Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Fuengirola

Fuengirola Beach Apartamentos Turisticos 48 €
Fuengirola Beach Apartamentos Turisticos

Fuengirola Beach Apartamentos Turisticos

Avda de la Encarnacion 2, Costa del Sol, Fuengirola, Malaga
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Fuengirola Beach Apartamentos Turisticos on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Centro Comercial Miramarin ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan, kuntokeskuksen ja allasbaarin. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 156 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittonurkkauksen ja parvekkeen.

  Apartamentos Stella Maris 49 €
  Apartamentos Stella Maris

  Apartamentos Stella Maris

  Paseo Maritimo Rey De Espana N 54, Fuengirola, Malaga
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Marcari - Edificio Stella Maris on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Los Bolichesin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja baari. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 126 huoneistoa 14 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

   Apartamentos Vega Sol Playa 40 €
   Apartamentos Vega Sol Playa

   Apartamentos Vega Sol Playa

   Paseo Maritimo Rey de España, 119, Fuengirola, Malaga
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Apartamentos Vega Sol Playa on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Carvajal. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 40 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Ronda 4 Tierra del Mar Mediterraneo Hae hinnat
    Ronda 4 Tierra del Mar Mediterraneo

    Ronda 4 Tierra del Mar Mediterraneo

    Paseo Marítimo Rey de España 96, Apartamento 505, Edificio Ronda 4, Fuengirola, Malaga
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Los Bolichesin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla concierge-palvelut, pyykinpesutilat ja kauden mukainen ulkouima-allas. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     Sur Suites La Dorada 87 €
     Sur Suites La Dorada

     Sur Suites La Dorada

     Calle General Rodrigo 1, Fuengirola
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Sur Suites La Dorada sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Los Bolichesin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja taulutelevision.

      Apartamentos Mary Hae hinnat
      Apartamentos Mary

      Apartamentos Mary

      Avda. Torreblanca 5, Fuengirola, Malaga
        
       1.0 kautta 5.0 Tähteä

       Apartamentos Mary on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Playa de Carvajal on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, concierge-palvelut ja pyykinpesutilat. Tässä 1 tähden huoneistohotellissa on 9 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi syvän kylpyammeen ja keittiön.

       Mediterraneo Real Apartamentos Turísticos 70 €
       Mediterraneo Real Apartamentos Turísticos

       Mediterraneo Real Apartamentos Turísticos

       Calle de Antonio Machado, 25, Fuengirola, Malaga
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Mediterraneo Real Apartamentos Turísticos on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Los Bolichesin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 83 huoneistoa 10 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Apartamentos Turísticos Yamasol Hae hinnat
        Apartamentos Turísticos Yamasol

        Apartamentos Turísticos Yamasol

        Av. Ramón y Cajal 33, Fuengirola, Málaga
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämä huoneistohotelli on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fuengirolan uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 32 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

         Huoneisto El Puerto Costa Del Sol 40 €
         Huoneisto El Puerto Costa Del Sol

         Huoneisto El Puerto Costa Del Sol

           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Playa de Santa Amalia, Fuengirolan uimaranta ja Bioparc Fuengirola -eläinpuisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä huoneistohotellista. Los Bolichesin ranta ja Playa de Carvajal ovat myös 5 kilometrin päässä. Fuengirolan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Los Bolichesin asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä.

          HTL10-Vistamar Hae hinnat
          HTL10-Vistamar

          HTL10-Vistamar

          Calle Martínez Catena, 6 , Fuengirola
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           HTL10-Vistamar sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fuengirolan uimaranta. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittonurkkauksen ja kalustetun parvekkeen/pation.

           Apartamentos Fuengirola Playa Hae hinnat
           Apartamentos Fuengirola Playa

           Apartamentos Fuengirola Playa

           Paseo Marítimo Rey de España, 148, Fuengirola
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Apartamentos Fuengirola Playa on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Carvajal. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja ulkouima-altaan (kauden mukaan). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 33 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

            107339 - Apartment in Fuengirola Hae hinnat
            107339 - Apartment in Fuengirola

            107339 - Apartment in Fuengirola

            Calle Postal, 2, Fuengirola, Málaga
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fuengirolan uimaranta. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Fuengirola, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Fuengirola todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Fuengirola – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Fuengirola, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Fuengirola nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Fuengirola sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Fuengirola nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Fuengirola Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Fuengirola hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Fuengirola

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Fuengirola, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Fuengirola parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Fuengirola, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Fuengirola todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Fuengirola – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Fuengirola, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Fuengirola nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Fuengirola sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Fuengirola nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Fuengirola Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Fuengirola hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Fuengirola

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Fuengirola, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Fuengirola parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Fuengirola

             Näytä kaikki 745 majoitusliikettä kohteessa Fuengirola
             Hotel Yaramar - Adults Recommended 76 €
             Hotel Yaramar - Adults Recommended

             Hotel Yaramar - Adults Recommended

             Paseo Maritimo Rey de Espana 64, Los Boliches, Fuengirola, Malaga
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Los Bolichesin ranta ja Fuengirolan uimaranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Bioparc Fuengirola -eläinpuisto ja Playa de Carvajal ovat myös 3 kilometrin päässä. Los Bolichesin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Fuengirolan asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

              Hotel El Puerto by Pierre & Vacances 46 €
              Hotel El Puerto by Pierre & Vacances

              Hotel El Puerto by Pierre & Vacances

              Paseo Maritimo Rey de Espana, 32, Fuengirola, Malaga
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Playa de Santa Amalia ja Fuengirolan uimaranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Bioparc Fuengirola -eläinpuisto ja Los Bolichesin ranta ovat myös 2 kilometrin päässä. Fuengirolan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Los Bolichesin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hotel Pyr Fuengirola 42 €
               Hotel Pyr Fuengirola

               Hotel Pyr Fuengirola

               Lamo de Espinosa, 10, Fuengirola, Malaga
                 
                3.0 kautta 5.0 Tähteä

                Fuengirolan uimaranta ja Los Bolichesin ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Bioparc Fuengirola -eläinpuisto ja Tivoli World -huvipuisto ovat myös 15 kilometrin päässä. Fuengirolan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Los Bolichesin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

                Occidental Fuengirola 66 €
                Occidental Fuengirola

                Occidental Fuengirola

                Calle Miguel Marquez, 43, Fuengirola, Malaga
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 El Castillon ranta, Bioparc Fuengirola -eläinpuisto ja Fuengirolan uimaranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä keskustassa sijaitsevasta rannalla sijaitsevasta hotellista. Los Bolichesin ranta ja Playa de Carvajal ovat myös 5 kilometrin päässä. Fuengirolan asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.