Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
22.11. - 24.11.
Ensi viikonloppuna
29.11. - 1.12.

Varatuimmat hotellit Levi

Hotel Levi Panorama 92 €
Hotel Levi Panorama

Hotel Levi Panorama

Tunturitie 205, Kittilä
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Levi on 4,5 kilometrin ja Taidemuseo Einari Junttila on 18,5 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. Kittilän kotiseutumuseo ja Pallas-Yllästunturin kansallispuisto ovat myös 40 kilometrin päässä.

  Break Sokos Hotel Levi 125 €
  Break Sokos Hotel Levi

  Break Sokos Hotel Levi

  Tähtitie 5, Kittilä
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Levi on 0,6 kilometrin ja Taidemuseo Einari Junttila on 18,9 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Jerisjärvi ja Kittilän kotiseutumuseo ovat myös 40 kilometrin päässä.

   Hotel Hullu Poro 104 €
   Hotel Hullu Poro

   Hotel Hullu Poro

   Rakkavaarantie 5, Levi, Kittilä
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Levi on 0,5 kilometrin ja Taidemuseo Einari Junttila on 19,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Kittilän kotiseutumuseo ja Jerisjärvi ovat myös 40 kilometrin päässä.

    Hotel K5 Levi 98 €
    Hotel K5 Levi

    Hotel K5 Levi

    Katkanrannantie 2, Kittilä
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Levi on 0,6 kilometrin ja Taidemuseo Einari Junttila on 18,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Kittilän kotiseutumuseo ja Pallas-Yllästunturin kansallispuisto ovat myös 40 kilometrin päässä.

     Lapland Hotel Sirkantähti 89 €
     Lapland Hotel Sirkantähti

     Lapland Hotel Sirkantähti

     Levintie 1630, Kittilä
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Levi on 0,8 kilometrin ja Taidemuseo Einari Junttila on 18,8 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Kittilän kotiseutumuseo ja Jerisjärvi ovat myös 40 kilometrin päässä.

      Levi Hotel Spa 118 €
      Levi Hotel Spa

      Levi Hotel Spa

      Levintie 1590, Kittilä
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Levi on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,4 kilometrin päässä.

       Levi Suites Levin Klubi 95 €
       Levi Suites Levin Klubi

       Levi Suites Levin Klubi

       Golfväylä 7, Kittilä
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Levi on 2,9 kilometrin ja Kittilän kotiseutumuseo on 25,2 kilometrin päässä tästä hiihtoon sopivasta huoneistohotellista.

        Levi Suites Unna Mànnu Hae hinnat
        Levi Suites Unna Mànnu

        Levi Suites Unna Mànnu

        Mariankuja 6, Kittilä
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Levi on 0,2 kilometrin ja Taidemuseo Einari Junttila on 18,9 kilometrin päässä tästä luksusluokan huoneistohotellista. Kittilän kotiseutumuseo ja Pallas-Yllästunturin kansallispuisto ovat myös 40 kilometrin päässä.

         Usein kysyttyjä kysymyksiä Levin hotelleista

         Mitkä ovat Levin kolme parhaalla paikalla sijaitsevaa hotellia?

         Levin matkailukeskuksen keskustassa sijaitsee muutama hotelli ja joitakin loma-asuntoja. Break Sokos Hotel Levi on kaiken keskellä: parin sadan metrin säteeltä löytyvät Levin eturinteet, lähes kaikki keskuksen ravintolat, baarit ja muut palvelut, Hullu Poro Areena, lähimmät hiihtoladut ja paljon muuta. Yhtä ytimessä sijaitsee Levi Suites Levi Gold, jonka huoneistoihin majoittuu isompikin porukka. Hotel Hullu Poro sijaitsee sekin kivenheiton päässä Levin palveluista, rinteistä ja laduista, mutta kuitenkin sen verran syrjässä, että hotellilla on ilmainen pysäköinti.

         Mitkä hotellit Levillä sopivat lapsiperheille?

         Suurempikin perhe voi lomailla yhdessä Levillä, jos varaa huoneiston esimerkiksi Levi Suitesilta tai Lapland Hotel Sirkantähdestä. Levi Suitesin huoneistoja löytyy kolmesta kohteesta: Levi Gold on aivan matkailukeskuksen ytimessä, Unna Mànnu lyhyen kävelymatkan päässä keskuksesta sekä Levin Klubi rinteiden toisella puolella rauhallisemmalla alueella Taalojärven rannalla. Kaikissa sijainneissa on tarjolla erikokoisia huoneistoja monen makuuhuoneen asunnoista yksiöihin. Huoneistoissa on keittiöt, pesukoneet ja suksivarastot. Lapland Hotel Sirkantähden huoneistoissa on myös omat saunat.

         Myös kylpylähotelli Levi Hotel Spasta löytyy tekemistä koko perheelle. Levin ulkoilumahdollisuuksien lisäksi hotellissa on kylpylä sisä- ja ulkoaltaineen ja vesiliukumäkineen. Lapsille on oma altaansa sekä sisäleikkipaikka. Hotellissa on myös keilarata, ravintoloita, baari ja yökerho. Perhehuoneeseen mahtuu 4 yöpyjää.

         Mitkä hotellit Levillä sopivat liikematkustajille?

         Vaikka Levi ei ole varsinainen työmatkakohde, on alueella muutamia hotelleja, jotka sopivat liikematkustajille sekä tapahtumien järjestämiseen. Yksi sellainen on Hotel Hullu Poro, josta löytyy kokoustiloja. Suurehkossa hotellissa on lisäksi lukuisia ravintoloita ja baari, joiden lisäksi yhteishenkeä voi parantaa luonnossa, rinteissä tai vaikka golfkentällä. Myös aivan Levin matkailukeskuksen ytimessä sijaitsevassa Break Sokos Hotel Levissä on 2 kokoushuonetta ja yöpymistilaa isommallekin porukalle. Kokoustiloja löytyy myös Hotel Levi Panoramasta.

         Mitkä hotellit Levillä sopivat pariskunnille?

         Jos etsii rauhallisempaa mutta kuitenkin heti rinteiden vieressä sijaitsevaa hotellia Leviltä, on Hotel Levi Panorama hyvä valinta. Pariskunnille sopivassa hotellissa on neljä ravintolaa, baari ja upeat näköalat.

         Hotel Hullu Poro Levillä sopii aktiivisille pariskunnille, jotka nauttivat sekä rinteiden valloittamisesta että illoista hotellin ravintoloissa, baarissa tai yökerhossa. Romanttisella lomalla Levi Hotel Spassa voi rinnepäivän jälkeen rentoutua kylpylän poreammeissa, saunoissa tai hoidoissa. Asiakkaat kehuvat myös Levin matkailukeskuksen sydämessä sijaitsevan hotellin hiljaisuutta.

         Missä Levin hotelleissa saa ilmaisen aamiaisen?

         Aktiivinen lomapäivä Levillä lähtee käyntiin maksuttomalla aamiaisella, josta voi nauttia yöpymällä Levin suurimmissa hotelleissa. Ilmainen aamiainen Levillä sisältyy huoneen hintaan ainakin Hotel Hullussa Porossa, Break Sokos Hotel Levissä, Lapland Hotel Sirkantähdessä ja Levi Hotel Spassa.


         Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Levi

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.