Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Krakova

67 €
Hilton Garden Inn Krakow Airport

Hilton Garden Inn Krakow Airport

4.0 kautta 5.0 3 Medweckiego Street, Balice, Zabierzow, Lesser Poland
Hilton Garden Inn Krakow Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Wolski-metsä sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 178 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
76 €
Betmanowska Main Square Residence

Betmanowska Main Square Residence

4.0 kautta 5.0 Ul. Rynek Glowny 44, Krakova
Betmanowska Main Square Residence on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rynek Glowny (päätori). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 30 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
43 €
Lwowska 1

Lwowska 1

4.0 kautta 5.0 ul. Lwowska 1, Krakova
Lwowska 1 on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oskar Schindlerin tehdas. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Ester

Hotel Ester

4.0 kautta 5.0 Szeroka 20, Krakova, Lesser Poland
Hotel Ester on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vanha synagoga. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
103 €
Sheraton Grand Krakow

Sheraton Grand Krakow

5.0 kautta 5.0 Ul. Powisle 7, Krakova, Lesser Poland
Sheraton Grand Krakow on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wawelin linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 232 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LED-television ja minibaarin.
48 €
Best Western Plus Krakow Old Town

Best Western Plus Krakow Old Town

3.0 kautta 5.0 Sw. Gertrudy Street 6, Krakova, Lesser Poland
Best Western Plus Krakow Old Town on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rynek Glowny (päätori). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
96 €
Hotel Unicus Palace

Hotel Unicus Palace

5.0 kautta 5.0 ul. Florianska 28, Krakova, Lesser Poland
Hotel Unicus Palace on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rynek Glowny (päätori). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 60 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
31 €
Holiday Inn Krakow City Centre

Holiday Inn Krakow City Centre

5.0 kautta 5.0 Wielopole 4, Krakova, Lesser Poland
Holiday Inn Krakow City Centre on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rynek Glowny (päätori). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 236 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
City Hostel

City Hostel

1.0 kautta 5.0 Sw. Krzyza 21, Krakova, Lesser Poland
City Hostel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rynek Glowny (päätori). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.
83 €
Best Western Efekt Express Krakow

Best Western Efekt Express Krakow

4.0 kautta 5.0 ul. Opolska 14, Krakova, Lesser Poland
Best Western Efekt Express Krakow on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Johannes Paavali II:n sairaala. Majoitusliikkeessä on saatavilla sisäuima-allas, ravintola ja kuntokeskus. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
47 €
Mercure Krakow Stare Miasto (Old Town)

Mercure Krakow Stare Miasto (Old Town)

4.0 kautta 5.0 Pawia 18 B, Krakova
Mercure Krakow Stare Miasto (Old Town) on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Krakovan muuri. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 198 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
73 €
Hotel Senacki

Hotel Senacki

4.0 kautta 5.0 Ul. Grodzka 51, Krakova, Lesser Poland
Hotel Senacki on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wawelin linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
56 €
Queen Boutique Hotel

Queen Boutique Hotel

4.0 kautta 5.0 Ul. Dietla 60, Krakova, Lesser Poland
Queen Boutique Hotel on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Akvaario ja luonnontieteellisen historian museo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ravintola. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
58 €
Hotel Legend

Hotel Legend

3.5 kautta 5.0 ul. Sw. Gertrudy 12, Krakova
Hotel Legend on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wawelin linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 100 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
94 €
Hotel Stary

Hotel Stary

5.0 kautta 5.0 Szczepanska 5, Krakova, Lesser Poland
Hotel Stary on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rynek Glowny (päätori). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Krakova

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Krakova

Näytä kaikki

Kohteen Krakova hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Krakova? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Rynek Glowny (päätori), Wawelin linna ja Oskar Schindlerin tehdas. Voit valita 1963 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Krakova löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Krakova, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Krakova tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 270 lentokenttähotellia
 • 155 halpaa hotellia
 • 286 lapsiystävällistä hotellia
 • 76 luksushotellia
 • 270 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Krakova

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Krakova, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Krakova niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • B Movie Hostel
 • Benedict Hostel
 • Betmanowska Main Square Residence

Nämä kohteen Krakova majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Qubus Hotel Krakow
 • Galaxy Hotel
 • Sheraton Grand Krakow

Matkailijat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Krakova pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Sheraton Grand Krakow
 • Metropolitan Boutique Hotel
 • Radisson Blu Hotel, Krakow

Kohteeseen Krakova tutustuminen

Kulttuurisesti rikas Krakova on tunnettu taiteesta, museoista ja linnastaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Krakova ja sen lähellä kuuluu:

 • Rynek Glowny (päätori)
 • Wawelin linna
 • Oskar Schindlerin tehdas
 • Wieliczkan suolakaivos
 • Sukiennice (renessanssin ajan kauppahalli)
 • St. Mary's Basilica (kirkko)
 • Krakovan muuri

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Krakova, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Krakova (KRK-Johannes Paavali II - Balice). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Krakova?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Krakova, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Krakova, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Heinäkuu ja kesäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas tammikuu ja helmikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 10 °C ja öisin -7 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 92 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 23 °C päivisin ja 0 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 244 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 23 °C ja öisin 6 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 253 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 16 °C ja -4 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 101 mm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Krakova on 690 cm.

Viimeksi varatut hotellit Krakova

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.