Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.9. - 29.9.
Ensi viikonloppuna
4.10. - 6.10.

Suosituimmat Pietarin keskustan piiri hotellit

The State Hermitage Museum Official Hotel Hae hinnat
The State Hermitage Museum Official Hotel

The State Hermitage Museum Official Hotel

   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  The State Hermitage Museum Official Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vladimirskajan aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 126 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

  Pushka Inn Hotel 115 €
  Pushka Inn Hotel

  Pushka Inn Hotel

  Moyka Embankment, 14, Pietari
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pushka Inn Hotel on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palatsiaukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 33 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

   AKYAN St.Petersburg 71 €
   AKYAN St.Petersburg

   AKYAN St.Petersburg

   19 Vosstaniya Street, Pietari
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    AKYAN St.Petersburg on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1906 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 128 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

    Nevsky Forum Hotel 94 €
    Nevsky Forum Hotel

    Nevsky Forum Hotel

    69 Nevsky Pr, Pietari
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Nevsky Forum Hotel on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 29 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

     Hotel Novotel Saint Petersburg Centre 67 €
     Hotel Novotel Saint Petersburg Centre

     Hotel Novotel Saint Petersburg Centre

     ul. Mayakovskogo 3a / Nevsky Prospekt, Pietari
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hotel Novotel Saint Petersburg Centre on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Liteini prospekt. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 233 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

      Atlantic Hotel 42 €
      Atlantic Hotel

      Atlantic Hotel

      14 Kazanskaya Street, Pietari
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Atlantic Hotel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kazanin katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1895 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 30 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

       Nevsky Hotel Grand 39 €
       Nevsky Hotel Grand

       Nevsky Hotel Grand

       10 Bolshaya Konyushennaya, Pietari
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Nevsky Hotel Grand on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Kazanin katedraali on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 145 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

        Hotel Vera 48 €
        Hotel Vera

        Hotel Vera

        Suvorovsky Prospekt 25/16, Pietari
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hotel Vera on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 1903 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 70 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

         Viimeksi varatut Pietarin keskustan piiri Hotellit

         Viimeisimmät Pietarin keskustan piiri hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.