Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
20.9. - 22.9.
Ensi viikonloppuna
27.9. - 29.9.

Varatuimmat hotellit Levi

Hotel Hullu Poro 71 €
Hotel Hullu Poro

Hotel Hullu Poro

Rakkavaarantie 5, Levi, Kittilä
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Levi on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista, sekä lähellä latuja ja lumikenkäkävelypaikkaa. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 19,3 kilometrin päässä.

  Hotel Levi Panorama 76 €
  Hotel Levi Panorama

  Hotel Levi Panorama

  Tunturitie 205, Kittilä
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Levi on 1,9 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,5 kilometrin päässä.

   Break Sokos Hotel Levi Hae hinnat
   Break Sokos Hotel Levi

   Break Sokos Hotel Levi

   Tähtitie 5, Kittilä
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Levi on 0,3 kilometrin päässä tästä hotellista, sekä lähellä latuja ja pulkkamäkeä. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,9 kilometrin päässä.

    Levi Hotel Spa 98 €
    Levi Hotel Spa

    Levi Hotel Spa

    Levintie 1590, Kittilä
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Levi on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,4 kilometrin päässä.

     Lapland Hotel Sirkantähti 95 €
     Lapland Hotel Sirkantähti

     Lapland Hotel Sirkantähti

     Levintie 1630, Kittilä
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Levi on 0,6 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,8 kilometrin päässä.

      Levi Suites Unna Mànnu 110 €
      Levi Suites Unna Mànnu

      Levi Suites Unna Mànnu

      Mariankuja 6, Kittilä
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Levi on 0,2 kilometrin ja Taidemuseo Einari Junttila on 18,9 kilometrin päässä tästä luksusluokan huoneistohotellista. Kittilän kotiseutumuseo ja Pallas-Yllästunturin kansallispuisto ovat myös 40 kilometrin päässä.

       Levi Suites Levin Klubi 89 €
       Levi Suites Levin Klubi

       Levi Suites Levin Klubi

       Golfväylä 7, Kittilä
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Levi on 2,9 kilometrin ja Kittilän kotiseutumuseo on 25,2 kilometrin päässä tästä hiihtoon sopivasta huoneistohotellista.

        Hotel K5 Levi Hae hinnat
        Hotel K5 Levi

        Hotel K5 Levi

        Katkanrannantie 2, Kittilä
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Levi on 0,6 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,6 kilometrin päässä.

         Usein kysyttyjä kysymyksiä Levin hotelleista

         Mitkä ovat Levin kolme parhaalla paikalla sijaitsevaa hotellia?

         Levin matkailukeskuksen keskustassa sijaitsee muutama hotelli ja joitakin loma-asuntoja. Break Sokos Hotel Levi on kaiken keskellä: parin sadan metrin säteeltä löytyvät Levin eturinteet, lähes kaikki keskuksen ravintolat, baarit ja muut palvelut, Hullu Poro Areena, lähimmät hiihtoladut ja paljon muuta. Yhtä ytimessä sijaitsee Levi Suites Levi Gold, jonka huoneistoihin majoittuu isompikin porukka. Hotel Hullu Poro sijaitsee sekin kivenheiton päässä Levin palveluista, rinteistä ja laduista, mutta kuitenkin sen verran syrjässä, että hotellilla on ilmainen pysäköinti.

         Mitkä hotellit Levillä sopivat lapsiperheille?

         Suurempikin perhe voi lomailla yhdessä Levillä, jos varaa huoneiston esimerkiksi Levi Suitesilta tai Lapland Hotel Sirkantähdestä. Levi Suitesin huoneistoja löytyy kolmesta kohteesta: Levi Gold on aivan matkailukeskuksen ytimessä, Unna Mànnu lyhyen kävelymatkan päässä keskuksesta sekä Levin Klubi rinteiden toisella puolella rauhallisemmalla alueella Taalojärven rannalla. Kaikissa sijainneissa on tarjolla erikokoisia huoneistoja monen makuuhuoneen asunnoista yksiöihin. Huoneistoissa on keittiöt, pesukoneet ja suksivarastot. Lapland Hotel Sirkantähden huoneistoissa on myös omat saunat.

         Myös kylpylähotelli Levi Hotel Spasta löytyy tekemistä koko perheelle. Levin ulkoilumahdollisuuksien lisäksi hotellissa on kylpylä sisä- ja ulkoaltaineen ja vesiliukumäkineen. Lapsille on oma altaansa sekä sisäleikkipaikka. Hotellissa on myös keilarata, ravintoloita, baari ja yökerho. Perhehuoneeseen mahtuu 4 yöpyjää.

         Mitkä hotellit Levillä sopivat liikematkustajille?

         Vaikka Levi ei ole varsinainen työmatkakohde, on alueella muutamia hotelleja, jotka sopivat liikematkustajille sekä tapahtumien järjestämiseen. Yksi sellainen on Hotel Hullu Poro, josta löytyy kokoustiloja. Suurehkossa hotellissa on lisäksi lukuisia ravintoloita ja baari, joiden lisäksi yhteishenkeä voi parantaa luonnossa, rinteissä tai vaikka golfkentällä. Myös aivan Levin matkailukeskuksen ytimessä sijaitsevassa Break Sokos Hotel Levissä on 2 kokoushuonetta ja yöpymistilaa isommallekin porukalle. Kokoustiloja löytyy myös Hotel Levi Panoramasta.

         Mitkä hotellit Levillä sopivat pariskunnille?

         Jos etsii rauhallisempaa mutta kuitenkin heti rinteiden vieressä sijaitsevaa hotellia Leviltä, on Hotel Levi Panorama hyvä valinta. Pariskunnille sopivassa hotellissa on neljä ravintolaa, baari ja upeat näköalat.

         Hotel Hullu Poro Levillä sopii aktiivisille pariskunnille, jotka nauttivat sekä rinteiden valloittamisesta että illoista hotellin ravintoloissa, baarissa tai yökerhossa. Romanttisella lomalla Levi Hotel Spassa voi rinnepäivän jälkeen rentoutua kylpylän poreammeissa, saunoissa tai hoidoissa. Asiakkaat kehuvat myös Levin matkailukeskuksen sydämessä sijaitsevan hotellin hiljaisuutta.

         Missä Levin hotelleissa saa ilmaisen aamiaisen?

         Aktiivinen lomapäivä Levillä lähtee käyntiin maksuttomalla aamiaisella, josta voi nauttia yöpymällä Levin suurimmissa hotelleissa. Ilmainen aamiainen Levillä sisältyy huoneen hintaan ainakin Hotel Hullussa Porossa, Break Sokos Hotel Levissä, Lapland Hotel Sirkantähdessä ja Levi Hotel Spassa.


         Viimeksi varatut hotellit Levi

         Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Levi

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.