Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Suosituimmat hotellit Phœnixin eläinpuisto

59 €
ibis budget Nice Aeroport Promenade des Anglais

ibis budget Nice Aeroport Promenade des Anglais

2.0 kautta 5.0 455 Promenade des Anglais, Nizza
Ibis budget Nice Aeroport Promenade des Anglais on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Phœnixin eläinpuisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 151 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
95 €
Novotel Suites Nice Airport

Novotel Suites Nice Airport

4.0 kautta 5.0 125 Boulevard Rene Cassin, Nizza, Alpes-Maritimes
Novotel Suites Nice Airport on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phœnixin eläinpuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 84 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
100 €
Novotel Nice Arenas Aeroport

Novotel Nice Arenas Aeroport

4.0 kautta 5.0 455 Promenade Des Anglais, Nizza, Alpes-Maritimes
Novotel Nice Arenas Aeroport on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phœnixin eläinpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 131 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
44 €
Premiere Classe Nice - Promenade des Anglais

Premiere Classe Nice - Promenade des Anglais

1.0 kautta 5.0 385 Promenade des Anglais, Nizza, Alpes-Maritimes
Premiere Classe Nice - Promenade des Anglais on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Promenade des Anglais'n ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 1 tähden hotellissa on 158 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
89 €
Park Inn by Radisson Nice Airport Hotel

Park Inn by Radisson Nice Airport Hotel

4.0 kautta 5.0 179 Boulevard René Cassin, Nizza, Alpes-Maritimes
Park Inn by Radisson Nice Airport Hotel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Promenade des Anglais'n ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 151 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
65 €
Campanile Nice Airport

Campanile Nice Airport

3.0 kautta 5.0 459-461 Promenade Des Anglais, L'Arenas, Nizza, Alpes-Maritimes
Campanile Nice Airport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phœnixin eläinpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 169 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
79 €
ibis Styles Nice Aéroport Arenas

ibis Styles Nice Aéroport Arenas

3.0 kautta 5.0 127 Boulevard René Cassin, Nizza, Alpes-Maritimes
Ibis Styles Nice Aéroport Arenas on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phœnixin eläinpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 91 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Appartement moderne et convivial

Appartement moderne et convivial

86 Rue Auguste Pegurier, Nizza, Alpes-Maritimes
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Promenade des Anglais'n ranta. Tässä huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Moderni ja Ystävällinen Huoneisto Nizzassa

Moderni ja Ystävällinen Huoneisto Nizzassa

86 Rue Auguste Pegurier, Nizza, Provence-Alpes-Cote d'Azur
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Promenade des Anglais'n ranta. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Appartement Residence Plein Soleil

Appartement Residence Plein Soleil

12 rue Maurice Mignon, Nizza
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phœnixin eläinpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
128 €
Radisson Blu Hotel, Nice

Radisson Blu Hotel, Nice

4.0 kautta 5.0 223 Promenade Des Anglais, Nizza, Alpes-Maritimes
Radisson Blu Hotel, Nice on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Promenade des Anglais'n ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1979 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 331 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hôtel Nice Savoie

Hôtel Nice Savoie

57 boulevard rene Cassin, Nizza
Hôtel Nice Savoie sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Promenade des Anglais'n ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 16 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
City Break Opéra

City Break Opéra

455 Promenade des anglais CS83253, Nizza
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phœnixin eläinpuisto. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
HappyFew Appartement l'Aviateur

HappyFew Appartement l'Aviateur

49 boulevard René Cassin, Nizza
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Promenade des Anglais'n ranta. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittiön.
63 €
ibis Nice Aéroport Promenade des Anglais

ibis Nice Aéroport Promenade des Anglais

3.0 kautta 5.0 359 Promenade Des Anglais, Nizza, Alpes-Maritimes
Ibis Nice Aéroport Promenade des Anglais on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Promenade des Anglais'n ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1984 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 128 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Phœnixin eläinpuisto läheltä

Haluaisitko, että Phœnixin eläinpuisto olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Phœnixin eläinpuisto sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Phœnixin eläinpuisto ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät L'Arenas hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.