Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Párga alkaen 92 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Párga

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Párga olivat annetulla aikavälillä 92 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 191 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

su 18.7.
HEL
Helsinki
CFU
Korfu
92 €
Norwegian Air Shuttle
pe 6.8.
HEL
Helsinki
CFU
Korfu
115 €
Air Baltic
to 15.7.
HEL
Helsinki
CFU
Korfu
117 €
Norwegian Air Shuttle
ti 13.7.
HEL
Helsinki
CFU
Korfu
168 €
Aegean
ma 12.7.
HEL
Helsinki
CFU
Korfu
174 €
Norwegian Air Shuttle
su 13.6. - to 17.6.
HEL
Helsinki
CFU
Korfu
191 €
Lufthansa
ma 12.7. - ma 19.7.
HEL
Helsinki
PVK
Preveza
202 €
Lufthansa
ma 12.7. - ti 20.7.
HEL
Helsinki
PVK
Preveza
216 €
Lufthansa
to 15.7.
HEL
Helsinki
CFU
Korfu
217 €
Turkish Airlines
to 15.7. - ma 19.7.
HEL
Helsinki
PVK
Preveza
221 €
Lufthansa
su 23.5.
HEL
Helsinki
CFU
Korfu
222 €
Turkish Airlines
ti 14.9. - ma 27.9.
HEL
Helsinki
PVK
Preveza
223 €
Lufthansa
pe 4.6. - to 10.6.
HEL
Helsinki
CFU
Korfu
224 €
Lufthansa
ma 12.7. - pe 16.7.
HEL
Helsinki
PVK
Preveza
225 €
Lufthansa

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Párga?

✔️ Lennot kohteeseen Párga maksavat yleensä 191 €–225 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Párga, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 92 €. Halpaa lentoa kohteeseen Párga etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että kesäkuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Párga?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Párga on heinäkuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Párga?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Párga helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Párga saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Párga?

✔️ Voit muuttaa kohteen Párga lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Párga?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Párga helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Párga lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Párga, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Norwegian Air Shuttle, Air Baltic, Aegean, Lufthansa, Turkish Airlines. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Párga Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi CFU
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air Shuttle, Air Baltic, Aegean, Lufthansa, Turkish Airlines
Halvin lento 191 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Párga?

Norwegian Air Shuttle, Air Baltic, Aegean, Lufthansa, Turkish Airlines

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.