Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
22.3. - 24.3.
Ensi viikonloppuna
29.3. - 31.3.

Aina edullinen majoitus – Levi

Levi Hotel Spa 106 €
Levi Hotel Spa

Levi Hotel Spa

Levintie 1590, Kittilä
   
  3,8
  /5 (33 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Levi on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,4 kilometrin päässä.

  Hotel Hullu Poro 118 €
  Hotel Hullu Poro

  Hotel Hullu Poro

  Rakkavaarantie 5, Levi, Kittilä
    
   3,4
   /5 (92 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Rinteiden vieressä lähellä latuja ja lumikenkäkävelypaikkaa sijaitseva hotelli. Levi on myös lähistöllä. Alueella sijaitsee myös Kittilän kotiseutumuseo ja Taidemuseo Einari Junttila.

   Break Sokos Hotel Levi 142 €
   Break Sokos Hotel Levi

   Break Sokos Hotel Levi

   Tähtitie 5, Kittilä
     
    4,1
    /5 (37 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Rinteiden vieressä lähellä latuja ja pulkkamäkeä sijaitseva hotelli. Levi on myös lähistöllä. Alueella sijaitsee myös Kittilän kotiseutumuseo ja Taidemuseo Einari Junttila.

    Lapland Hotel Sirkantähti 140 €
    Lapland Hotel Sirkantähti

    Lapland Hotel Sirkantähti

    Levintie 1630, Kittilä
      
     2,2
     /5 (4 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Vuoristossa lähellä latuja ja hiihtokoulua sijaitseva hotelli, josta on hiihtoyhteys rinteeseen. Levi on myös lähistöllä. Alueella sijaitsee myös Kittilän kotiseutumuseo ja Taidemuseo Einari Junttila.

     Kartta

     Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Levi

     Jos matkakohteesi on Levi, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Levi hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

     Siirtyminen lentokentältä kohteen Levi hotellille nopeasti

     Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Levi hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Levi on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

     Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Levi hotellia

     Kohteesta Levi löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Levi hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Levi olisi varmasti ikimuistoinen.

     Viimeisimmät hotelliarvostelut – Levi

     Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.