Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Suosituimmat lomamökit vuokralle Tejeda

Hae hinnat
Casa Pinito

Casa Pinito

3.5 kautta 5.0 Calle la Yerda, 46, Vega de San Mateo, Gran Canaria
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Bentaygan viinitarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja porealtaan. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.
Hae hinnat
Villa con piscina privada jardín by Lightbooking

Villa con piscina privada jardín by Lightbooking

3.5 kautta 5.0 Calle Santiago Rusiñol, Galdar, Gran Canaria
Tämä mökki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Bocabarranco. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden mökissä on 3 mökkiä. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Casa del Nublo

Casa del Nublo

3.0 kautta 5.0
Tämä mökki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dulceria Nublo. Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Casa Cho'pino 2 Hengelle

Casa Cho'pino 2 Hengelle

Calle La culata, Tejeda, Kanariansaaret
tämä mökki on saanut hyvää palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bentaygan viinitarha. Mökki tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Casa Rural Guayadeque Ca'Juani

Casa Rural Guayadeque Ca'Juani

3.5 kautta 5.0
Tämä mökki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Guayadequen laakso. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Mökki tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Casas Cuevas El Mimo y Las Margaritas

Casas Cuevas El Mimo y Las Margaritas

3.0 kautta 5.0 Las Arvejas, 38, Artenara
Casas Cuevas El Mimo y Las Margaritas sijaitsee lähellä kohdetta Risco Caídos Archaeological Site. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden mökissä on 2 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa poreammeen ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Casa Rural Romantica

Casa Rural Romantica

2.5 kautta 5.0
Tämä mökki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pilanconesin luonnonpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Mökki tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Viuter - El Refugio de Miguel

Viuter - El Refugio de Miguel

3.5 kautta 5.0 Carretera El montanon 22, Vega de San Mateo
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Pico de las Nieves. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Mökki tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Villa el Manantial

Villa el Manantial

3.0 kautta 5.0 Calle la Solana 58 - Las Lagunetas, Vega de San Mateo, Gran Canaria
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Mirador Pico de la Gorra. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Kohteen Tejeda mökit – vietä loma paikalliseen tyyliin

Jos haluat lomallasi nähdä seudulle tyypillisiä rakennuksia ja tutustua paikalliseen kulttuuriin, tällöin kohteen Tejeda vuokramökit ovat sinun lomallesi sopiva vaihtoehto. Mökit edustavat paikallista rakennustyyliä parhaimmillaan, ja ovat mukavan viihtyisä ja autenttinen majoitusmuoto isoihin hotelleihin verrattuna. Kun vuokraat lomamajoitukseksi mökin, pääset tutustumaan paremmin paikalliseen elämään. Voit tuntea ympärilläsi kohteen Tejeda ainutlaatuisen tunnelman.

Kohteen Tejeda mökit – vietä loma mukavissa tunnelmissa

Kun suunnitelmissasi on lomailu kohteessa Tejeda, valitse majapaikaksesi viihtyisä lomamökki. Pienestä koostaan huolimatta mökit ovat mukavan kotoisia, ja niitä ympäröi usein vehreä piha-alue. Useat vuokramökkimme ovat myös vesistöjen lähellä, jolloin pääset helposti uimaan, soutamaan ja kokeilemaan vesiurheilulajeja. Tämä miellyttää varmasti varsinkin kesämökkiä järven rannalta etsiviä lomalaisia! Saatavilla on myös isompia mökkejä, jotka soveltuvat perheiden tarpeisiin. Isommissa mökeissä on keittiö ja ruokailutila sekä takalla ja mukavilla sohvilla varustettu olohuone. Mökin kuistilla on mukava istuskella ja seurata maailman menoa.

Kun lomalla majoittuu mökkiin, pääsee nauttimaan omasta rauhasta. Mökkilomailu sopii niin omissa oloissaan viihtyville häämatkalaisille kuin lapsiperheille, jotka kaipaavat ympärilleen tilaa ja vapautta mennä ja tulla.

Kohteen Tejeda mökit – lomaile edullisesti

Mökit kohteessa Tejeda tarjoavat mahdollisuuden viettää loma, joka ei kaada budjettiasi. Voit lomailla edulliseen hintaan kotimaassa tai ulkomailla ja käyttää rahasi järkevämmin. Mökit ovat kooltaan pienempiä kuin monet muut majoitusvaihtoehdot, mikä osaltaan selittää halvemman hinnan. Monissa mökeissä on lisäksi keittiö, jolloin ruokaa voi laittaa itse ja säästää näin kustannuksissa. On myös hienoa päästä kokeilemaan paikallisia raaka-aineita ja maistelemaan lähellä tuotettuja herkkuja. Rahaa säästyy kuin huomaamatta, kun ravintolassa käynnit jäävät vähemmälle.

Löydä ebookersilta kohteen Tejeda parhaat mökit vuokralle

Kohteen Tejeda lomamökit tarjoavat majoitusta etsivälle runsaasti valinnan varaa vuoden ympäri. ebookersilta löydät kätevän majoitushaun ja karttatoiminnon, joiden avulla toiveitasi vastaavan mökkimajoituksen etsiminen on helppoa. Kartasta näet myös kätevästi mökkien sijainnin. Anna matkustuspäiväsi, jolloin näet saatavilla olevat vaihtoehdot.

Suosituimmat hotellit Tejeda

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.