Pääosion alkuosa

Suositut Maalaismökit – Levi

Kittila Lomamokit 50 €
Kittila Lomamokit

Kittila Lomamokit

Sodankylantie 65, Kittilä
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kittila Lomamokit sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Taidemuseo Einari Junttila. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden mökissä on 14 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittonurkkauksen ja kaapelikanavat.

  Kohteen Levi Maalaismökit – vietä loma paikalliseen tyyliin

  Jos haluat lomallasi nähdä seudulle tyypillisiä rakennuksia ja tutustua paikalliseen kulttuuriin, tällöin kohteen Levi Maalaismökit ovat sinulle sopiva vaihtoehto. Mökit edustavat paikallista rakennustyyliä parhaimmillaan, ja ne ovat mukavan viihtyisä majoitusmuoto isoihin hotelleihin verrattuna. Kun majoitut lomallasi mökkiin, pääset tutustumaan paremmin paikalliseen elämään. Voit tuntea ympärilläsi kohteen Levi ainutlaatuisen tunnelman.

  Kohteen Levi Maalaismökit – vietä loma mukavissa tunnelmissa

  Kun suunnitelmissasi on lomailu kohteessa Levi, valitse majapaikaksesi viihtyisä mökki. Pienestä koostaan huolimatta mökit ovat mukavan kotoisia, ja niitä ympäröi usein vehreä piha-alue. Saatavilla on myös isompia mökkejä, jotka soveltuvat perheiden tarpeisiin. Isommissa mökeissä on keittiö ja ruokailutila sekä takalla ja mukavilla sohvilla varustettu olohuone. Kuistilla on mukava istuskella ja seurata maailman menoa.

  Kun lomalla majoittuu mökkiin, pääsee nauttimaan omasta rauhasta. Mökkilomailu sopii niin omissa oloissaan viihtyville häämatkalaisille kuin lapsiperheille, jotka kaipaavat ympärilleen tilaa ja vapautta mennä ja tulla.

  Kohteen Levi Maalaismökit – lomaile edullisesti

  Kohteen Levi Maalaismökit tarjoavat mahdollisuuden viettää loma, joka ei kaada budjettiasi. Voit lomailla edulliseen hintaan ja käyttää rahasi järkevämmin. Mökit ovat kooltaan pienempiä kuin monet muut majoitusvaihtoehdot, mikä osaltaan selittää halvemman hinnan. Monissa mökeissä on lisäksi keittiö, jolloin ruokaa voi laittaa itse ja säästää näin kustannuksissa. On myös hienoa päästä kokeilemaan paikallisia raaka-aineita ja maistelemaan lähellä tuotettuja viinejä. Rahaa säästyy kuin huomaamatta, kun ravintolassa käynnit jäävät vähemmälle.

  Löydä ebookersilta kohteen Levi parhaat Maalaismökit

  Kohteen Levi Maalaismökit tarjoavat majoitusta etsivälle runsaasti valinnan varaa. ebookersilta löydät kätevän majoitushaun ja karttatoiminnon, joiden avulla toiveitasi vastaavan mökkimajoituksen etsiminen on helppoa. Kartasta näet myös kätevästi mökkien sijainnin. Anna matkustuspäiväsi, jolloin näet saatavilla olevat vaihtoehdot.

  Kartta

  Suosituimmat hotellit – Levi

  Näytä kaikki 30 majoitusliikettä kohteessa Levi
  Levi Hotel Spa 98 €
  Levi Hotel Spa

  Levi Hotel Spa

  Levintie 1590, Kittilä
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Levi on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,4 kilometrin päässä.

   Hotel Hullu Poro 73 €
   Hotel Hullu Poro

   Hotel Hullu Poro

   Rakkavaarantie 5, Levi, Kittilä
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Levi on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista, sekä lähellä latuja ja lumikenkäkävelypaikkaa. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 19,3 kilometrin päässä.

    Break Sokos Hotel Levi Hae hinnat
    Break Sokos Hotel Levi

    Break Sokos Hotel Levi

    Tähtitie 5, Kittilä
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Levi on 0,3 kilometrin päässä tästä hotellista, sekä lähellä latuja ja pulkkamäkeä. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,9 kilometrin päässä.

     Lapland Hotel Sirkantähti 76 €
     Lapland Hotel Sirkantähti

     Lapland Hotel Sirkantähti

     Levintie 1630, Kittilä
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Levi on 0,6 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,8 kilometrin päässä.

      *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.