Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
24.5. - 26.5.
Ensi viikonloppuna
31.5. - 2.6.

Aina edullinen majoitus – Levi

Levi Hotel Spa 74 €
Arvosteltu 28.4.2019
Katso tiedot
 
Levi Hotel Spa

Levi Hotel Spa

Levintie 1590, Kittilä
   
  3,9/5
  4.0 kautta 5.0

  Hyvä sijainti heti rinteiden alapuolella. Hiihtoladut lähtee vierestä. Kauppaan ja ravintoloihin lyhyt matka.

  Hotel Hullu Poro 67 €
  Arvosteltu 25.4.2019
  Katso tiedot
   
  Hotel Hullu Poro

  Hotel Hullu Poro

  Rakkavaarantie 5, Levi, Kittilä
    
   3,5/5
   4.0 kautta 5.0

   The personnell is the absolute best and friendliest

   Break Sokos Hotel Levi Hae hinnat
   Arvosteltu 23.4.2019
   Katso tiedot
    
   Break Sokos Hotel Levi

   Break Sokos Hotel Levi

   Tähtitie 5, Kittilä
     
    4,1/5
    4.0 kautta 5.0

    Erinomainen sijainti, aamupalabuffa ja suksihuone. Sauna ja poreallas.

    Lapland Hotel Sirkantähti 86 €
    Arvosteltu 16.4.2019
    Katso tiedot
     
    Lapland Hotel Sirkantähti

    Lapland Hotel Sirkantähti

    Levintie 1630, Kittilä
      
     2,5/5
     3.0 kautta 5.0

     Kulku aamiaiselle ulkokautta. Ei huonekohtaista silitystä. Käytävämelu kuului huoneeseen

     Kartta

     Usein kysyttyjä kysymyksiä Levin hotelleista

     Mitkä ovat Levin kolme parhaalla paikalla sijaitsevaa hotellia?

     Levin matkailukeskuksen keskustassa sijaitsee muutama hotelli ja joitakin loma-asuntoja. Break Sokos Hotel Levi on kaiken keskellä: parin sadan metrin säteeltä löytyvät Levin eturinteet, lähes kaikki keskuksen ravintolat, baarit ja muut palvelut, Hullu Poro Areena, lähimmät hiihtoladut ja paljon muuta. Yhtä ytimessä sijaitsee Levi Suites Levi Gold, jonka huoneistoihin majoittuu isompikin porukka. Hotel Hullu Poro sijaitsee sekin kivenheiton päässä Levin palveluista, rinteistä ja laduista, mutta kuitenkin sen verran syrjässä, että hotellilla on ilmainen pysäköinti.

     Mitkä hotellit Levillä sopivat lapsiperheille?

     Suurempikin perhe voi lomailla yhdessä Levillä, jos varaa huoneiston esimerkiksi Levi Suitesilta tai Lapland Hotel Sirkantähdestä. Levi Suitesin huoneistoja löytyy kolmesta kohteesta: Levi Gold on aivan matkailukeskuksen ytimessä, Unna Mànnu lyhyen kävelymatkan päässä keskuksesta sekä Levin Klubi rinteiden toisella puolella rauhallisemmalla alueella Taalojärven rannalla. Kaikissa sijainneissa on tarjolla erikokoisia huoneistoja monen makuuhuoneen asunnoista yksiöihin. Huoneistoissa on keittiöt, pesukoneet ja suksivarastot. Lapland Hotel Sirkantähden huoneistoissa on myös omat saunat.

     Myös kylpylähotelli Levi Hotel Spasta löytyy tekemistä koko perheelle. Levin ulkoilumahdollisuuksien lisäksi hotellissa on kylpylä sisä- ja ulkoaltaineen ja vesiliukumäkineen. Lapsille on oma altaansa sekä sisäleikkipaikka. Hotellissa on myös keilarata, ravintoloita, baari ja yökerho. Perhehuoneeseen mahtuu 4 yöpyjää.

     Mitkä hotellit Levillä sopivat liikematkustajille?

     Vaikka Levi ei ole varsinainen työmatkakohde, on alueella muutamia hotelleja, jotka sopivat liikematkustajille sekä tapahtumien järjestämiseen. Yksi sellainen on Hotel Hullu Poro, josta löytyy kokoustiloja. Suurehkossa hotellissa on lisäksi lukuisia ravintoloita ja baari, joiden lisäksi yhteishenkeä voi parantaa luonnossa, rinteissä tai vaikka golfkentällä. Myös aivan Levin matkailukeskuksen ytimessä sijaitsevassa Break Sokos Hotel Levissä on 2 kokoushuonetta ja yöpymistilaa isommallekin porukalle. Kokoustiloja löytyy myös Hotel Levi Panoramasta.

     Mitkä hotellit Levillä sopivat pariskunnille?

     Jos etsii rauhallisempaa mutta kuitenkin heti rinteiden vieressä sijaitsevaa hotellia Leviltä, on Hotel Levi Panorama hyvä valinta. Pariskunnille sopivassa hotellissa on neljä ravintolaa, baari ja upeat näköalat.

     Hotel Hullu Poro Levillä sopii aktiivisille pariskunnille, jotka nauttivat sekä rinteiden valloittamisesta että illoista hotellin ravintoloissa, baarissa tai yökerhossa. Romanttisella lomalla Levi Hotel Spassa voi rinnepäivän jälkeen rentoutua kylpylän poreammeissa, saunoissa tai hoidoissa. Asiakkaat kehuvat myös Levin matkailukeskuksen sydämessä sijaitsevan hotellin hiljaisuutta.

     Missä Levin hotelleissa saa ilmaisen aamiaisen?

     Aktiivinen lomapäivä Levillä lähtee käyntiin maksuttomalla aamiaisella, josta voi nauttia yöpymällä Levin suurimmissa hotelleissa. Ilmainen aamiainen Levillä sisältyy huoneen hintaan ainakin Hotel Hullussa Porossa, Break Sokos Hotel Levissä, Lapland Hotel Sirkantähdessä ja Levi Hotel Spassa.


     Viimeisimmät hotelliarvostelut – Levi

     Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.