Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
24.1. - 26.1.
Ensi viikonloppuna
31.1. - 2.2.

Suosituimmat Pietarin keskustan piiri hotellit

DOM Boutique Hotel by Authentic Hotels 95 €
DOM Boutique Hotel by Authentic Hotels

DOM Boutique Hotel by Authentic Hotels

Gangutskaya street, 4, Pietari
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  DOM Boutique Hotel by Authentic Hotels on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fontanka-joen pato. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 60 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

  Nevsky Contour 32 €
  Nevsky Contour

  Nevsky Contour

  Nevsky avenue 88, Pietari
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Nevsky Contour on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 17 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.

   Author Boutique Hotel 100 €
   Author Boutique Hotel

   Author Boutique Hotel

   9 Vladimirsky Prospect, Pietari
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Author Boutique Hotel on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Nevski Prospekt on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 24 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

    The State Hermitage Museum Official Hotel Hae hinnat
    The State Hermitage Museum Official Hotel

    The State Hermitage Museum Official Hotel

      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     The State Hermitage Museum Official Hotel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vladimirskajan aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 126 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

     Radisson Royal Hotel, St. Petersburg 84 €
     Radisson Royal Hotel, St. Petersburg

     Radisson Royal Hotel, St. Petersburg

     49/2 Nevsky Prospect, Pietari
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Radisson Royal Hotel, St. Petersburg on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 1730 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 164 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.

      Corinthia Hotel St Petersburg 105 €
      Corinthia Hotel St Petersburg

      Corinthia Hotel St Petersburg

      Nevsky Prospect, 57, Pietari
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Corinthia Hotel St Petersburg on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja ravintola. Tässä 5 tähden hotellissa on 388 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

       Park Inn by Radisson Nevsky 44 €
       Park Inn by Radisson Nevsky

       Park Inn by Radisson Nevsky

       89 Nevsky Prospect, 4A Goncharnaya Street, Pietari
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Park Inn by Radisson Nevsky on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 269 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

        Hotel Indigo St. Petersburg - Tchaikovskogo 88 €
        Hotel Indigo St. Petersburg - Tchaikovskogo

        Hotel Indigo St. Petersburg - Tchaikovskogo

        17 Tchaikovskogo Ulitsa, Pietari
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hotel Indigo St. Petersburg - Tchaikovskogo on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kutuzovin rantakatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 120 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

         Viimeksi varatut Pietarin keskustan piiri Hotellit

         Viimeisimmät Pietarin keskustan piiri hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.