea halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 31472 majoitusliikettä kohteessa Mediterranean Sea, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Mediterranean Sea?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Mediterranean Sea verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Mediterranean Sea löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Mediterranean Sea nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Mediterranean Sea

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.