Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistolomakeskukset – Miami Beach

400 €
The Alexander Hotel

The Alexander Hotel

3.5 kautta 5.0 5225 Collins Avenue, Miami Beach, FL
The Alexander Hotel on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Miami Beach Boardwalk. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja ravintola. Tässä 3,5 tähden huoneistolomakeskuksessa on 102 huoneistoa 17 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
252 €
Marriott Vacation Club Pulse, South Beach

Marriott Vacation Club Pulse, South Beach

3.0 kautta 5.0 1410 Ocean Drive, Miami Beach, FL
Marriott Vacation Club Pulse, South Beach on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ocean Drive. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1939 rakennetussa 3 tähden huoneistolomakeskuksessa on 49 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
140 €
Collins Apartments by Design Suites Miami

Collins Apartments by Design Suites Miami

2.5 kautta 5.0 5445 Collins Ave, Miami Beach, FL
Collins Apartments by Design Suites Miami on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Miami Beach Boardwalk. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 2,5 tähden huoneistolomakeskuksessa on 37 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
MIAMI O. Reserve Luxury Condos

MIAMI O. Reserve Luxury Condos

3.5 kautta 5.0 19370 Collins Ave, Sunny Isles Beach, FL
MIAMI O. Reserve Luxury Condos on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Golden Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3,5 tähden huoneistolomakeskuksessa on 12 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Private Condos at 1215 West by LMC

Private Condos at 1215 West by LMC

3.5 kautta 5.0 1215 West Ave., Miami Beach, FL
Private Condos at 1215 West by LMC sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Flamingo Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi valet-pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistolomakeskuksessa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Marenas Resort Condos by Ammos VR

Marenas Resort Condos by Ammos VR

3.5 kautta 5.0 18683 Collins Ave, Sunny Isles Beach, FL
Marenas Resort Condos by Ammos VR sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Golden Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla sisäuima-allas ja ravintola. Tässä 3,5 tähden huoneistolomakeskuksessa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
5,507 €
The Retreat Collection at 1 Hotel South Beach

The Retreat Collection at 1 Hotel South Beach

5.0 kautta 5.0 2399 Collins Avenue, Miami Beach, FL
The Retreat Collection at 1 Hotel South Beach sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Miami Beach Boardwalk. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden huoneistolomakeskuksessa on 25 huoneistoa 17 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Grand Surf by the Sea

Grand Surf by the Sea

3.5 kautta 5.0 9195 Collins Avenue, Surfside, FL
Grand Surf by the Sea on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Surfside Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistolomakeskuksessa on 13 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
193 €
Beach Apartments by Design Suites

Beach Apartments by Design Suites

3.0 kautta 5.0 5445 Collins Ave, Miami Beach, FL
Beach Apartments by Design Suites on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Miami Beach Boardwalk. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden huoneistolomakeskuksessa on 30 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Kartta

Suosituimmat hotellit – Miami Beach

Näytä kaikki 2 476 majoitusliikettä kohteessa Miami Beach
Fontainebleau Miami Beach 430 €
Fontainebleau Miami Beach

Fontainebleau Miami Beach

4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Indian Beach Park (puisto) ja Miami Beach Boardwalk ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Collins Avenuen ostosalue ja Mount Sinain terveyskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä.

  Grand Beach Hotel 238 €
  Grand Beach Hotel

  Grand Beach Hotel

  4835 Collins Ave, Miami Beach, FL
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Indian Beach Park (puisto) ja Miami Beach Boardwalk ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Collins Avenuen ostosalue ja Miami Beach Convention Center ovat myös 5 kilometrin päässä.

   Loews Miami Beach Hotel – South Beach 241 €
   Loews Miami Beach Hotel – South Beach

   Loews Miami Beach Hotel – South Beach

   1601 Collins Ave, Miami Beach, FL
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Collins Avenuen ostosalue, Miami Beach Boardwalk ja Española Way and Washington Avenue ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Lincoln Road Mall ja Ocean Drive ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Eden Roc Miami Beach 300 €
    Eden Roc Miami Beach

    Eden Roc Miami Beach

    4525 Collins Ave, Miami Beach, FL
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Indian Beach Park (puisto) ja Miami Beach Boardwalk ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Collins Avenuen ostosalue ja Mount Sinain terveyskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.