Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Pulkovo

Hae hinnat
Capsule Hotel Pulkovo

Capsule Hotel Pulkovo

2.0 kautta 5.0 Pulkovskoye shosse 41A, Pietari
Capsule Hotel Pulkovo sijaitsee lentokentän yhteydessä ja lähellä kohdetta Voiton aukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden kapselihotellissa on 15 huonetta.
37 €
Park Inn by Radisson Pulkovo Airport St Petersburg

Park Inn by Radisson Pulkovo Airport St Petersburg

4.0 kautta 5.0 Building ZD 41, Pulkovskoe Shosse 41, Pulkovskoye Shosse Moskovskii Rayon, Pietari
Park Inn by Radisson Pulkovo Airport St Petersburg on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Expoforum sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 200 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
60 €
Crowne Plaza St. Petersburg Airport

Crowne Plaza St. Petersburg Airport

4.0 kautta 5.0 6A Startovaya Ulitsa, Pietari
Crowne Plaza St. Petersburg Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Voiton aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 294 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Pulkovo 2

Pulkovo 2

3.5 kautta 5.0 Pulkovskoe shosse 40 bdg 3, Pietari
Pulkovo 2 sijaitsee lähellä kohdetta Voiton aukio. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Leto Apart

Leto Apart

Pulkovskoe shosse 38, bldg. 7, apt. 194, Pietari
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Voiton aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 2 baaria ja kahvilan. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen.
Hae hinnat
Apartment Leto

Apartment Leto

3.5 kautta 5.0 Pulkovskoe Highway, 36k5, Pietari, St. Petersburg
Apartment Leto sijaitsee lähellä kohdetta Voiton aukio. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Pulkovo

Pulkovo

3.5 kautta 5.0 Pulkovskoe shosse 36 bldg. 4, Pietari
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Voiton aukio. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
FlatStar on Dachnyy prospekt 27 bldg. 3

FlatStar on Dachnyy prospekt 27 bldg. 3

3.0 kautta 5.0 Dachny prosp. 27, Pietari
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Voiton aukio. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
49 €
Hampton by Hilton Saint Petersburg ExpoForum

Hampton by Hilton Saint Petersburg ExpoForum

3.0 kautta 5.0 Peterburgskoye Highway 64, Building 2, Suosaari
Hampton by Hilton Saint Petersburg ExpoForum on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Aleksanterin palatsi sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 207 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

Lentokenttähotellit Pulkovo

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Pulkovo läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Pulkovo edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Pulkovo voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Pulkovo, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Pulkovo läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Pulkovo ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Pulkovo ajoissa

Tarjoukset lentokentän Pulkovo hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Pulkovo hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Pulkovo ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Pulkovo hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.